Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 11,596 až 11,610 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    theo
    Účastník (Participant)

Aha, boli tu noční vlci… 😁

apa
    Účastník (Participant)

papibáči aj na mňa ide melanchólia,

bude to aj tým že sa dni skracujú, v zime na motorke nejazdím a tak.

Ešteže:

1.  dnes príde domov moja NGŠT  😘 
    2.  je voľný deň nemusím tvoriť rentu pre rentošov aj keď mi to jeden vysvetľoval že na neho teda vôbec netvorím, ani ja ani nikto teda ani ty
    3.  v piatok idem na Gader 40+ GTX
    4.  v sobotu idem do Močenku TARh+
    5.  v neposlednom rade Bopsik je v poriadku a ide domov a bobo je tiež OK

WIKINO
    Účastník (Participant)

Papi práve som rozobral prevodovku. Ako naschvál som objednal zlú vidličku. Takže akceptujem tvoju ponuku.  Prevzatie dohodneme cestou SS. Lebo nemám na teba t.č. 👍

krampus
    Účastník (Participant)

Mesidž for papi only : aha, tak takto to bolo, teda žil som v omyle doteraz.

nech bolo ako bolo, každopáne nie som stotožnený s Tvojim odchodom z LUNAPARKU. 😠 

HOWGH
       🤐 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  WIKINO, šak si mal. Máš SMS.

Dneska sme boli:

maguma
    Účastník (Participant)

G A D E R … upresnenie

Príchod do Gaderskej doliny je naplánovaný na piatok 27. 11. 2015 v popoludňajších hodinách, riadi sa to možnosťami konkrétneho súdruha a súdružky.

V piatok máme večeru a potom program podľa možností a stavu ubytovaných, čiže voľná zábava v štýle GTX

V sobotu nás čakajú raňajky a po nich voľný program, turistika v doline alebo kúpanie v Turčianských Tepliciach a potom nás čaká večera a znovu voľná zábava a a didžina, v tom čase už sahib donesie upečenú mažolka a začnú lukulské hody

V nedeľu ráno máme raňajky a po nich už ideme kto kam chce

mal by prísť aj Ďulko s harmonikou a možno na jeden deň aj Lojzo, v každom prípade donesiem povinnú výbavu. t.j dataprojektor a reprobedňu, prineste si na úesbé kľúčoch fotky, muziku alebo filmy, môžeme si to tam pustiť

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Tak Krampus mi prišije niečo, čo spáchal niekto iný. Vyjasní sa to, ale zlý ostanem ja a páchateľ ostane čistý… 😈
    No ano, tá správna zdravá atmosféra sa musí chrániť… 😈 

Pre mimoriadne korektného moralistu:
    Yoffo, nie údajne, ale jednoznačne som z RJS odišiel kvôli tebe. Napísal som to jednoznačne už x-krát.
    Pre teba je tak isto ľahké čítať toto tu , ako pre mňa vás tam, to isté platí aj pre „bránenie sa“.
    Rozdiel je v tom, že ja nemám prečo sa brániť a ty ťažko vyvrátiš tebou kedysi napísané veci – tak sa vyhováraš, akže sa s tým nemieniš zaoberať.

Je mi jasné, že nič netreba riešiť a skupinka ostane naďalej veselá a spokojná, mne ale už začínali chýbať tie úprimné úsmevy, ktoré tam v prvých rokoch 40+ ešte boli…
    Trepe sa odveci, schováva sa za výhovorky, ponovom sa aj uráža  (ba, sa vyhráža). K tomu  originálne nápady, ako morzeovka, alebo pre roduverných asi mimoriadne príťažlivý kurz maďarčiny (občas s poľským pravopisom 😈  ) úspešne zocelujú skupinu, ktorá si ešte myslí, že sú nositeľmi pôvodnej myšlienky 40+.

Ja si myslím, že už nie sú, lebo ani nevedia, čo bola pôvodná myšlienka a veľká časť LUNAPARKu v samých začiatkoch tam ani nebola.

Teda si myslím, že to celé je už niekde inde, ale to je môj problém. 😈 
    Držte sa, vole… 😈

bacaono
    Účastník (Participant)

A! a! a! a!…..apa …a zapát!!!!   …dúfám že body 3 a 4 s tvójho poslenného príspevku neftesnáváš do jenného víkendu. 😶 
    Hádam ťa vyvedem bes rebríka s omylu. 😁 
    Močenek je čil..a gader aš o týďeň neskorší. 😉

theo
    Účastník (Participant)

OPRAVA:

GADER JE 20.11.2015

bacaono
    Účastník (Participant)

No tak čil som s toho parohatý…..NOW píše 27.11….theo zas 20.11 😁 
    máte f tom dobrý bordel…..skoro jak v lunapárku. 🤐 

PS: apa tak uš ništ. 😉

theo
    Účastník (Participant)

Bacaono, NOW sice mysli už do buducnosti, ale plati datum 20.11.2015.  😈

ahojko
    Účastník (Participant)

Kua idem si to fsetko asi radsej overit na motkoraajd…
    hehe,,,

Retro
    Účastník (Participant)

Ja vás tak z diaľky pozorujem a keďže nie som zainteresovaný, tak absolútne nechápem čo tu riešite. Pripadá mi to ale že tu nie je +40 ale -15 🙂 Tak sa spamatajte.
    Alebo… vlastne robte čo chcete /lebo aj tak si teraz povete že ch.j ma do toho/:-)

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Retro, to sú senilné žabomyši starých chujov… Nerieš, žiadnu váhu to nemá.

Mám pár kamarátov, ktorí pred rokmi napísali, že sa nemôžu dočkať, aby patrili do bandy 40+. Mali vtedy 37-39 rokov.

Časy sa pohli, už majú po 40-ke, tak sa pýtam:
    – No čo, už by si sa mohol pridať k nám.
    On sa  len smeje a pýta sa:
    – A to už na čo?
    A smeje sa ďalej.

Pravdu má. Pozri si Gaderskú fotku v mojom profile.
    Z tej veľkej súdržnej skupiny ostal len LUNAPARK na RJS.
    Ak chceš, pridaj sa k nim a pochopíš… 😈 😈 😈

solim
    Účastník (Participant)

Wááááááw !  Ešte mi to tu funguje !  😉   Super …   Ďakujem pamäti PC, že si uchoval prístupové nutnosti …  😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 11,596 až 11,610 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri