Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 12,466 až 12,480 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    bobolak
    Účastník (Participant)

Mishko je vecou každého,ako orol správne vraveli, 👍 neviem prečo sa potrebuješ zviditeľnovať svojimi jebnutými nazormi,či to je tak alebo tak,ja ťa mám v renolte 👍 👍 , čo si myslíš a daj si na seba čo chceš a vôbec ma to nebude vzrušovať,,, trebárs aj tu opicu, 👎 ,šak treba isť trendom nie?? Ja mam na háku politiku,nie som politik ani za to nič nemám, tak mi daj pokoj svojimi názormi ako som to myslel alebo nemyslel,trochu sa papi trafil,ale toho šaša ti nedarujem kua jenna 👎 😛  😁  dop.či ale som sa rozpísal,aš som sa unavil…..

apa
    Účastník (Participant)

papi tá pumpa už bola všeličo. Terazky to nie je AGIP ale Slovnaft.

Ja mám zajtra parkohospodársky deň, troška musím upraviť živý plot a stromy na dvore . Ale aj tak by som to nestihol za 15 min, možno za H20, lebo v nedeľu máme na poludnie nedeľný obed.

Príjemné pojazdenie.

P.S. A beriete aj plavky alebo len tak na prírodno? 😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Kto nejdete, nemusíte všetci napísať, prečo nejdete … 😁 

Medveďov zvládne každý indivindi, potom Medveďov-Tihany sa dá zvládnuť za H20, ale tých 120 km aj s dodržaním šeckých pravidiel spravíme aj s jednou prestávkou za dve hodiny.

Takže nie je to až taká strašná dávka na deň, a preto sme dali odchod až o jednej z Medveďova, lebo to už bude po obede.

Ja napr. o dvanástej sa ešte budem doma napchávať kohút-perkeltom … 😉  😈 

Jedna vec je istá, na juhu bude teplejšie (20-22 °C) a ani štrk už nie je na cestách ani v okolí Csesznek-u… Takže u mňa Kulháň až nabudúce.

Mishko
    Účastník (Participant)

Bobolak: Koho nazor je a koho nazor nie je „jebnuty“ by asi bolo na dlhu diskusiu.

Co si myslis ty o mojich mam velmi hlboko tesne vedla renoltu.

apa
    Účastník (Participant)

papi šak dobre no.

Nechcel som písať o politike lebo máme khablovať na ňu, tak som napísal prečo lečo 🙂  😈  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Apa, v pohode, veď každý si píše, čo chce.

Nepísal som, že „nemôže“, ale že nemusí každý…

Len sa mi nepozdáva, že furt niektorí božníci máte nejaké pripomienky, že nedeľa, obed a tak. 😁 

Pritom aj my, bezbožníci vieme, že siedmy deň je na odpočinok, na relax – a  nie makať na pozemku, ako neiektorí moralisti. 😛   Alebo sa bojíš, že to niekto namiesto teba spraví, kým jazdíš? 😁 

P.S. odjakživa jazdíme aj v nedeľu a robíme akcie aj na Veľkú noc, tak čo tá nová móda frflania? Takto sa rezervuje flek v nebi? 😈 
    Budem vás tam čakať… 😛

theo
    Účastník (Participant)

Šak začalo motoleto, načo doma v nedelu vaRIŤ?  😎  😁 

To bobolak&Mishko – nazory sa rodia v moDZgu a končia stale tam okolo tych dierok.  😈

Moj nazor – nathankuj a choď.  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Šport na dnes, všetko SEČovský čas:

– O 17:00 štartuje F1 Bahrein (okruh s umelým osvetlením). Alonso po rôznych preťahovačkách s lekármi neštartuje, nezúčastnil sa ani kvalifikácií včera.
    My, jazdiči si ten pretek pozreme až v noci zo záznamu…

–  Moto Argentína, štarty:

Moto3 o 18:00
    Moto2 o 19:20
    MotoGP o 21:00

apa
    Účastník (Participant)

papi veď aby len reč nem stála, radšej nech iné stojí. Mne ide o fasa nedeľný obed a musím čo to dorobiť lebo nasledujúcich 10-12 dní sa od pomeru domov len tak nedostanem, nabieha fabrika.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Boli sme.  Na pumpe v Medveďove nebol nik, len my od KN aj s našim Čechom Marekom, teda 6 moto. Kua, z toho 5x Yamaha, ja sa odhlásim, kua… 😁 

Super počasie, neviem, prečo sa ŠAMAN ( 👍  ) na tej fotke schováva… 😁

Kompa premáva, ale sme nešli na druhú stranu. Zato sme sa v Tihanyi najedli, napili – a o 18:30 som už pil Bažanta doma, teraz pijem druhého, NA ZDRAVIE! 😈 

bobolak
    Účastník (Participant)

Papi šak na prstoch som narátal osem motobicygeľov 😶 ,ale mam sťažnosť na prdccedu kerému som za taško zarobené lóve kupil tričko putinofské,aby nemkazil mój immydž 😛 a ten starý šedivý huj s notebukom ma scel inzultovat 😶 a že vraj nemá rád násilie!!! 👎

Goldy
    Účastník (Participant)

Ešte budúci víkend nemôžem,  šak načo vysvetlovať 😁 potom už môžem na plné g… 😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Bobo, MT 09 a Bandit sa len pritúlili k mojej Honde, vedeli, kto je v skupine eso.
    No, eso možno nie, ale nejaké prasa určite … 😁

Svoje problémy so šéfom ajťákov (= IT 😈  ) si musíš vyriešiť sám.

A to, že nie si šašo, mi hovoríš až teraz po rokoch? Kua, tak ma to položilo, že som si musel dať dva deci Bifíka na ex.
    Z horčičáku … 😠 
    Kua, to už ni môj level, šak čo som ja, Puťin? 😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Štartuje motoGP, online mi fachčí tu:

Moto GP teraz

Mlhos
    Účastník (Participant)

Ved tam je iba cierne okienko neodrbavaj  😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 12,466 až 12,480 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri