40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
19. novembra 2015 o 20:13 #98628przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)
😎 Ale teraz vážne:
Plechy som ti nebral, lebo mi hrozilo, že ma tam podržia na pár dní.
Hrozí to vždy a už sa aj stalo…
No, vtedy mám vždycky iné starosti.
Dnes ma nepodržali, preto som taký šťastný, doma som bul za hodinu dvaccať… 😁
Šak plechy dôjdu, neboj.
Zatiaľ fúkaj tú nafuckovačku pre svoju kvetinku, malý princ… 😁
Zíde sa… 😈( Už je to na trefné? 😈 )
19. novembra 2015 o 20:32 #98629theoÚčastník (Participant)Rooooz vijej se poupaaaa tko. Nej milejší z květú, od raaaana aš do noci
budeš vooonět svěeetu . 😁
19. novembra 2015 o 20:59 #98630przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😘 Šoupátko sa píše.
Toto je motorkársky server.
Nie záhradkársky.
Kua!
„Rozvíjej se, šoupátko“ …
Jasní, voe ? 😁šoupátka Pionierov, tie voňajú najviac.
19. novembra 2015 o 22:31 #98632MlhosÚčastník (Participant)Papi reagovat nemusis ale dnes si ma svojimi prispevkami fakt pobavil aj som sa zasmial nebol si nahodou na Mileticke od vietnamcov kupit trochu dobrej nalady a humoru ? 👍
19. novembra 2015 o 22:33 #98635MlhosÚčastník (Participant)Appa porosim ta netahaj sem slovnik z cirkusu na rajdoch spisovny jazyk je slovencina a ani Papi nepise po madarsky
20. novembra 2015 o 4:00 #98636apaÚčastník (Participant)Dobré ráno,
Milošvoľakde som čítal: kto nechce nech nečíta. Ale beriem Tvoj názor na vedomie pretože neznášam konflikty a hlavne štipľavé odkazovanie si cez web.
P.S. K zdôrazneniu „prosby“ nemusíš ťahať papiho na pomoc, stačí keď píšeš vo svojom mene. Ešte sme sa nestretli ale budem rád keď sa spoznáme aj osobne.
Pekný deň, apa
Posledná vysvetlivka tu 🙂 (kvôli poznámke čo si utrúsil keď som z kingstona zmenil nick na apa)
apa = otec po maďarsky, voda po rumunsky
V mojom prípade sú to aj písmená z mena a priezviska, niečo také ako by bolo miho u Teba.
20. novembra 2015 o 4:03 #98637apaÚčastník (Participant)Aha, a ešte nie appa, stačí apa.
Na motoride musí mať nick minimálne 4 znaky preto som tam ako aapa
20. novembra 2015 o 5:37 #98638bacaonoÚčastník (Participant)apa Ati len klunne pišaj ďálej presne tak jak si pišav aj dočilku. 👍 😉
Hádam sa neneháš znechutiť a neprestaneš nás zdokonaluvať f cudzích jazykoch len pre volákého ufrflanca čo nijako ináč nevi zaujať, tak to skúšá aspom takýmto primitívným spósobom.👎 😟
Len pekne pokračuj ďálej v edukácii …..pasuje to k tebe jak riť na šerbel. 😁20. novembra 2015 o 7:52 #98640przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Chýba nám ešte kurz angličtiny, ruštiny a hebrejštiny…
Aj to k niektorým členom pasuje. 😁 😁 😁20. novembra 2015 o 8:15 #98641apaÚčastník (Participant)papi tak si z tých kurzov vyber a prilož ruku k dielu .
Alebo radšej nie. A žiadne „šoupátko“ či „voe“ lebo na nás pirates pošle jazykovú policiu 👎 .
😎 😈
20. novembra 2015 o 8:57 #98642bobolakÚčastník (Participant)Ha pirates bol na miletičke asi tam má zastávku troflákovu a mlhoš neboj,nemusíš papiho upozorňovať ,šak to má jasne v statuse napísané,že sere na teba 😁 👍 😛 api pomaly štartujem ešče musím dialnyčnú kúpit kua 👎
vysvetlifky: troflák-trolejbus-pirates,mlhoš 😁
20. novembra 2015 o 10:25 #98644przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Apa, k akému dielu mám ruku priložiť? 😁
Chceš politickú, národnostnú, náboženskú alebo akú propagandu? 😈
Odo mňa sa nedočkáš. Na začiatku som ako-tak priložil, ale toto je už niekde inde.
Ale veď priložili ruku ďalší, rysuje sa veľdielo… Na dohody o tolerancii z prvého Tajova sa zabudlo…
Prišlo do módy akési já-já-já, jenom já, moje zásady, moje presvedčenie, moje duševné vlastníctvo, blá-blá-blá.
To už ni môj svet. V tomto sa už nevyznám… 😈Verím ale, že Gader bude úspešný, sila skupiny je ešte tam, tak ozaj vám prajem príjemnú zábavu.
A veru rád si pozrem aj fotky, keď vám pán Ficomil von Dofotil dá povolenie… 😁20. novembra 2015 o 10:28 #98646przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Zabudol som: zvlášť pre Krampusa: ja povoľujem všetko, úplne všetko.
Aj biť ma môžete… 😁20. novembra 2015 o 11:38 #98647ahojkoÚčastník (Participant)Šoupátko
podla pravidla „Pis ako pocujes“,
ja osobne by som to napisal ako:
Šoustátko….zeby sa hladnemu o chlebe snivalo?.. 😇 😈 😇
20. novembra 2015 o 11:41 #98648HogÚčastník (Participant)🙂 Ten Gader si všichni užijte! 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.