Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 11,641 až 11,655 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    apa
    Účastník (Participant)

papi nie propagandu ale kurz – ale hneď mi napadlo že ty na také p*č*viny nie si, veď som to hneď v príspevku zavrhol  😎   .

A už nerýp do  yoffa  lebo to berie vážne a ešte sa na teba naserie aj keď ti to je fuk  🙂  😈 

hog
    užijeme, ak sa mi podarí aj odo mňa fotky budú

ahojko  😁  😁  😁

bobo tešim sa že tam budeš, ani preukaz TK od teba pýtať nebudem  😁 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Apa, ja do Yoffa nerýpem, ja ho trénujem.
    Potrebuje to.
    Musí sa pripraviť aj na časy, keď niekto z geriatrikov pozve Nočných Vlkov na treffen.
    Trebárs aj bez jeho povolenia… 😈 
    Veď noční či osamelý, šeci tu majú svoj fan-klub.
    Kto vie čítať, vidí…
    Sme sa šecci vyfarbili, jak ta silne dúhová Modrá ústrica… 😈 
    Ja fandím jednoznačne  Yoffovi, aj keď to tak nevypadá… 😈

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Klapci  už  sa na to vykáblujte, lebo ma naserete a vyženiem Vás všetkých z lesa von 🙂  😁 

Podľa povesti z partizánskeho zápisníka.  Mal som ten pocit, že sa to takto zvrtne 😎 

Takže už sa na to vybodnime, ak má niekto, niečo voči konkrétnej osobe, tak si to vysvetlite osobne, lebo fakt je pravda, že písmenká skresľujú 🙂 

No a už duplom, cez tretiu osobu. 👎 

Tak skúste prežiť zimu bez ošľahnutia mozgu / z depresie nejazdenia / a na jar to znova rozbehnime, keď treba zahryznime do jazyka, zabudnime na minulosť a dajme tú starú partiu dokopy.

Škoda by bolo, nechať ju rozdrbkať na blbovinkách 😎 

Dajme to do starých koľají prosím 😉  👍

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  No ale do ak starých?

Do čias, keď si ešte nechcel zmlátiť Mlhoša, alebo do čias, keď si už chcel?

Niet nad zvelaďovanie vzťahov, odovzdám to kompetentnejším…

Byť geriatrikom chce pevné nervy, pánové…  😁

ahojko
    Účastník (Participant)

Myslim si ze:  “ do starých koľají „ znamenalo to, ze bola snaha sa dat dohromady, (zato som dal FonCuccimu palec hore), a to sa mi od prveho Tajova naozaj na vas velmi pacilo… A ono to v principe stale funguje medzi vami fajn , i ked po skupinkach tak ako sa dalo ocakavat.  

A ze mame kazdy svoje muchy kazdy z nas vie,.. 

Zacem bukvy? vsjo jasno!

Mlhos
    Divák (Spectator)

Doporucujem pozret ani ja nechodim do kostola 

https://www.facebook.com/mlitvik/videos/933997469985497/

maguma
    Účastník (Participant)

Vážené damstvo, ctené panstvo,

Minulovíkendová akcia bola asi poslednou spoločnou akciou GTX tejto motosezóny. Zišlo sa nás 24 a myslím si, že sme strávili pekné chvíle v autistickom štýle, ktoré nám pokazil iba Country, dotrepal sa na motorke, M1NZSL, škoda, že nezostal do rána. Návrh na toto stretnutie sa začal rodiť už niekedy v septembri, po ČuDe. Potom nastalo šachovanie s termínom a nakoniec sa určil termín v piatok 20.11. a tento už vyhovoval skoro každému. Začali sme sa schádzať od piatkových popoludňajších hodín a stretnutie sme vlastne otvorili spoločnou večerou, kde sme mali klasický rezeň so zemiakmi a keďže mnohým (aj mne)chýbalo viac oblohy, tak som vyhnal bzuča pre čalamádu do auta, dopadlo to tak, že sme si už v piatok zjedli to, čo sme mali jesť až v sobotu. (ale trochu nám zostalo aj na sobotu). Po večeri začala trdičná didžina s DJ HMPPK a ešte sme stihli uskutočniť telemost s ahojkom z Kanady. Zlatým klincom večera bol súboj titánov, kto tam bol, vie o koho sa jedná a aj kto vyhral, kto tam nebol, má smolu. Spať sme išli niekedy o ani neviem kedy, ale už sme mohli zostať na raňajky, škoda bola trepať sa hore schodmi. Po raňajkách sa rozlúčil Apa, preňho je jedna akcia na víkend málo, musel utekať do Močenku na druhú, aby splnil plán. Po jeho odchode sa dostavili Czodyovci v skoro kompletnej zostave a neskôr popoludní prišiel náhradník za Apu, istič Frco, bol by prišiel aj skôr, ale nejaký pán D. ho doma zdržoval a za svet ho nechcel skôr pustiť. Okolo obeda sa celá zostava vybrala okúpať do akvaparku v Turčianských Tepliciach. zdržali sme sa tam asi tri hodiny a mazali sme nazad na večeru, bola o piatej, takže sme to v pohode stihli. Po večeri asi o pol ôsmej priniesol sahib všetkými očakávané upečené prasiatko, dal som si poradiť a prasiatko bolo naporcované a od utorka ponorené v náleve zo zmesi rôzných korenín a príchutí a naozaj to vyzeralo, že všetkým to nesmierne chutilo, dokonca to väčšina jedla bez chleba, M1ZSL aj NZSL, bolo toho dosť a ešte aj onedlho po večeri, tak sme to odložili do prírodnej chladničky v bzučovom aute a ráno sme narobili pre každého účastníka výslužku. Išlo sa domov ako zo zabíjačky. Večer bola znovu didžina už v komornejšom štýle, nakoľko prišiel sviňonosič sahib a už dlho medzi nami nebol, tak s ním prebiehali bilaterárne, trilaterárne a ikslaterárne rozhovory. Zaľahnuť sa išlo o niečo skôr ako v piatok a ráno nás čakali raňajky a rozchod na adresy trvalého pobytu, čiže domov. Myslím si, že to celé dopadlo dobre a kto prišiel, neľutoval. Som rád, že sme sa pred koncom roka dokázali takto stretnúť a zabaviť v našom tradičnom štýle. Chcel by som poďakovať všetkým účastníkom našich tohtoročných akcií a popriať Vám veľa zdravia a síl na budúcoročné akcie GTX. Niečo sa už plánuje, ale ešte neprezradím čo, ňuňuňuňu

P.S. Padli návrhy aby budúcoročný výstup na Panskú Javorinu bol spojený s pečeným prasiatkom a teda dvojdňový. Týmto otváram diskusiu k téme VÝSTUP na PANSKÚ JAVORINU

WIKINO
    Účastník (Participant)

Papi – ND z tvojho archívu pasujú ako riťka na šerbel. Zložený motor, skúška nasucho výborná. Zajtra nahodím do Magneta 125 .Ďakujem ti za nezištnú pomoc a budem ťa chváliť pred krčmov aj pred kostolom. 🙂  👍  👍  👍

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

👍  Som rád, že z teho môjho šrotoviska ešte rozoznám, kerý kúsok kedy kam patril. 😈 

Keby že sa pomýlim, mohol si poskladať aj tank… 😁  

ahojko
    Účastník (Participant)

Co mal Papi na mysli pod „Tankom“..:

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Ahojko, keby som mal súčiastky k takému „tanku“, poskladal by som si ho sám… 😈 

Myslel som ale na jeden staaaarý vtip o Rusovi, kerý robil  vo fabrike na výrobu chladničiek.
     😁  Dám to sem, čo, keď v Kanade to nepoznajú:
    Teda sused toho Rusa sa pýta:
    – Sergej, ako to, že furt kradneš nejaké súčiastky a stále nemáš doma chladničku?
    – No, kua, už by som aj mal, ale nech skladám, ako skladám, furt mi z toho vznikne tank!

Ono totiž v mojich zásuvkách sa váľajú ešte nejaké skrutky a kadejaké dzindzíky z lodeníc v Komárne. Kamoši mi občas doniesli kadečo zo svojich nadbytočných zásob, čo šlohli zo „špeciálnej výroby“. Tam sa nerobili lode, ale vyrábali napr. samochodné húfnice (či čo), teda DANY, montovali ich na podvozky Tatry 8×8.

😁  Aj Lapaj tam kedysi robil, ale vtedy som ho ešte nepoznal, mohol som mať toho materiálu viac a WIKINO by teraz mohol mať DANU.
    Aj keď neviem, čo na to Anka… 😈

Retro
    Účastník (Participant)

Takéto poklady si v Miláne málokto všímal…
    Firma bývalého šéfmechanika závodného oddelenia MV Agusty Artura Magniho vyrába takéto skvosty.
    Motor je ale nový trojvalec MV.

Retro
    Účastník (Participant)

Retro
    Účastník (Participant)

Retro
    Účastník (Participant)

Paton s ktorým štartoval Michael Rutter na tohoročnej TT v triede Lightweight.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 11,641 až 11,655 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri