Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 11,836 až 11,850 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Bopsik,  ty si mierumilovný, ty to nepochopíš. 😈 

Keď musíš vybrať, či Mlhoš alebo celý vesmír, ber Mlhoša, tvoja vec … 😁

Bopsik
    Účastník (Participant)

Ja len, že Mlhoš je psychicky odolnejší. Tvoje komentáre jeho nerozčúlia, ale opačne na 100%. (Si voda na jeho mlyn) A on sa tíško v kúte chechce ako Ťa vytočil.

Ja mu nefandím, ale pripadá mi ako provokatér, ktorému sa darí…

Bopsik
    Účastník (Participant)

Nad niektorými príspevkami sa stačí pousmiať, netreba ich komentovať,… samé svietia…

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Bopsik, „c“ je správne.

Plačem. 😁  

A vy sa len usmievajte, koľko chcete. 😛 

+ Milujte sa a množte sa … 😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  V stredoveku, keď ťa niekto pourážal na internete, hodil si rukavicu, zvolili ste zbrane a pri osobnom stretnutí jeden druhého trebárs jednoducho odstrelil.

A basta. 😁 

Kráááásna to musela byť doba, donútila debilov rozmýšľať, ako sa kde kedy vyjadrí.

Teraz sa debila nezbavíš, asi bude chránený zákonom.

Pritom podľa bežných  pravidiel serverov by mal stačiť jediný takýto príspevok:

Netreba hlasovať, ale vyhodiť okamžite, bez debaty, do puče. Objaví sa síce znova, ale sa aj prejaví znova – tak ho  vyhodím zase.

Kým takýto debili kraľujú na serveroch, normálna komunikácia tam nikdy nebude, a to sa môžte  usmievať, koľko len chcete.
    Server sa znehodnotí, zotrvať tam pre relatívne normálnych ľudí stráca význam. Obsah príspevkov sa mení na boj s debilom a ľudia stratia záujem o komunikáciu, niektorí sa vytočia, ako VANUCCI, Kecky, Yoffo, Mishko – no a  občas aj ja.
    Nejde o názor, ide o spôsob podania.

Apa si myslí, že po osobnom stretnutí sa to napraví.
    Nie je to tak. Nič sa nenapraví, súboje sú totiž zakázané.
    Strieľa sa len do terča pripomínajúceho Mlhoša.
    Ale to sa strieľa s veľkou obľubou, to hovorí za všetko.

Milujte sa a množte sa

Bopsik
    Účastník (Participant)

Áno,
    úplne výnimočne tentoraz s Tebou súhlasím. A tento jeho „príspevok“ sa nijako nedá ospravedlniť. Toto sú urážky najhrubšieho zrna a mal by byť za to zodpovedný. Čítal som ho znechutene už v prvom vydaní (on line). 

Ja verím, že príde doba, keď človek bude zodpovedný za to čo napíše v diskusii aspoň v takej miere, ako keď to vysloví ústami naživo.

Zavádzajú sa Identifikačné karty s čipom. Vložíš do čítačky, a môžeš prispievať do diskusie len s touto jednoznačnou elektronickou identifikáciou. Potom by sa takéto jedovaté a nepremyslené príspevky značne preriedili. (Snívajte s nami…)

Ale keby šlo o štátne záujmy, ľahko identifikovať a dokázať ktoréhokoľvek autora.
    kavis
    Účastník (Participant)

Nevím čo réšite šak za chvílu dojde doba že bude kontrola čo napíšete a ked sa to vrchnosti nebude lúbit tak nezverejná a ešte aj možno zabásnu 3:) Niekde som čítal že v Nemecku scú takto už začat kontrolovat, ale mám pocit že asi urážok sa to nebude týkat bo rozhádané stádo sa lepšie ovláda a iba zlý názor voči bačovy bude neprijateľný …….. 🙂

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Stádu, keré si nevyrieši svoje vnútorné problémy samo, žiadny admin ani zákon nepomôže.

bacaono
    Účastník (Participant)

Čo já?…Gde já?… 😶    S tým nemám ništ spoločné!!! 😇  😁 
    ..ale dobre hovoríš…gde by zme došli keby si každá ovca bééékala čo ste. 😈 

…ono to je hlavne o chochmesi….gdo ho nemá, tak mu už ništ nepomóže.
    Pre zlepšení kultúry vačšinu stačí týchto ludí úplne ignoruvať, čo mnohý normální stále jaksi nechápu. 
    Ale nájdu sa aj taký kerý nemajú ani tolko toho chochmesu aby im to vóbec zapálilo že sú každému ukrannutý a provokuju až za hranicu únosnosti. Taký potom potrebuju sem tam voláký ten „súboj“ a na chvílu sa ukluňňá. Nakolko ím ale ten chochmes furt chýbá, lebo gde neni ani čert nebere, časom začnú provokuvať zas. A takto to ide furt dokolečka, lež sa admin nespamatá a nevyhodí konkrétné indivíduum, alebo aspom nezavede ignore list.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Sedíme okolo virtuálneho stola, bavíme sa, náladička, klídek-pohoda-tabáček.

V tom sa objaví debílek, rádoby akože vtipne sa vysere doprostred stola.

Či už máš ignore-list či nie, každý to vidí a cíti. 

Ano, ignorovať sa dá, ale ten smrad tam furt  je.

Keď to trvá roky, začínam nechápať tých ľudí, ktorým to nevadí. 

Mne to vadí, zmeniť to nedokážem, tak jediné riešenie pre mňa je vstať od stola a nechať stádečko, nech sa bavia… 😈 

Moje nedávne výlevy o tolerancii – tak to bol vééééliký môj omyl …  😁  😁  😁 

Nech vám teda daruje toho čím viac dobra, ako VANUCCImu v tom citáte … 😈 

bacaono
    Účastník (Participant)

Pri reálnom stole by si to nedovolil, lebo by dostal po papuli. Ale pri virtuálnom stole a zapnutom ignore liste sa debilek stáva neviditelným a necítitelným tak ako aj jeho „smradlavé výtvory“.

Ono to ľuďom aj tak vadí, ale niesú majteľmi krčmy v ktorej je stôl, a majtelia na to kašlú, lebo tržba je dôležitejšia.
    Ano, jedným z riešeni je zmeniť krčmu, ale tá sa už menila tolko krát, že už ani nevieš kto do ktorej chodí.
    Vstať od stola je tiež riešenie…ale dokedy?  ….. lež si už nebude s kým sadnúť?

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Včšak nič, len vyberám s kým si sadnem.

Bača
    , ja som starý pes a keď sa naša partia pozbiera, nevojdeme za jeden stôl. Mali sme už pred 40+ aj výjazdy s 60 členmi, až to bolo nezvládnuteľné.

Ozaj dobré a zvládnuteľné výjazdy či akcie  sa organizujú aj tak vždy priamym oslovením účastníkov, cez telefón. 😈

Bopsik
    Účastník (Participant)

Ale človek nemôže stále len jazdiť so svojimi priateľmi. V zime je to niekedy až nepríjemné, chýba tomu letná rozkoš – vítr ve vlasech.

Občas treba aj sadnúť za PC a vytešovať sa diskusiami. Bača správne hovorí, že postupne treba odísť zo všadiaľ, predať PC, alebo sa odpojiť z webu… toto nie je riešenie (si myslím)

Možno by bolo dobré požiadať admina, aby zablokoval takéto perverznosti. Ale zase sa tu vynára otázka, že kto bude rozhodovať o tom koho vyblokovať? Nápadne mi to pripomína banánové akcie na MR – awia. Áno spravil si tam poriadok, server funguje, a niektorí to dostali právom, ale niektorí neprávom – zase je to na diskusiu…

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Bopsik,  kua, ale čuch máš dobrý, dnes poobede okolo tretej som požiadal správcu o zrušenie môjho účtu tu, na motocykli. Dúfam, že čo nevidieť, ma zruší. 😈 
    Samozrejme som sa ospravedlnil, že so serverom nemám žiadny problém, len nevidím žiadny význam môjho zotrvania tuná.

Už som sa vytešoval dosť, aj sa budem cez iný comp (a inde  😈  ) a len dúfam, že ma nik nenájde. Zahrám nejakého blbca, aspoň sa veľa nového dozviem… 😁 

Na motorkári.cz som už dosť dávno, ale tam nepíšem, ani nebudem, len si občas prehodíme nejaké SS – trebárs, tuším, v nedávnej  minulosti aj s Hogom…

Milujte sa a množte sa …

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Pridám aj ja niečo.
    Je pravda, že vtať a odíjsť nestačí / ignore/  lebo ten smard no tom stole zostane aj tak, je pravda, že ísť do druhej krčmy nepomôže, lebo ten čo sa vám na ten stôl vys…l  príde aj do druhej krčmy.
    Je pravda, že najlepšie je rozobrať ho tak, že už sa nevys.rie, ale to už vám budú hovoriť, že ste násilník. Keď aj začnete silno vetrať aby sa dalo ignorovať, stále sa niekto nájdem kto príde a do tej kôpky začne šprtať, aby znova smrdela. No a keď vydržíte aj to, tak pre istotu niekto začne znova riešiť politiku na stránke, kde sa chceme pobaviť, povedať si čo je nové, kde sme boli čo sme robili.
    Tak to bolo na rajdoch a preto bolo najlepším riešením na rajdy zabudnúť, aj keď som mal tú stránku strašne rád a ťažko som sa s ňou lúčil, ale mať tam na stole nasrané a riešiť politiku to ma fakt nebavilo. Keď som tam minule zašiel, aby som napísal jeden príspevok, tak som sa uistil, že nemám za čím ľutovať, lebo všetky príspevky sú tam už úplne rovnake:

GT /pozdrav/
     šušlumušlu drušlukušlu krkyprkyfrky  /hlavný text dobre čitateľný a s hlbokou myšlienkou/
    135 krát motolka  /pozdrav na konci/
    👎

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 11,836 až 11,850 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri