40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
31. mája 2016 o 8:28 #99621apaÚčastník (Participant)
papi kua, nemám fúzy bzmk 👎 😛
A okrem toho ich mám celkom šedivé, tak trocha úcty. Ano!? 😁 😁 😁
2. júna 2016 o 7:02 #99622przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Apa, u teba to prejde – ale u šíriteľov motorkárskej kultúry sú tie „preklepy“ už horšie.
Denne nájdem pár primitívnych chýb, keby som to všetko pridával, mal by som samostatný server… 😁 😁 😁
Snažím sa ovládať, ale dnes mi zase povolila ručnú brzdu „sajtka“… 😈
Včera som ešte v SS naznačil Vladovi Brniakovi, že by to mal opraviť – lebo je podpísaný, ako autor v tom článku o HD v Prešove.
No a dnes v novom článku na motoride čítam to isté:
To znamená, že citát nie je z dielne ani z jednej redakcie, ale od organizátorov Harlejákov.
Podstatné je, že sajtka je primitívne skomolený dedinský výraz („nikdy som to nečítal a takto som to počul“).
Čo sa len trochulinku vyznajú a zaoberajú sa s moto-tematikou profesionálne, si nemôžu dovoliť napísať sajdku s „t“ !
Keby, tak každé dieťa vie, že pochádza z anglického výrazu side-car (sajdkar) a z toho vznikla zdrobnelinová slengovka sajdka.Že som puntičkár?
No a?
Ja len, že čo, keď motorky niekoho ozaj zaujímajú a nechcú na nich len zarábať?
Tak som tento príspevok pridal pre nich… 😁2. júna 2016 o 10:02 #99623RetroÚčastník (Participant)Sajt je strana. Aj Pink Floyd majú platňu Dárk Sajt of t Mún.
Sajt kár po maďarsko cigánsky je tiež zaujímavý preklad.2. júna 2016 o 11:59 #99624przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Ano, aj Maďari už niečo vedeli o mesiaci, dokonca možno pred Floydmi, veď napr. Ferko Demjén už s kapelou Bergendi spieval, že Sajtból van a hold… 😁
2. júna 2016 o 12:31 #99625RetroÚčastník (Participant)Je to niečo o mesiaci a sajtke?:-)
2. júna 2016 o 12:40 #99626RetroÚčastník (Participant)Začala nám TT a tam sú sajtky ozdobou.
2. júna 2016 o 15:14 #99627theoÚčastník (Participant)Toto je sajt be, lebo je nastupený. 😁
3. júna 2016 o 18:24 #99628przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😟 No, GP katalánska nezačína zrovna šťastne.
A ešte sú len tréningy.
R.I.P. Luis Salom4. júna 2016 o 8:43 #99629przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Niečo veselšie:
V Komárne sú nejaké auto-moto veterány pri plavárni (akcia k MDD),
potom zas kukneme na pionier-cross v Čalovci (Melcsyovce), bo bude treba Krampusa dofandiť na bedňu … 😈 👍5. júna 2016 o 12:57 #99630GoldyÚčastník (Participant)Medzinárodné majstrovstvá Španielska vyhral Talian 👍 Ducatka sundala jednu trojicu ladičiek a šampionát sa nám zdramatizoval. 😎
5. júna 2016 o 13:11 #99631RetroÚčastník (Participant)To bola Veľká cena Španielska ktorá je súčasťou Majstrovstiev sveta! Medzinárodné majstrovstvá Španielska je celkom iná záležitosť.
Rosák svetu zese ukázal svoju výnimočnosť!!!5. júna 2016 o 15:14 #99632przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Dedovi Rossimu sa v Španielsku nejak darí… Kua je to, nasiera ich … 😁 👍
Nášho deda Krampusa sme však včera na bedňu nedotlačili, odišli sme vlastne skôr, jak oni skončili. Tak výsledky vlastne ani neviem.
Prepadli sme zato Melcsy, ale aby to nebolo také nevychovanecko-hulvátske, samozrejme sme sa chceli vopred ohlásiť.
Teda akože ja som jej chcel volať, keď sme už stáli pred ich domom. 😈
Ale hulvát a nevychovanec Lapaj len tak ti tam zazvonil, tak som sa nestihol ohlásiť, lebo už vybehla celá rodinka… 😁5. júna 2016 o 18:06 #99633krampusÚčastník (Participant)Keďže fandiči to vzdali ešte pred koncom, nasledoval som ich príklad. 😈
Priveľa adeptov na bedňu v Čalovci, ja by som sa tam už nezmestil. 😉5. júna 2016 o 18:07 #99634RetroÚčastník (Participant)Papi, Krampus až taky šaleny nie je. On je rozvážny človek:-)
5. júna 2016 o 18:08 #99635RetroÚčastník (Participant)Dyk on je tu:-) A ako Peťo to zase všetko rozprášil?
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.