40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
30. novembra 2015 o 20:35 #98736ahojkoÚčastník (Participant)
Dal som prispevok, naskocila nova strana a nic nevidno,.. a ani Ludofovo cislo som nespomenul,…
Kde je chyba?30. novembra 2015 o 21:18 #98737theoÚčastník (Participant)Slaby podmorsky khábel… 🙂
30. novembra 2015 o 21:50 #98738bobolakÚčastník (Participant)Ahojko pošli objednafku na moderny svetelny theokhábel 😁 😁
30. novembra 2015 o 23:29 #98739ahojkoÚčastník (Participant)Mas na to formular nech ho vyplnim?
30. novembra 2015 o 23:54 #98740MlhosÚčastník (Participant)Apa s tym gugel translatorom sa namahas zbytocne blbosti ktorymi sa niektori snazia robit zaujimavymi necitam a uz vobec sa ich nebudem ucit dokonca ani morzeovku este nemam na to vek je vedecky dokazane ze v urcitom veku to cloveku prepne a stane sa detinskym aj my sme maly ked som mal 10 rokov vlastnu rec aj morzeovku som ovladal aj ryby sme chytali no asi v 16 tich som z toho uz vyrastol a este som nedosiel do veku aby sa mi to zacalo vracat ale na RJS ich je uz takych vjacero 😁
1. decembra 2015 o 3:54 #98741apaÚčastník (Participant)Dobré ráno,
Miloš beriem na vedomie. Ešte ťa opravím, mal som dobrú slovenčinárku tak to neber v zlom. Každý sa môže pomýliť. Mne napr. nejdú čiarky vo vete. Nikdy neviem kde ich treba presne, to mi ušlo.…aj my sme maly ked som mal 10 rokov vlastnu rec …
malý = drobný, nizkeho vzrastu – jednotné čislo t.j. som malý. Ale: sme malí
mali (sme) = máme, minulý časUznávam, je to pič*vina najradšej by som písmenká y ý Y Ý zrušil.
A toto je motorkársky server a nie jazykovedný ústav.1. decembra 2015 o 6:49 #98742ahojkoÚčastník (Participant)1. decembra 2015 o 8:57 #98743BopsikÚčastník (Participant)Kua, Mlhoš, Ty si génius, skvelá myšlienka…
Mali by sme zaviesť tajnú reč GTX. Jednu takú sme na ZDŠ mali. Za každú slabiku sme pridali novú slabiku, ktorá sa skladala so spoluhlásky „F“ a predchádzajúcej samohlásky. (lepšie jak enigma)
Potom by sme si mohli skvele nadávať bez bodiek, uvediem príklad:TYFY SIFI KOFOKOFOT, CHOFOŤ DOFO PIFIČIFI, KUFURVAFA…
Skvelé, nie?
Dávam hlasovať, kto je za?
P.S. Hmlistý, nie že to zase budeš vzťahovať na seba, to bol len príklad, ako sme sa na ZDŠ titulovali.
1. decembra 2015 o 12:10 #98744GoldyÚčastník (Participant)„Tajná“ reč s F bola asi celoslovenská, lebo tak isto fungovala aj na západojuhu Slovenska pred nejakými 45-mi rokmi. 😉
1. decembra 2015 o 13:16 #98745bobolakÚčastník (Participant)Bopsik lepší príklad si si nemohol vybrať, máš u mna 👍 👍 😁 a nevyhovaraj sa ako zdš-kár…. 🙂
1. decembra 2015 o 18:37 #98746BopsikÚčastník (Participant)Zdeno,
Ja som v prostate vulgárny drsňák, len sa tu snažím prezentovať ako slušňák – som sa nechtiac odhalil.
A už sa teším na leto, jak pojazdíme.1. decembra 2015 o 18:56 #98747przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Som síce spomenul, že už sem nepíšem, ale potom kam? 😈
Teda „slovo chlapa“ berte, ako napr. ste brali pri hodinudvaccať, jovan?
To tu predsa letí…
Teda:Ahojko, ďakujem, že si ma zastál, dobre padlo. Si asi jediný… 👍
Ale neriskuj, lebo schytáš aj ty… 😈Súdnemu človeku je asi jasné, že kmeň držia pri živote stretnutia bývalé a budúce.
Nie ľudia typu „píšem si, čo chcem“, ale predovšetkým ľudia, ako bol Ayco, ako sú Kaporisti či aj Lojzo – ale predovšetkým agilita a enormné úsilie náčelníka, kerého náš virtuálny tanečík už dvakrát div nie na koberec zavolal… 😈
Ale je jasné, že víťazné tanečky on rád. 😛 😈
Je na koni, ja som odišiel, on ostal a to je pre každého výhra. 😈Ale zas, Kanaďan, aby nemysleli, že ti niekam lezem, bacha, na to unáhlené stádo som ešte nezabudol…
😈 Hor sa za demenciou, Plzeň, na zdravie!
1. decembra 2015 o 19:01 #98748theoÚčastník (Participant)Plzňa deklaruje a kozla pije, to je on, dočasny náčelník z roku 2010. 😈
a keraaa nemaaa frajiirraaa, bzmg, laci de si 🤐
1. decembra 2015 o 19:47 #98749przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Kozla už dofokufurvifilifi, patoky nepijem.
Ak si čítal mail od Hoga, už americkými klonovanými surovinami plánujú kofokufurvifiť aj Plzne…😈 Len pre Theba ilustračná snímka:
1. decembra 2015 o 19:58 #98750theoÚčastník (Participant)papi, už teraz ti verim, – plzen ako dókaz, to ani Madonna by telo lepšie nedala, tak na zdravie, nech žije dhemencija 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.