40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
11. novembra 2015 o 18:49 #98545
przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Dnes bolo krásne, poobede sme boli nastrihať materiál pre štvrtinkine nové lietadlo značky Metlolet turbo… 😈
Inak pamätáte si tú metlu pre Granatku? Stratilo sa mi okolo 20 tisíc fotiek, nemám ani tú metlu, pošlite mi niekto aspoň jednu metlo-foťku, ak máte. 😁
12. novembra 2015 o 16:30 #98546malylapaj
Účastník (Participant)papi Nimbus 3000GRNTK je na ceste k tvojmu PC
13. novembra 2015 o 1:07 #98547Mlhos
Divák (Spectator)Že nereagujem na Mlhoša, neznamená, že s ním súhlasím 👍 Papi spravne kazdy ma pravo na svoj nazor a pochybujem ze by Mlhos niekomu ten svoj nasilim pretlacal a nie je ani nutne ako to je stale mu jeho nazor vsemozne vyvracat .
p.s. falosny nick sa neda dat lebo server vyhodi ze nick uz existuje takze tazko by som si mohol dat nick Papi a pisat za teba jedine ze by som zistil tvoje heslo a prihlasil sa na tvoj ucet
snazil si sa sice mi nejake nicky priradit ale zial po sty raz ti musim zopakovat ze som s nimi nemal nic spolocne ale kludne si to mysli dalej ja ti nazory nebudem vyvracat
13. novembra 2015 o 13:53 #98548przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Mesidž pre Thea:
Coolerman sa zaobíde bezo mňa, ale ty musíš pripraviť červený koberec a krkovičku pre vyhladovaného operenca Topoľčáňiho…13. novembra 2015 o 14:17 #98550theo
Účastník (Participant)Mesidž pre papiho 😈
operenec prileti strelou Horalky – sedita. stop.
určite už od včera nič nejedol. stop.
doleti ohnerabacunda aby nebol priliš ťažký. stop.
clrmn bude smutný, ale aspon ta ohovorime. stop. 😁 😈14. novembra 2015 o 14:17 #98552przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Len tak, pre trpiacich nespavosťou, príležitosť trochu to napraviť:
Tento víkend sa jazdí predposledný tohtoročný pretek F1, Brazília.
Kvalifikácia SEČovského ZULU dnes od 17:00, preteky zajtra tak isto od 17:00.
Pekné sny vám želá bernyeklstón & co. 😈14. novembra 2015 o 22:04 #98554Bopsik
Účastník (Participant)Mlhoš,
ja som ťa nikdy neurážal, ani nokoho, ale netvrdím že s Tebou súhlasím. Tvoje príspevky sú väčšinou jemne povedané nevhodnéDieťa zeme, kelňa – super. Záhradník je potom dieťa kvetov.
Ups na jar u lojza vyfasuje aj on, ups? Si dávam pozor na jazyk, ale možno som dačo posral, sory
15. novembra 2015 o 2:07 #98555Mlhos
Divák (Spectator)Neboj sa Bopsik na rozdiel od inych ja nie som urazlivy obcas ma sice niekto vytoci ale za chvilu zase schladnem a moje nevhodne prispevky zvycajne su iba odpovedov na zrejme vhodne prispevky tych rovnejsich ako rovnych
ak napisem ze som rad ze si uz v poriadku po operacii dufam ze to bude tiez nevhodny prispevok a pripadne ma mozes arogantne zotret co sa do teba staram
15. novembra 2015 o 7:39 #98556przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Bopsik, ale drotári sa ti už nepáči?
GEO-deti sú deti zeme, ale hipáci sú prečo záhradníkmi? 😈
No a u Lojza vyfasujú všetci, hádam, nechceš byť výnimkou?Kupujte losy, nebuďte, jak ten KingKong… 😈
15. novembra 2015 o 9:24 #98558apa
Účastník (Participant)papi – boy jeden, toto bol a b s o l u t n e nevhodný a u r á ž a j ú c i príspevok .
Ma vyviedol z miery že aj gutenmorgen som zabudol napísať.
Gutenmoorgn
Jediné čo ma ukľudňuje, včera som kosačkou pozbieral a zlikvidoval všetkých falošných kamarátov holotu lístie v záhrade a drbol ho na kompost.
😛 😈 😁
15. novembra 2015 o 9:52 #98561Goldy
Účastník (Participant)Tak že, kvalda v Brazílii po starom, pretek asi taky tak, 😈 chcelo by to na budúcu sez=onu angažovať scenáristu z Moto GP, nech napíše lepší scenár. 😛
15. novembra 2015 o 9:52 #98559Goldy
Účastník (Participant)Tak že, kvalda v Brazílii po starom, pretek asi taky tak, 😈 chcelo by to na budúcu sez=onu angažovať scenáristu z Moto GP, nech napíše lepší scenár. 😛
15. novembra 2015 o 9:57 #98562przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Ten Parkinson je fakt sviňa… 😁
15. novembra 2015 o 16:26 #98563zefototh
Účastník (Participant)15. novembra 2015 o 19:17 #98565Bopsik
Účastník (Participant)Mlhoš,
ďakujem. Ja proti Tebe nič nemám, prečo by som Ťa zotieral? Mňa si (zatiaľ) nikde nezaregistroval, a ani to nerob.Papi,
Geo-deti, až teraz mi dokapčalo, mám podzápal.
Dostať nechcem, ja už SOM Dostál.
Drotár sa predstavujem už dávno, na východe aj drucikár.Ak Vás to zaujíma, zotavujem sa po operácii, každý deň je kuz lepšie, ešte budú dôležité výsledky z histológie.
Každý si nesieme nejaký svoj kríž, väčší, či menší………. -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji