40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
7. decembra 2015 o 12:54 #98781VANUCCIÚčastník (Participant)
No vidíš a zasa ten problém, že pošlem a až potom prečítam, opravujem, že:
fanrikant – fabrikant
kééériješ – kéééruješ favbriku – riadíš ju
🙂7. decembra 2015 o 15:41 #98782VANUCCIÚčastník (Participant)Ešte aj tu som to pototo 😁 😁 😁
7. decembra 2015 o 15:56 #98783keckyÚčastník (Participant)😁 😁 😁
Papi: Ale Ty môžeš 👍7. decembra 2015 o 16:46 #98784VANUCCIÚčastník (Participant)kecky ty kua vyrehotaná 😁 šeci mi hýýýbate, kua dokiaľ dojde Jaro, tak ma šlaken trafen 😠
7. decembra 2015 o 17:14 #98785przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😶 Kecky, nechápem.
Čo ja môžem? 😈7. decembra 2015 o 18:21 #98786keckyÚčastník (Participant)Papi: Podbobovavat 😁 😈 👍
Vanu: Šak aj Ty chybas, kaj si zdrhol? Bo som Ta dlho nevidel, ani nepamatam bratm 😶.
7. decembra 2015 o 18:34 #98787BopsikÚčastník (Participant)Bohužiaľ,
veľa ľudí sa skrýva za anonymitu internetu. Vymyslia si nič nehovoriaci Nick, registrujú sa pod vymysleným menom a fotografiu si dajú z bravčovej konzervy.
Potom chŕlia nadávky, urážky, nenávisť, vulgarizmy. Zdanlivo sú anonymní. Ale zdanie klame. Je veľa spôsobov, ako sa dá vypátrať presná identita, IP adresa, gramatika, slovosled, typické slová, tie isté gramatické chyby, okruh známych, sú na to špeciálne softvéry, dešifrátory, a kadejaké sofistikované metódy. Toto sa ale rieši, len keď ide do tuhého. Tieto naše žabomyšie urážky nikto nebude riešiť.Ale vlastne som chcel povedať (a už to tu aj bolo povedané), že napísané slovo má ešte väčšiu váhu ako len povedané, vyslovené, lebo je zaznamenané. Tak si to uvedomme a správajme sa normálne.
7. decembra 2015 o 21:54 #98788przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Kecky, môžem-nemôžem, podbobovávať musím. To je choroba ešte z detstva. Mám na to papier, nefalšovaný, originálny. Viem, že je stopro originálny, sám som si ho vyrobil. 😁
Ja som už podbobovával, keď niektorí ste ani len pikantnou myšlienkou neboli v hlave svojho vtedy ešte len budúceho ocka… 😁
Bopsik, ja už môžem písať, čo chcem, nahodil som si het falošnú idetitu, nik ma nepozná, dokonca som sa aj odsťahoval do plzeňského kraja. Pôvodne som chcel do Humpolce, ale tam to už okupuje nejaký Alumínium…
Chcel som zrušiť registráciu aj tu, ale sa to nejak nepodarilo, tak som sa aspoň zachoval nekorektne, dúfam, že ma čoskoro vyhodia odtiaľto… 😈
8. decembra 2015 o 0:34 #98789MlhosÚčastník (Participant)Papi slovo chlapa neexistuje lebo vies co je to chlap ? to ked ide krava po ceste a vyserie sa tak to hovno spravi o cestu chlap chlap chlap
8. decembra 2015 o 8:23 #98790przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 V súvislosti s niektorými exotmi-trepačmi je pojem „slovo chlapa“ samozrejme velice iracionálny pojem. Sú to chlapi s charakterom pevným, asi ako kravské hovno, jeden sa práve priznal.
😈 Mlhošove príspevky vraj oživujú témy, aj medzi 40+ má svoj fan-klub.
Náročná to skupina, kvalitné oživenie, ako kvalitné je všetko okolo hovna … 😈8. decembra 2015 o 9:05 #98791keckyÚčastník (Participant)Papi: Veď presne preto Ty možeš a iný mi nestojí ani za reakciu. 😈 😁
9. decembra 2015 o 15:40 #98792przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)9. decembra 2015 o 16:16 #98793theoÚčastník (Participant)papi, ty M1NZSL, som nevypol khameru a si sa mi nalogal do tehnyky, teraz si okukal ako sa to robi, tak davaj het, móžeš si prikaknúť. 😁 👍
9. decembra 2015 o 17:30 #98794apaÚčastník (Participant)DV
tak podľa loga na obrázku to predsalen bude od papiho.
Lebo bez prilbového avataru by to bárskdo mohol byť čo by sa sem prihlásil pod jeho menom.
9. decembra 2015 o 17:30 #98795apaÚčastník (Participant)Darmo inde titu mení
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.