40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
11. decembra 2015 o 11:32 #98826HogÚčastník (Participant)
Nevím Miško co jsi tam napsal,ani to nebudu lušti, čtu příspěvky jen do výše svého
středoškolského vzdělání a dodávám:“já už budu hodný dědečku“!Hog
11. decembra 2015 o 11:49 #98827theoÚčastník (Participant)Hogu, máš to hrubý. 😁
11. decembra 2015 o 12:29 #98828przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Čo sa vlastne deje?
Hogu, s čím alebo s kým máš vlastne problém, a aký?
Vieme ti pomôcť? 😘
11. decembra 2015 o 12:56 #98829HogÚčastník (Participant)Nic se neděje. Všechno není All right, ale v pořádku!
Když jsem začínal s Vámi písemně komunikovat a „napísal niečo po slovenski“, tak jste
mě napsali: „hovor ták, ako Tí zobák narástol!“
Tak sesnažím,ale jak u vás i na RJS slovenčina, které já rozumím, dostává na prdel pořádně!Pište si jak chcete, jsou to Vaše stránky, já jsem pouhopouze h o s t !
Váš J.E. Hog
11. decembra 2015 o 15:27 #98830przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Jirka,
Na RJS sa píše, ako sa chce, na to vplyv nemám. Ani na to, kto ako píše tu. Sám som mal výhrady, ale som aj vyfasoval… 😈
Možno ostatným nie, ale mne musíš rozumieť, ja som predsa Maďar… 😁Čo sa rýpania týka, ja riešim len nedostatok tolerancie. Neúspešne. 😈
To, že ostatným sa páči osočovanie, vyhrážky a nadávky, nie je moja chyba. Keby som vedel, že to sa nepáči len mne, ostal by som ticho. Ono totiž sa proti tomu nikto iný neozval, pštrosia farma je to tu… 😘 😈 😁Tú „TATRA-sajdu“ som pridal pre znázornenie toho, ako ľahko „znalci“ neznalí naletia, keď nemajú adekvátne zázemie. Keď už tu boli poznámky na prehľad týkajúci sa motoriek.
Viď link, čo som dal a kde sa tá TATRA rozoberá… Na prvý pohľad je jasné, že dobe udávaného vzniku (cca 1958-1962) tej sidecar-kretúry kopec technických vymožeností v takej forme neexistovala, pôvodom z Tatrovky už vôbec. To potom načo by som čítal od dectva tuny motoristickej literatúry, keby niečo takéto cez dlhé roky ušlo mojej pozornosti?
Nechválim sa a priznávam, že psom, rybám, geológii, chemickým procesom a ani veľa-veľa ďalšiemu nerozumiem… 😈Žiadna TATRA to teda nie je, základ moto je pravdepodobne Yamaha FJ 1100 či 1200, a sajda môže byť hoci aj českej výroby. Pražská ERA (Eduard Jíra) na prelome tridsiatich rokov minulého storočia napr. vyrábala aj podobné špicaté dvojmiestne.
Tvary a detaily sa v tých časoch ale menili často podľa požiadaviek zákazníkov, na sajdky je odborník maguma… 😉11. decembra 2015 o 15:33 #98831HogÚčastník (Participant)
Papi, u mě je to v p o h o d ě !11. decembra 2015 o 23:14 #98832przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Ronyslav odhalený, pracuje načierno! 😁 😁 😁
11. decembra 2015 o 23:18 #98833theoÚčastník (Participant)papi odhaleny, pracuje na čierno na fasbuku. 😁
11. decembra 2015 o 23:23 #98834przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😁 Šak heker, né?
To len Mlhoš sa musí registruvať, keď tam chce mútiť vodu… 😁12. decembra 2015 o 9:10 #98835BopsikÚčastník (Participant)Keby som MoMovi zavesil kľúče na chrbát, asi by som nikdy nič nespravil…
12. decembra 2015 o 9:30 #98836przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Aj takto sa dá využiť interná diskusia (o kodexe).
To je kategória, ako protiargument minule, s myšmi na Gaderi.
Bopsik, vynechal si toleranciu, ale neva, majster slova si ubránil svoju česť aj tak… 😈
12. decembra 2015 o 14:38 #98837przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Súhlasím, treba adresovať presne.
A hlavne sa za svoje slová postaviť.😁 Ale vtipné môže byť, aj keď sa netrafí, že:
13. decembra 2015 o 19:06 #98838magumaÚčastník (Participant)KVÍZ GTX
Dám sem pre zaujímavosť na skúšku kvíz na zistenie polohy miesta štartu OS GTX. Tentoraz som to spracoval na zistenie miesta začiatku výstupu na Panskú Javorinu. Na tento kopec vedie viac značkovaných chodníkov a preto miesto štartu som vybral a zatiaľ poznám len ja. Kto sa chce zapojiť do kvízu, bude potrebovať kúsok papiera a pero, tí z vás, ktorí ovládate modernú tehnyku si to môžu ukladať aj do Excela. Stačí si nakresliť päť štvorčekov označených x1 až x5 a päť štvorčekov označených y1 až y5. Do týchto štvorčekov sa budú vpisovať dvojčíslia, ktoré budú výsledkom tej ktorej kvízovej otázky. Otáziek bude celkom desať, päť ixových a päť ypsilonových. Ale pozor, výsledné dvojčíslia nie sú súradnice, v týchto číslach sú súradnice iba zakódované, to preto aby niektorá dobrá duša to nezavesila na stránku a máme po ptákach, velebnosti a teda aj po kvíze. Po zverejnení poslednej otázky zverejním aj spôsob dekódovania týchto desaťmiestných čísiel na osemmiestné číslá súradníc. Kvíz bude ukončený do konca roka a potom začneme s kvízom na OS GTX. Ak by ste mi posielali výsledky otázok, dám to do tabuľky a budeme prebiežne zisťovať odkiaľ vlastne pôjdeme, stačí to poslať mailom alebo smskou napr. O2-75. Účasť na tomto kvíze je úplne dobrovoľná a musím ešte dodať, že ten, kto sa ho nezúčastní, nech si láskavo nechá komentáre ku kvízu pre seba. 🙂
13. decembra 2015 o 19:31 #98839magumaÚčastník (Participant)KVÍZ GTX P.J.
Vo svete a aj na Slovensku existuje organizácia, ktorá združuje a vychováva hlavne mládež. Na Slovensku má táto organizácia asi 6000 členov, združených do družín, viac družín tvorí oddiel. Oddiely sa spájajú do zborov a jeden takýto zbor sa nachádza aj v Košiciach, jeho oficiálný názov znie ZZ. zbor Biele vrany, Košice. ZZ je číslo zboru ktoré treba doplniť na pozíciu X2 v našej kvízovej tabuľke.
pomôcka, táto organizácia prináša už pár rokov betlehemské svetlo na Slovensko14. decembra 2015 o 0:39 #98840MlhosÚčastník (Participant)Ja by som bez chujovin rovno oznamil miesto aj tak tam pojdu iba ti isti co uz boli 😁 pricom si nezabudnu rozdat nejake dalsie zbytocne funkcie 👍 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.