40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
17. novembra 2015 o 8:50 #98585theoÚčastník (Participant)
Aha, boli tu noční vlci… 😁
17. novembra 2015 o 9:39 #98586apaÚčastník (Participant)papibáči aj na mňa ide melanchólia,
bude to aj tým že sa dni skracujú, v zime na motorke nejazdím a tak.
Ešteže:1. dnes príde domov moja NGŠT 😘
2. je voľný deň nemusím tvoriť rentu pre rentošov aj keď mi to jeden vysvetľoval že na neho teda vôbec netvorím, ani ja ani nikto teda ani ty
3. v piatok idem na Gader 40+ GTX
4. v sobotu idem do Močenku TARh+
5. v neposlednom rade Bopsik je v poriadku a ide domov a bobo je tiež OK17. novembra 2015 o 11:47 #98588WIKINOÚčastník (Participant)Papi práve som rozobral prevodovku. Ako naschvál som objednal zlú vidličku. Takže akceptujem tvoju ponuku. Prevzatie dohodneme cestou SS. Lebo nemám na teba t.č. 👍
17. novembra 2015 o 16:50 #98591krampusÚčastník (Participant)Mesidž for papi only : aha, tak takto to bolo, teda žil som v omyle doteraz.
nech bolo ako bolo, každopáne nie som stotožnený s Tvojim odchodom z LUNAPARKU. 😠
HOWGH
🤐17. novembra 2015 o 16:57 #98593przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 WIKINO, šak si mal. Máš SMS.
Dneska sme boli:
17. novembra 2015 o 18:50 #98595magumaÚčastník (Participant)G A D E R … upresnenie
Príchod do Gaderskej doliny je naplánovaný na piatok 27. 11. 2015 v popoludňajších hodinách, riadi sa to možnosťami konkrétneho súdruha a súdružky.
V piatok máme večeru a potom program podľa možností a stavu ubytovaných, čiže voľná zábava v štýle GTX
V sobotu nás čakajú raňajky a po nich voľný program, turistika v doline alebo kúpanie v Turčianských Tepliciach a potom nás čaká večera a znovu voľná zábava a a didžina, v tom čase už sahib donesie upečenú mažolka a začnú lukulské hody
V nedeľu ráno máme raňajky a po nich už ideme kto kam chce
mal by prísť aj Ďulko s harmonikou a možno na jeden deň aj Lojzo, v každom prípade donesiem povinnú výbavu. t.j dataprojektor a reprobedňu, prineste si na úesbé kľúčoch fotky, muziku alebo filmy, môžeme si to tam pustiť
18. novembra 2015 o 8:18 #98596przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Tak Krampus mi prišije niečo, čo spáchal niekto iný. Vyjasní sa to, ale zlý ostanem ja a páchateľ ostane čistý… 😈
No ano, tá správna zdravá atmosféra sa musí chrániť… 😈Pre mimoriadne korektného moralistu:
Yoffo, nie údajne, ale jednoznačne som z RJS odišiel kvôli tebe. Napísal som to jednoznačne už x-krát.
Pre teba je tak isto ľahké čítať toto tu , ako pre mňa vás tam, to isté platí aj pre „bránenie sa“.
Rozdiel je v tom, že ja nemám prečo sa brániť a ty ťažko vyvrátiš tebou kedysi napísané veci – tak sa vyhováraš, akže sa s tým nemieniš zaoberať.Je mi jasné, že nič netreba riešiť a skupinka ostane naďalej veselá a spokojná, mne ale už začínali chýbať tie úprimné úsmevy, ktoré tam v prvých rokoch 40+ ešte boli…
Trepe sa odveci, schováva sa za výhovorky, ponovom sa aj uráža (ba, sa vyhráža). K tomu originálne nápady, ako morzeovka, alebo pre roduverných asi mimoriadne príťažlivý kurz maďarčiny (občas s poľským pravopisom 😈 ) úspešne zocelujú skupinu, ktorá si ešte myslí, že sú nositeľmi pôvodnej myšlienky 40+.Ja si myslím, že už nie sú, lebo ani nevedia, čo bola pôvodná myšlienka a veľká časť LUNAPARKu v samých začiatkoch tam ani nebola.
Teda si myslím, že to celé je už niekde inde, ale to je môj problém. 😈
Držte sa, vole… 😈18. novembra 2015 o 8:50 #98597bacaonoÚčastník (Participant)A! a! a! a!…..apa …a zapát!!!! …dúfám že body 3 a 4 s tvójho poslenného príspevku neftesnáváš do jenného víkendu. 😶
Hádam ťa vyvedem bes rebríka s omylu. 😁
Močenek je čil..a gader aš o týďeň neskorší. 😉18. novembra 2015 o 9:05 #98599theoÚčastník (Participant)OPRAVA:
GADER JE 20.11.2015
18. novembra 2015 o 9:16 #98600bacaonoÚčastník (Participant)No tak čil som s toho parohatý…..NOW píše 27.11….theo zas 20.11 😁
máte f tom dobrý bordel…..skoro jak v lunapárku. 🤐PS: apa tak uš ništ. 😉
18. novembra 2015 o 9:29 #98601theoÚčastník (Participant)Bacaono, NOW sice mysli už do buducnosti, ale plati datum 20.11.2015. 😈
18. novembra 2015 o 10:09 #98602ahojkoÚčastník (Participant)Kua idem si to fsetko asi radsej overit na motkoraajd…
hehe,,,18. novembra 2015 o 10:14 #98603RetroÚčastník (Participant)Ja vás tak z diaľky pozorujem a keďže nie som zainteresovaný, tak absolútne nechápem čo tu riešite. Pripadá mi to ale že tu nie je +40 ale -15 🙂 Tak sa spamatajte.
Alebo… vlastne robte čo chcete /lebo aj tak si teraz povete že ch.j ma do toho/:-)18. novembra 2015 o 10:37 #98604przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Retro, to sú senilné žabomyši starých chujov… Nerieš, žiadnu váhu to nemá.
Mám pár kamarátov, ktorí pred rokmi napísali, že sa nemôžu dočkať, aby patrili do bandy 40+. Mali vtedy 37-39 rokov.
Časy sa pohli, už majú po 40-ke, tak sa pýtam:
– No čo, už by si sa mohol pridať k nám.
On sa len smeje a pýta sa:
– A to už na čo?
A smeje sa ďalej.Pravdu má. Pozri si Gaderskú fotku v mojom profile.
Z tej veľkej súdržnej skupiny ostal len LUNAPARK na RJS.
Ak chceš, pridaj sa k nim a pochopíš… 😈 😈 😈18. novembra 2015 o 13:33 #98605solimÚčastník (Participant)Wááááááw ! Ešte mi to tu funguje ! 😉 Super … Ďakujem pamäti PC, že si uchoval prístupové nutnosti … 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.