40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
1. decembra 2015 o 20:04 #98751
przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 A to ma poznáš, že len tak tliacham do vetra?
Načo by som to robil?
Už ma niekedy niekto nachytal?Do ladničky mi už chodia len starí kamaráti, oni aj tak vedia, čo tam nájdu 😁
Nič tu neschováš, kui sú to, mám ich rád. Šak aj donesú, néééé… 😁1. decembra 2015 o 21:16 #98752bobolak
Účastník (Participant)Konečne papi je späť…a kua jenna aj ja ťa iscím na každej IT GTX 👍 👍 ale to sa nevynáša,to je tajomstvo ,,,a f tej berlingolannyčke ti ešte dufam ten bifík ostal dúfam no… 😁 😛
1. decembra 2015 o 22:16 #98753Bielyorol
Účastník (Participant)Papi, a prosím Ťa, daj si láskavo späť tú ikonovú fotku, lebo vlítnem do Iže a uvidíš. Bez nej si len polovičný Papi. 😁 😈
1. decembra 2015 o 22:22 #98754Mlhos
Divák (Spectator)Bopsik priznaj sa ze to F tam bolo preto lebo vam chybali predne zuby 😀
pisem si co chcem lebo :
Demokracia je vláda ľudu, v širšom slova zmysle spoločnosť, kde má každý právo slobodne vyjadriť svoj názor. A s predpokladom akceptovať existenciu opozitných názorov. Tomu sa hovorí pluralita a výrazom slobody je možnosť voľby medzi rôznymi názormi.
Ibaže v mysliach mnohých ľudí existuje iný výklad demokracie, ktorá hovorí, že slobodne je možné vyznávať čokoľvek – ak sa to neprieči mojim/našim názorom.
1. decembra 2015 o 23:09 #98755Bopsik
Účastník (Participant)Demokracia:
JaJa som si myslel, že demokracia je vláda väčšiny nad menšinou. A existuje len v deň volieb.Plzeň:
Som dakedy kupoval v Budapešti, písalo na ňom že plnené v Budapešti. Mne chuťovo najviac vyhovuje Stein 10°, napriek tomu, že je lacné. Viem ho zohnať iba v Kauflande. Doporučujem, ochutnajte.1. decembra 2015 o 23:10 #98756Bopsik
Účastník (Participant)Môj tablet kokce
2. decembra 2015 o 7:15 #98757apa
Účastník (Participant)DR
voľakde som vyguglil že demokracia funguje len pri počte osôb 3 – slovom tri. Potom už nie.
2. decembra 2015 o 17:45 #98758Hog
Účastník (Participant)Já jsem slyšel velmi jednoduché vysvětlení slova d e m o k r a c i e :
demokracie není to, že si můžeš dělat co chceš, 😟
ale to, že nemusíš dělat to, co nechceš ! Podle mě stručné a jasné ! 🙂
2. decembra 2015 o 19:15 #98759przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Do riti aj s demokraciou, to je politická kategória.
Netreba filozofovať, v dobrej partii stačí ako-tak dobrá výchova a elementárna slušnosť.
Teda polla mňa.Podľa niektorých to ale ohrozuje ich slobodu či čo.
S tým sa asi nič nedá urobiť, len pochopiť, čo sa tu stále častejšie hlási, že komu sa to nepáči, môže odísť. 😈
Mne to trvalo pochopiť trošku dlhšie… 😇
Ale už chápem. Keď še nedá, tak še nedá. 😁
😎 Ale prečo som sa vlastne prihlásil:
Každej Bibiáne, a našej Granatke zvlášť krásne meniny a v noci pohodové lietanie prajem 😘 😈
6. decembra 2015 o 8:02 #98760przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Už cca týždeň mi tu bliká obálka, že mám poštu – ale ak na ňu kliknem, furt sa mi objaví nápis, že
„Nemáš žiadnu novú poštu“Teda ak by mi niketo niečo posielal, nejde o to, že by som sa nechcel zúčastniť sa „seansu“, len mi to neotvára.
Alebo že by admin s tým mohol niečo urobiť? 😉 😁
6. decembra 2015 o 13:21 #98761bobolak
Účastník (Participant)Papi ,hehe to je od priateľa piratesa no.. 😁 😁 😁
6. decembra 2015 o 14:14 #98762Mlhos
Divák (Spectator)Sa hovori bobolak ze kto vycuchal ten vystuchal
Nie ja spravy nikomu nepisem, listie nie je hodne
6. decembra 2015 o 15:25 #98763VANUCCI
Účastník (Participant)bobo ty k***a krpatá 😎 , ty stále len podjebávaš 🙂 dočkaj až Ťa lapím, urobím Ti liečbi šokom /bifiter/ 😁
A vám ostatným odkaz, už sa na to vyserte, nedrbme do seba toľko …Áno, čítate dobre, to hovorím ja VANUCCI 🙂
Zakopme už všetky vojnové sekerky, tomahavky a motorové píly, vyserme sa na to, žijeme len raz. Janík Bopsík má pravdu 👍
6. decembra 2015 o 17:13 #98764przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)1) Keď z hnevu rozbiješ vázu, môžeš ju zlepiť a ospravedlniť sa jej – ale už nikdy nebude, aká bola.
2) Milujte sa a množte sa… 😘
3) 😁 😁 😁 😁 😁
6. decembra 2015 o 17:17 #98765VANUCCI
Účastník (Participant)papi pokiaľ to bolo myslené, že ja som niečo rozbil, tak sa opspravedlňujem, aj keď to už „nikdy nebude také“ a hlboko sa zakopem a nebudem Vás už nikdy otravovať svojou práítomnosťou …
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji