Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 11,746 až 11,760 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    VANUCCI
    Účastník (Participant)

No vidíš a zasa ten problém, že pošlem a až potom prečítam, opravujem, že:

fanrikant – fabrikant
    kééériješ – kéééruješ favbriku – riadíš ju
    🙂

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Ešte aj tu som to pototo 😁  😁  😁

kecky
    Účastník (Participant)

😁 😁 😁

Papi: Ale Ty môžeš 👍 
    VANUCCI
    Účastník (Participant)

kecky ty kua vyrehotaná 😁  šeci mi hýýýbate, kua dokiaľ dojde Jaro, tak ma šlaken trafen 😠

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😶  Kecky, nechápem.
    Čo ja môžem? 😈

kecky
    Účastník (Participant)

Papi: Podbobovavat  😁  😈  👍 

Vanu: Šak aj Ty chybas, kaj si zdrhol? Bo som Ta dlho nevidel, ani nepamatam bratm 😶.

Bopsik
    Účastník (Participant)

Bohužiaľ,

veľa ľudí sa skrýva za anonymitu internetu. Vymyslia si nič nehovoriaci Nick, registrujú sa pod vymysleným menom a fotografiu si dajú z bravčovej konzervy.

Potom chŕlia nadávky, urážky, nenávisť, vulgarizmy. Zdanlivo sú anonymní. Ale zdanie klame. Je veľa spôsobov, ako sa dá vypátrať presná identita, IP adresa, gramatika, slovosled, typické slová, tie isté gramatické chyby, okruh známych, sú na to špeciálne softvéry, dešifrátory, a kadejaké sofistikované metódy. Toto sa ale rieši, len keď ide do tuhého. Tieto naše žabomyšie urážky nikto nebude riešiť.

Ale vlastne som chcel povedať (a už to tu aj bolo povedané), že napísané slovo má ešte väčšiu váhu ako len povedané, vyslovené, lebo je zaznamenané. Tak si to uvedomme a správajme sa normálne.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Kecky, môžem-nemôžem, podbobovávať musím. To je choroba ešte z detstva. Mám na to papier, nefalšovaný, originálny. Viem, že je stopro originálny, sám som si ho vyrobil. 😁 

Ja som už podbobovával, keď niektorí ste ani len pikantnou myšlienkou neboli v hlave svojho vtedy ešte len budúceho ocka… 😁

Bopsik, ja už môžem písať, čo chcem, nahodil som si het falošnú idetitu, nik ma nepozná, dokonca som sa aj odsťahoval do plzeňského kraja. Pôvodne som chcel do Humpolce, ale tam to už okupuje nejaký Alumínium…

Chcel som zrušiť registráciu aj tu, ale sa to nejak nepodarilo, tak som sa aspoň zachoval nekorektne, dúfam, že ma čoskoro vyhodia odtiaľto… 😈

Mlhos
    Účastník (Participant)

Papi slovo chlapa neexistuje lebo vies co je to chlap ? to ked ide krava po ceste a vyserie sa tak to hovno spravi o  cestu chlap chlap chlap 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 V súvislosti s niektorými exotmi-trepačmi je pojem  „slovo chlapa“ samozrejme velice iracionálny pojem. Sú to chlapi s charakterom pevným, asi ako kravské hovno, jeden sa práve priznal.

😈  Mlhošove príspevky vraj oživujú témy, aj medzi 40+ má svoj fan-klub.
    Náročná to skupina, kvalitné oživenie, ako kvalitné je všetko okolo hovna … 😈

kecky
    Účastník (Participant)

Papi: Veď presne preto Ty možeš a iný mi nestojí ani za reakciu. 😈  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

theo
    Účastník (Participant)

papi, ty M1NZSL, som nevypol khameru a si sa mi nalogal do tehnyky, teraz si okukal ako sa to robi, tak davaj het, móžeš si prikaknúť.  😁 👍

apa
    Účastník (Participant)

DV

tak podľa loga na obrázku to predsalen bude od papiho.

Lebo bez prilbového avataru by to bárskdo mohol byť čo by sa sem prihlásil pod jeho menom.

apa
    Účastník (Participant)

Darmo inde titu mení

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 11,746 až 11,760 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri