40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
6. decembra 2015 o 17:36 #98766
VANUCCI
Účastník (Participant)Nebolo to myslené v zlom, len tu je vidieť ako človek nevie na čom je a ako tu utekajú myšlioenky a názory, fakt si niekedy človek nevie ako vysvetliť ako je myslené, to čo je napísané, keď si to povieme dop očí, tak vidíš ako sa ten druhý tvári, jeho mimiku tváíre a hneď vieš ako je to myslené, ale tu písmenkami je to fakt o hovne. Potom vznikajú zbytočné urazenia a žobo-myšie vony. 😎
6. decembra 2015 o 17:39 #98767VANUCCI
Účastník (Participant)No dobre no, mám tam preklepy, problém tejto stránky, že sa to nedáopraviť, ale aj mňa, že si to najprv celé neprečítam, neopravím a až potom pošlem 🙂
6. decembra 2015 o 17:46 #98768przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Kokos, nie ty, kdeže… Je toho veľa,
už nič neriešim. Falošné úsmevy nemusím a do zadku sa pchať rozhodne nemienim nikomu… 😈 😈 Pamätáte si tieto trička?
Je za nimi veľmi veľa ľudí, dlho sa preberali a chce to veľkú ľadničku. Tam sa tomahawky nikdy nevykopali, žiadne trička sa nemusia žehliť, ani nedoriešené veci zametať pod koberec.Milujte sa a množte sa …
6. decembra 2015 o 19:03 #98769bobolak
Účastník (Participant)Kua papi, 😶 to je zbierka,do by to povedal na teba, že si taký zazobanec, 😁 toolko tričkof, to kceš kedy obnosiť??? odnes ich na charitu utečencom 😁 😁 a vanucci nemáš ty pravdu 👎 ja stále nepodjebavam 😟 opýtaj sa mlhoša ani ten si to nemyslí 😟 😟 šag na mna nedal ani trefné oznámenije 😟 😁 😁
6. decembra 2015 o 22:38 #98770bobolak
Účastník (Participant)Kua ani som si nevšimol tutok hlašku 👍 ,jak keby som ju ja napísal:: 🙂 „už nič neriešim. Falošné úsmevy nemusím a do zadku sa pchať rozhodne nemienim nikomu…“ 👍 papi nemstrkám sa ti ,ale toto je moja reč 👍 kua papi dva mesiace fuč a stále som jak hajzlový pavúk,asi budem rád keď zvladnem skutra 😁 😁
6. decembra 2015 o 22:42 #98771ahojko
Účastník (Participant)Bobo,
ale stale si! A to je hlavne,..! 👍6. decembra 2015 o 23:32 #98772przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Plzeň, na zdravie.
Bobo, nefajči, dpč… A vybav si Sliač, na štyri týždne.
Ja som bol v Bardejove, ale tam by ťa šéf nestihol nafštíviť za hodinudvaccať. 😁6. decembra 2015 o 23:55 #98773Mlhos
Divák (Spectator)Bobolak povedz mi je tu este vela takych ludi ktori nechapu ze toto je internet a to podjebavanie sa medzi sebou okrem nich nikto neberie vazne ? uz len z toho dovodu sa to neda brat vazne ked sa nevie ako to clovek mysli stretli sme sa velakrat riesili sme niekedy co kto z nas pisal na nete ? tuto sa hasterime podpichujeme doberame aj si vynadame vyzurime sa davame vselika hlasky a pod… a ked sa vonku stretneme usmev od ucha k uchu lebo sme radi ze sme sa stretli ze este zijeme a este mame silu dat motorku na stojan a na internet si nikto ani nespomenie
samozrejme kazdy je iny a su ludia ktori sa do takeho modu nastavit jednoducho nevedia a potom robia problemy lebo nedokazu rozlisit a nechat internet internetom Papi ma urcite velku zbierku triciek ktore si ceni pre mna vsak su to iba handry s ktorymi si kludne utriem topanky a to je iba mala ukazka toho aky sme kazdy rozdielny zakladom vsak je vzdy ked sa stretneme nazivo spravat sa ako ludia7. decembra 2015 o 0:00 #98774ahojko
Účastník (Participant)Bobo, nefajči, dpč… A vybav si Sliač
kua ta slovencina je naozaj ľuuubozvucnaaa!!
7. decembra 2015 o 8:07 #98775przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Mlhoš, virtuálny fluktuant, ako ty, nemá ani poňatie o tom, čo to je „slovo chlapa“. To platí aj pre len vyslovené, nie to ešte napísané slová.
Odborník na „slovo chlapa“, Kecky ti to vysvetlí, mne už raz vysvetlil… 😈
Keď niekoho napr. nejaký Mlhos-MLHOS-Teri-Pirates-atď pouráža, potom pri osobnom stretnutí sa môže usmievať do blba, ako len chce, aj tak je to blbec.
Ale ako terč, fasa… 😈😈 Život je krásny, Šarkánek šlape…
7. decembra 2015 o 8:37 #98776VANUCCI
Účastník (Participant)papi no vidíš a toto sa práve teraz udialo, že tie skur,vené písmenká sa dajú všelijako vysvetliť. Je pravda, že na Papiho by som sa nikdy nevedel nahnevať, / má smolu, že ho mám veľmi rád/ ale toto bola ukážka ako sa nahnevať dá. Proste sú to iba písmenká a chýba tu mimika tváre, ktorá napovie všetko a všetky písmenká, teda vlastne slová upresní, ako su myslené. A tak som sa rozhodol, že tu už nič riešiť nebudem, len napíšem čo robím, či ešte žijem a že sa na Vás všetkých tešakujem. 🙂
Teraz neuveríte čo napíšem, ale aj ten Mlhošisko 😁 má tak trochen pravdu, že sa len podjebávame a tuná je to ťažko rozlíšiteľné, ako je to myslené 🤐
Takže „ja už budu hodný dědečku“ a buďte aj Vy, nech to dostneme do starých koľají 😎
7. decembra 2015 o 10:25 #98777przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Môj pohľad je veľmi podobný.
Netreba riešiť nikoho, načo?
Jazdím od deccctva, do konca mám stále menej, tak je čas sa vrátiť do starých kolají.
Trebárs do tých predTajovských…
A hneď bude pohoda znova. 😈
7. decembra 2015 o 10:53 #98778VANUCCI
Účastník (Participant)papi baratom, som rád, že sme seba sa pohopoli,
išteneém azapád aj na západ, ťahajme to už to tým dobrým smerom a keď niekto má nejaký problém tak si to povedzmne osobne a nie tu kua, kua, lebo vám zapálim kúdeľ pri riti 🤐 😁
bobo bude prvý 😁 😁 😁 bratm nemboj aj teba ľúbim 😎 a silno, len nemmysli, že som teplý to až tak silno nyje 😁
7. decembra 2015 o 12:13 #98779apa
Účastník (Participant)DD (dobrý deň)
ja mám problém že:
– už slabšie vidím
– Varadéro je ťažká krava
– do renty mám ešte ďaleko
– ráno už vstávam sám a predtým sme boli skoro vždy dvaja bassuš😟 😎 😶 😁
7. decembra 2015 o 12:52 #98780VANUCCI
Účastník (Participant)apa
– daj sebe okuľáre 😎
– posiluj nem Varadéro ťažká kráva, ale ty nemcvičíš 🙂
– prekruc hodzinky 😁
– vraj je akási modrá tabletka, potom ti celú noc bude snívať, že si fanrikant, že ľudia hodia do práce a z práce a ty len kééériješ a keď ráno zobudíš celá fabrika v pindovi, len komín stojí 😁 😁 😁 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji