Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 11,776 až 11,790 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Serte na mňa, šak nečujete, že len bedákam? 😁 

Apa, dobrý postreh, šak ty vieš, že Ožujsko až tak nemusím…

😈  Sranda mosí byť, aj keď chleba nebude…

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Inak Krivoklat je tu, veľa machrov je tu. Keby tu boli nejaké zmysluplné témy, nie len tento klón LUNAPARKu, určite by sa zapájali.

Retro to tu skúsil, ale dostal sa medzi nás, cirkusantov. Tento 40+ LUNAPARK-klón nie je téma preňho, bobolak ho nneď dal dole… 😈 

A všade číha Mlhoš-pirates… 😈  Tak potom komu, prečo, načo? 😈

theo
    Účastník (Participant)

Škoda že sa nevyznam v motorkách, som len užívateľ, ale keby som sa vyznal, tak založim temu o motorkach. Keby trebalo niekomu pomôcť tak by som vedel /bezodplatne/ aj taku temu založiť.  🙂 

apa
    Účastník (Participant)

papi no veď to, klobúk dole pred retrom. Je dobre že sú aj takí machri.  

Ja sa priznávam, ani nie som motorkár len ma baví na motorke jazdit. Ale hlavne ma baví byť s touto bandou. A je mi úprimne u riti kto nosil akú prilbu a kedy. Preteky ako piorally ma taktiež zaujímajú len potiaľ pokiaľ tam štartujú aj naši – krampus, theo, fronius, juripko atď – inak nič.

Jediný raz som bol na Hungaroringu – na prvom preteku F1, páčilo sa mi tam ale nie kvôli preteku ale všeobecne – kvôli prvotine, atmosfére a kua teplu, prachu a tomu že som tam išiel s mojou drahou ženuškou  ktorú také veci bavia. Z celého F1 cirkusu som videl len jednu zákrutu kde občas prehučalo niečo ale nemal som ani tušenia čo kto kde ako.

Potom som bol ešte na jednom preteku – s vami v Holíči tuším predvlani. Pozrel som si – zaujímavé veterány, ale že by som išiel sám? Asi nie.

Aha ešte som vynechal tretí pretek – vlani sme šli z ČUD-u do Bajču na preteky pionierov a mustangov a pod. To je všetko.

Nepozerám F1, MotoGP, Dakar ani nič také – proste ma to nebaví.

Dokonca ani tvrdá muzika mi nič nehovorí, nejaké AC-CD a pod.

A terazky do mňa keď sa vám chce  🙂 😈 😁

apa
    Účastník (Participant)

theo ty M1zls si ma predbehol  😛  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Pokoj, chlapci, už to skoro všetci motorkári tu vzdali. 😈
    Ja som síce v slabej chvíli sem pridal jeden článok o Guzzi-mulici, boli by aj ďalšie – ale boli nejaké reakcie o masírovaní svojho ega, tak som to friško vzdal. 😈 
    Ovládli to tu iní machri, spravili veľké divadlo, potom vypadli.
    Práve som pozeral, náčelník sa sťahoval za „zdravým ňadrom“ cca po pol roku… 😈 

Voľne po Egrešovi: Je mi všetko jedno, aj čo mi jedno nie je 😈 
    Ožujsko a basta… 😁

ahojko
    Účastník (Participant)

40+
     ved aj ja sa nepovazujem za motorkara, iba za majitela motorky,.. Zacal som len cca pred 6timi rokmi. Je pravda ze ma to dost drzi, a co sa tyka mojho modelu sledujem kazde slovicko o nej na USA nete., Nebol som este ani raz na ziadnych motopretekoch, a iba raz pred 100 rokmi na Pezinskej Babe Rallye aut do vrchu.. Taktiez  nic moto v telke nepozeram, lebo u nas to aj tak zriedka davaju.. iba tie americke dokolecka a donekonecna,, to ma definitivne nebavi,.. Super ma bavili tie prestavby ci vlastne stavby choprov od piky, ale uz to v telke nevidim,.. Je pravda ze u Papiho ci Magumu v garazi by som vydrzal svitu do mrku konstantne, take ma bavi velmi,…Aj tu medzi vami som bol najprv hlavne preto ze som sa chcel o moto priucit, ale naucil som sa akurat rozumiet ako tak Hniezdoslavovej slovencine hehe.. Je jasne ze najvacsi zisk bol ze som sa s vami niekolko x stretol, a viem ze ste fasa banda.. tie zabomysie nedorozumenia su ludske, a aj tak to beriem,.. 👍

bobolak
    Účastník (Participant)

čavte ,kua to aj v noci sa zobudím aj trikrát 😟 ,dochuja mam tie časy jak malé decko 😁 ,akorát kukám poker a spím,kukam zzasadaní vlády 👎 ale kua je tag rozdrbkaný harmonogram že aš no..ale čo som to kcel,mne sa páčilo kedysi na MR jak sa drbali a delili MACHRI ,na motorkárov a NADmotorkárov, u nás je to krajšší delenie, nie je to tak Holota?? 😁 nie každý môže byt mój-Tvoj prijátel alebo kamarát mosí byt aj lístieje aj holota 🙂 a potom je vedenije ÚV GTX mosí byt šak ako by to bolo bez ÚV ??? 👍 šak kukajte STV2 a budete vydieť na vlasnné očy, že sa máme čo učit,jak sa tí polytruci naša elita KASTUJE,to my na ných nemmáme šancu,,,, 😁  😛

Hog
    Účastník (Participant)

Tak Čau vespolek !

Tak jsem byl tak šťastný,když jsem se seznámil s tou Vaší „Geriatrickou familií“, že jsem
    konečně našel partu , kde to „klape“, nikdo do nikoho „nereje“ jako se to děje v „našich „
    zeměpisných šířkách 😟 a ono hovno-hovno !
    Ani nevíte, jak jsme si podobní! 🙂
    A nej**e Vám v palicích z toho, že se nejezdí ?!
    No dop**i , už se koukejte vzpamatovat, vždyť je život jak dětské kalhotky !
    K r á t k ý  a  p o s r a n ý ,  tak proč si ho ještě  z n e p ř í j e m ň o v a t !! 🙂

Váš (doufám) motokamarád  Hog

apa
    Účastník (Participant)

Dobré ráno,

Jirko vidím že ťa chytá melanchólia, ako papi písal – pokoj chlapci*), pokoj. Veď tu sme „ryli“ do seba od začiatku a väčšina to berie ako srandu. Sem tam sa objaví aj „prestrelenie“ ale vy máte na to dobré porekadlo – když nejde o život jde o h*vno“

*) chlapci = kuci = kluci 😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Všetci berete aj tú najmenšiu kritiku, ako útok … 😁 
    Dokonca to berú tak aj tí, ktorých sa to netýka …
    Vyhovárať sa netreba, veď sa poznáme, každý sa v niiečom vyzná viac a v inom menej.

Kúpte si peknú TATRA-sajdu zo začiatku šesťdesiatych rokov a budete spokojní:

Hog
    Účastník (Participant)

Pěkné,aTy víš, kdo to vyrobil a nebo si to vyrobil?!

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Hog, dýchaj … 😈 

😁  A čítaj:

link

Hog
    Účastník (Participant)

Ten motocykl TATRA, to není  b o m b a……………to je absolutně  k  p l á č i  !!

Hog 😠 

P.S:   kde jsme mohli bejt nebýt 👎 !

Mishko
    Účastník (Participant)

Nie je podstatné čo píšeš pokiaľ je to boldom 🙂

No offense 🙂

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 11,776 až 11,790 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri