Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 12,406 až 12,420 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    bacaono
    Účastník (Participant)

Bača frfle lebo mu ide hore krkom tá davová psychóza okolo síce nie zlej, ale zasa ani tak zázračnej motorky čo by si zasúžila takú pozornosť. 😇 
    Lepšiu už dávno vyrobili v KTM. Je úsmevné, že to bolo už hodne viac viac ako 10 rokov ako sa začala táto eufória v honde. Volá sa LC8 a momentálne by som si namiesto novej afriky určite radšej vybral 990 Adveture R.
    Áno…aj pre mňa je to smutné 😟 …..lebo mám doma dve Hondy a najradšej by som si vybral novú afriku…..ale zdravý rozum nedovolí. 😟

Bielyorol
    Účastník (Participant)

Tiež nemám nič proti Hondám, aj ja som ich mal 6ks, preto som prešiel na Suzuki. Škoda, Honda zaspala dobu, a veľmi by som sa čudoval, keby predbehla (alebo lepšie povedané dobehla) ostatné značky. To je ale len môj názor. 😠

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Bača, veď vydrž. V Osake už bola na výstave AT Adventure, zatiaľ, ako alternatíva, ale kým sa dostane do výroby, možno budú aj dva pekné dlhé pancierové hadice vpredu.

A nemusíš potom kupovať tú KTM, kerá je najškaredšia motorka na svete, šak vyzerá, ako keby bola balená do odpadu z klampiarskej dielne … 😁 

Honda je Honda, nemusí nič dokazovať.  😉

bacaono
    Účastník (Participant)

Papi tá akože „AT Adventure“ z Osaky bola už aj na EICMA 2015.
    Je to len jeden s tých lepších a krajších funkčných prototipov o ktorom sa vie už dávno. Keby sa ho naozaj držali, tak by tam bola taká cena, že by tá eufória ihneď opadla.  😈  To si nemohli dovoliť a nemohli by toľko zarobiť, tak to museli okresať a ošmejdiť. 👎 

Mne sa tá „škaredá motorka balená do odpadu z klampiarskej dielne“ začína čím ďalej tým viac páčiť. 😁 

Jediné v čom ju Honda predbehla je DCT ktoré mňa osobne nezaujíma, a možno spotreba, inak jej aj po 10rokoch podvozkom, vlastnosťami a výkonom dovidí na zadnú časť iba ak ďalekohľadom. 😇 
    ………čo je po 2,5 ročnom humbuku pre Hondu podľa mňa hamba. 😟 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

A čo, keď to KTM malo už pred 10 rokmi? 😈 
    Ale zas nemali DN 01 …. 😁

To, že niečo už bolo, nie je chyba.
    CB 1100 je napr. jeden z najlepších posledných modelov Hondy. A už tu bolo pred desiatkami rokov…
    Serem na „vývoj“, nejaké Crossrunnery a Crosstourery nech si strčia do zadku.

Mám taký vodojem, že nové Afriky zaplavia svet a za pár rokov – čo do počtu – vyrovnajú 10-ročný náskok LC8… 😉  Čím to asi bude?

bacaono
    Účastník (Participant)

Honda nemusí nič dokazovať?    ……ale potom dopadne ako zaspatá Suzuki.
    Ani na dakare si pár rokov nemuseli nič dokazovať, a ako dopadli. Teraz nevedia dobehnúť najlepších aj napriek strašným peniazom a špinavým intrigám.
    Nové afriky budú zaplavovať svet led dotiaľ, pokiaľ oranžový nezaplnia svoju medzeru v dvojvalcovom segmente 800 v tejto kategórii, ktorý bude rovnako výkonný, ľahší a lacnejší ako CRF. Potom jej hviezda zhasne jak lampión štastia.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Ja sa nehrám … šak ty sa nenecháš ani podpichovať. 😁 

bacaono
    Účastník (Participant)

Šak sa aj sám divím čo to na Hondu píšem. 🤐  😇  😁 
    ……ale nechám 😁    …hádam v Jelke to doriešime. 😇  😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  No, ak tam budú aj najznámejší ajťáci geriatrie, nejaké motorky tam ťažko doriešime… 

Podprdceda ajťákov nás hneď dá dole … 😁

bacaono
    Účastník (Participant)

Podprdcedu spracujeme. 😉 
    …..a keď nedoriešime, nevadí……. aj tak ide vlastne o nič. Aspon bude o čom písať neskoršie. 😁

theo
    Účastník (Participant)

Kedy už budeme merať pipiky… 😶  😈  😁

bacaono
    Účastník (Participant)

😇 Ja sa nehrám……f tomto by som prehral. 😈  🤐  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Theo, šak ja napr. nedám nič za hodinudvadsať.

arkulka
    Účastník (Participant)

Zdravím geriatrici, ešte rok a tešte sa. Ja sa teším!

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Nazdar, mládež. 👍  😈 
    Ale vek nestačí, musíš si kúpiť aspoň nejaký elektro-skútrik z LIDLu… 😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 12,406 až 12,420 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri