Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 11,731 až 11,745 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    VANUCCI
    Účastník (Participant)

Nebolo to myslené v zlom, len tu je vidieť ako človek nevie na čom je a ako tu utekajú myšlioenky a názory, fakt si niekedy človek nevie ako vysvetliť ako je myslené, to čo je napísané, keď si to povieme dop očí, tak vidíš ako sa ten druhý tvári, jeho mimiku tváíre a hneď vieš ako je to myslené, ale tu písmenkami je to fakt o hovne. Potom vznikajú zbytočné urazenia a žobo-myšie vony. 😎

VANUCCI
    Účastník (Participant)

No dobre no, mám tam preklepy, problém tejto stránky, že sa to nedáopraviť, ale aj mňa, že si to najprv celé neprečítam, neopravím a až potom pošlem 🙂

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Kokos, nie ty, kdeže… Je toho veľa, už nič neriešim. Falošné úsmevy nemusím a do zadku sa pchať rozhodne nemienim nikomu… 😈

😈  Pamätáte si tieto trička?
    Je za nimi veľmi veľa ľudí, dlho sa preberali a chce to veľkú ľadničku. Tam sa tomahawky nikdy nevykopali, žiadne trička sa nemusia žehliť, ani nedoriešené veci zametať pod koberec.

Milujte sa a množte sa  …

bobolak
    Účastník (Participant)

Kua papi, 😶 to je zbierka,do by to povedal na teba, že si taký zazobanec, 😁 toolko tričkof, to kceš kedy obnosiť??? odnes ich na charitu utečencom  😁  😁 a vanucci nemáš ty pravdu 👎 ja stále nepodjebavam 😟 opýtaj sa mlhoša ani ten si to nemyslí  😟  😟 šag na mna nedal ani trefné oznámenije  😟  😁  😁

bobolak
    Účastník (Participant)

Kua ani som si nevšimol tutok hlašku 👍 ,jak keby som ju ja napísal:: 🙂 „už nič neriešim. Falošné úsmevy nemusím a do zadku sa pchať rozhodne nemienim nikomu…“ 👍 papi nemstrkám sa ti ,ale toto je moja reč  👍 kua papi dva mesiace fuč a stále som jak hajzlový pavúk,asi budem rád keď zvladnem skutra 😁   😁

ahojko
    Účastník (Participant)

Bobo,
       ale stale si! A to je hlavne,..! 👍

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Plzeň, na zdravie.

Bobo, nefajči, dpč… A vybav si Sliač, na štyri týždne.
    Ja som bol v Bardejove, ale tam by ťa šéf nestihol nafštíviť za hodinudvaccať. 😁

Mlhos
    Divák (Spectator)

Bobolak povedz mi je tu este vela takych ludi ktori nechapu ze toto je internet a to podjebavanie sa medzi sebou okrem nich nikto neberie vazne ? uz len z toho dovodu sa to neda brat vazne ked sa nevie ako to clovek mysli  stretli sme sa velakrat riesili sme niekedy co kto z nas pisal na nete ? tuto sa hasterime podpichujeme doberame aj si vynadame vyzurime sa davame vselika hlasky a pod…  a ked sa vonku stretneme  usmev od ucha k uchu lebo sme radi ze sme sa stretli ze este zijeme a este mame silu dat motorku na stojan  a na internet si nikto ani nespomenie 
    samozrejme kazdy je iny a su ludia ktori sa do takeho modu nastavit jednoducho nevedia a potom robia problemy lebo nedokazu rozlisit a nechat internet internetom  Papi ma urcite velku zbierku triciek ktore si ceni pre mna vsak su to iba handry s ktorymi si kludne utriem topanky a to je iba mala ukazka toho aky sme kazdy rozdielny zakladom vsak je vzdy ked sa stretneme nazivo spravat sa ako ludia

ahojko
    Účastník (Participant)

Bobo, nefajči, dpč… A vybav si Sliač

kua ta slovencina je naozaj  ľuuubozvucnaaa!!

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Mlhoš, virtuálny fluktuant, ako ty, nemá ani poňatie o tom, čo to je „slovo chlapa“. To platí aj pre len vyslovené, nie to ešte napísané slová.

Odborník na „slovo chlapa“, Kecky ti to vysvetlí, mne už raz vysvetlil… 😈

Keď niekoho napr. nejaký Mlhos-MLHOS-Teri-Pirates-atď pouráža, potom pri osobnom stretnutí sa môže usmievať do blba, ako len chce, aj tak je to blbec.
    Ale ako terč, fasa… 😈

😈  Život je krásny, Šarkánek šlape…

VANUCCI
    Účastník (Participant)

papi  no vidíš a toto sa práve teraz udialo, že tie skur,vené písmenká sa dajú všelijako vysvetliť. Je pravda, že na Papiho by som sa nikdy nevedel nahnevať, / má smolu, že ho mám veľmi rád/ ale toto bola ukážka ako sa nahnevať dá. Proste sú to iba písmenká a chýba tu mimika tváre, ktorá napovie všetko a všetky písmenká, teda vlastne slová upresní, ako su myslené. A tak som sa rozhodol, že tu už nič riešiť nebudem, len napíšem čo robím, či ešte žijem a že sa na Vás všetkých tešakujem. 🙂 

Teraz neuveríte čo napíšem, ale aj ten Mlhošisko 😁  má tak trochen pravdu, že sa len podjebávame a tuná je to ťažko rozlíšiteľné, ako je to myslené 🤐 

Takže „ja už budu hodný dědečku“ a buďte aj Vy, nech to dostneme do starých koľají 😎

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Môj pohľad je veľmi podobný.
    Netreba riešiť nikoho, načo?
    Jazdím od deccctva, do konca mám stále menej, tak je čas sa vrátiť do starých kolají.
    Trebárs do tých predTajovských…
    A hneď bude pohoda znova. 😈 

VANUCCI
    Účastník (Participant)

papi baratom, som rád, že sme seba sa pohopoli, 

išteneém azapád aj na západ, ťahajme to už to tým dobrým smerom a keď niekto má nejaký problém tak si to povedzmne osobne a nie tu kua, kua, lebo vám zapálim kúdeľ pri riti 🤐  😁 

bobo bude prvý 😁  😁  😁  bratm nemboj aj teba ľúbim 😎   a silno, len nemmysli, že som teplý to až  tak silno nyje 😁

apa
    Účastník (Participant)

DD (dobrý deň)

ja mám problém že:

– už slabšie vidím
    – Varadéro je ťažká krava
    – do renty mám ešte ďaleko
    – ráno už vstávam sám a predtým sme boli skoro vždy dvaja bassuš

😟 😎 😶  😁

VANUCCI
    Účastník (Participant)

apa

daj sebe okuľáre 😎 
    – posiluj nem Varadéro ťažká kráva, ale ty nemcvičíš  🙂 
    – prekruc hodzinky 😁 
    – vraj je akási modrá tabletka, potom ti celú noc bude snívať, že si fanrikant, že ľudia hodia do práce a z práce a ty len kééériješ a keď ráno zobudíš celá fabrika v pindovi, len komín stojí 😁 😁 😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 11,731 až 11,745 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri