40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
22. marca 2016 o 8:52 #99441
bacaono
Účastník (Participant)Bača frfle lebo mu ide hore krkom tá davová psychóza okolo síce nie zlej, ale zasa ani tak zázračnej motorky čo by si zasúžila takú pozornosť. 😇
Lepšiu už dávno vyrobili v KTM. Je úsmevné, že to bolo už hodne viac viac ako 10 rokov ako sa začala táto eufória v honde. Volá sa LC8 a momentálne by som si namiesto novej afriky určite radšej vybral 990 Adveture R.
Áno…aj pre mňa je to smutné 😟 …..lebo mám doma dve Hondy a najradšej by som si vybral novú afriku…..ale zdravý rozum nedovolí. 😟22. marca 2016 o 11:16 #99442Bielyorol
Účastník (Participant)Tiež nemám nič proti Hondám, aj ja som ich mal 6ks, preto som prešiel na Suzuki. Škoda, Honda zaspala dobu, a veľmi by som sa čudoval, keby predbehla (alebo lepšie povedané dobehla) ostatné značky. To je ale len môj názor. 😠
22. marca 2016 o 12:07 #99443przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Bača, veď vydrž. V Osake už bola na výstave AT Adventure, zatiaľ, ako alternatíva, ale kým sa dostane do výroby, možno budú aj dva pekné dlhé pancierové hadice vpredu.
A nemusíš potom kupovať tú KTM, kerá je najškaredšia motorka na svete, šak vyzerá, ako keby bola balená do odpadu z klampiarskej dielne … 😁
Honda je Honda, nemusí nič dokazovať. 😉
22. marca 2016 o 13:11 #99444bacaono
Účastník (Participant)Papi tá akože „AT Adventure“ z Osaky bola už aj na EICMA 2015.
Je to len jeden s tých lepších a krajších funkčných prototipov o ktorom sa vie už dávno. Keby sa ho naozaj držali, tak by tam bola taká cena, že by tá eufória ihneď opadla. 😈 To si nemohli dovoliť a nemohli by toľko zarobiť, tak to museli okresať a ošmejdiť. 👎
Mne sa tá „škaredá motorka balená do odpadu z klampiarskej dielne“ začína čím ďalej tým viac páčiť. 😁

Jediné v čom ju Honda predbehla je DCT ktoré mňa osobne nezaujíma, a možno spotreba, inak jej aj po 10rokoch podvozkom, vlastnosťami a výkonom dovidí na zadnú časť iba ak ďalekohľadom. 😇
………čo je po 2,5 ročnom humbuku pre Hondu podľa mňa hamba. 😟22. marca 2016 o 14:19 #99445przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)A čo, keď to KTM malo už pred 10 rokmi? 😈
Ale zas nemali DN 01 …. 😁To, že niečo už bolo, nie je chyba.
CB 1100 je napr. jeden z najlepších posledných modelov Hondy. A už tu bolo pred desiatkami rokov…
Serem na „vývoj“, nejaké Crossrunnery a Crosstourery nech si strčia do zadku.Mám taký vodojem, že nové Afriky zaplavia svet a za pár rokov – čo do počtu – vyrovnajú 10-ročný náskok LC8… 😉 Čím to asi bude?
22. marca 2016 o 18:36 #99446bacaono
Účastník (Participant)Honda nemusí nič dokazovať? ……ale potom dopadne ako zaspatá Suzuki.
Ani na dakare si pár rokov nemuseli nič dokazovať, a ako dopadli. Teraz nevedia dobehnúť najlepších aj napriek strašným peniazom a špinavým intrigám.
Nové afriky budú zaplavovať svet led dotiaľ, pokiaľ oranžový nezaplnia svoju medzeru v dvojvalcovom segmente 800 v tejto kategórii, ktorý bude rovnako výkonný, ľahší a lacnejší ako CRF. Potom jej hviezda zhasne jak lampión štastia.22. marca 2016 o 19:34 #99447przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Ja sa nehrám … šak ty sa nenecháš ani podpichovať. 😁
22. marca 2016 o 19:58 #99448bacaono
Účastník (Participant)Šak sa aj sám divím čo to na Hondu píšem. 🤐 😇 😁
……ale nechám 😁 …hádam v Jelke to doriešime. 😇 😈22. marca 2016 o 20:14 #99449przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 No, ak tam budú aj najznámejší ajťáci geriatrie, nejaké motorky tam ťažko doriešime…
Podprdceda ajťákov nás hneď dá dole … 😁
22. marca 2016 o 20:21 #99450bacaono
Účastník (Participant)Podprdcedu spracujeme. 😉
…..a keď nedoriešime, nevadí……. aj tak ide vlastne o nič. Aspon bude o čom písať neskoršie. 😁22. marca 2016 o 21:05 #99451theo
Účastník (Participant)Kedy už budeme merať pipiky… 😶 😈 😁
22. marca 2016 o 21:12 #99452bacaono
Účastník (Participant)😇 Ja sa nehrám……f tomto by som prehral. 😈 🤐 😁
22. marca 2016 o 22:53 #99453przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Theo, šak ja napr. nedám nič za hodinudvadsať.
23. marca 2016 o 18:11 #99454arkulka
Účastník (Participant)Zdravím geriatrici, ešte rok a tešte sa. Ja sa teším!
23. marca 2016 o 18:47 #99455przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Nazdar, mládež. 👍 😈
Ale vek nestačí, musíš si kúpiť aspoň nejaký elektro-skútrik z LIDLu… 😁 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji