40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
29. júna 2018 o 11:38 #100943
apa
Účastník (Participant)papi ak si tie gumipodložky robil sám, tak sú marhapekne vyrezané, prezraď technologickypostup…
29. júna 2018 o 12:05 #100944przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Vyrobil som si to sám. Surovinou bol gumový pás, čo sa dáva medzi betónové panely pri ich prechodnom uskladnení.
Tých pásov je viac druhov, sú rôznej hrúbky a šírky, väčšinou sú dlhé cca 1 meter.
Sú aj niektoré vovnútri vystužené vrstvami nejakej sieťoviny, tie ale moc nie sú vhodné, lebo pri rezani karboškou sa od tepla roztečú, zamažú všetko okolo seba a rezy sú škaredé, ťažko upraviteľné.
Najlepšie sú také, čo žiadne vystuženie nemajú, aj tie sú sakramentsky odolné, veď sa vkladajú medzi hovado-ťažké panely aj stokrát po sebe… Tie sa dajú v pohode rezať flexkou, rezy sú krásne čisté. Najlepšie rezať karbo-kotúčom na stolovej cirkulárke.
Vyrežeš hrubý tvar, otáčaním gumy na stolíku upravíš boky na presný rozmer, navrtáš diery a je to.
Chce to samozrejme nové, dlhšie skrutky, podstatné je, že zlepšenie badať hneď. Ja okrem svojich širokých ramien (Ahojko… 😁 ) vidím v zrkadlách aj obe boky žltého kufra… 😈30. júna 2018 o 14:10 #100945przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Tento víkend sa griluje o106, menü na zajtra:
MotoGP (Holandsko, Assen):
1.Marquez, 2.Crutchlow, 3.Rossi, 4.Dovizioso, 5.Rins, 6.Viňales, atď…F1 (Rakúsko, Spielberg):
1.Bottas, 2.Hamilton, 3.Vettel, 4.Räikkönen, 5Verstappen, 6.Grosjean, atď…1. júla 2018 o 14:04 #100946ahojko
Účastník (Participant)
1. júla 2018 o 14:48 #100947ahojko
Účastník (Participant)Your top five:
1) Max Verstappen — Red Bull
2) Kimi Raikkonen — Ferrari
3) Sebastian Vettel — Ferrari
4) Romain Grosjean — Haas
5) Kevin Magnussen — Haas1. júla 2018 o 15:09 #100948przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 👍 Hypersuperexcelentné preteky MotoGP, a aj keď môj kvôň nevyhral, bavilo ma to celé, ako už dávno nie.
Aby ste sa dostali do obrazu, na legendárnych pretekoch MotoGP v Austrálii v roku 2015 bolo cca 60 predbiehaní a teraz v Assene vraj vyše 100 … 👍
Na čele sa vystriedalo viacero jazdcov, ale sa bojovalo aj v celom pelotóne. Môj kvôň Rossi napr. jazdil aj v strede poľa, ale napr. 5 kôl pred koncom chvíľu aj viedol, v ďalšom kole však už bol len štvrtý, mastili to neskutočne celý čas všetci…
Nejaké ťukanice aj boli, ale nikto z prvej šestky nespadol. 👍
Kto máte možnosť, pozrite si niekde záznam, učte sa, kua … 😁F1 sa dalo tiež, len ma trochu štve, že po vypadnutí oboch Mercedesov moje dve kvône ani spoločnými silami nevedeli dobehnúť červeného býka … 😈
Čo to za býka, kerý utečie pred červenou farbou, kua … 😈
Vettel inak štartoval nakoniec zo šiesteho miesta, dostal nejakú pina-lízáciu.Vyhral Verstappen, druhý Räikkönen, tretí Vettel, vedenie Ferrari nezasiahlo do poradia svojich kvôňov ( 👍 ).
Do čela sa takto zase dostal celkovo Vettel, aj keď zase len o jediný bodík…1. júla 2018 o 21:12 #100949Bielyorol
Účastník (Participant)Papi nevadí, možno ku koncu bude mať ten bodík cenu zlata. Aspoň dúfam. 👍
2. júla 2018 o 11:05 #100950Mlhos
Divák (Spectator)2. júla 2018 o 11:27 #100951ahojko
Účastník (Participant)Mlhos,
to co si pridal, je asi tak k veci ako tato domaca prerabka Goldwinga na trajk.
2. júla 2018 o 11:58 #100952przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 No, ja veru, viem len gumové silentbloky.
Narodil som sa asi mŕtvy, chýba mi škola života … Hanba, no … 😁
Mlhoš, však si kúp tie zrkadlá „uchytené vysoko kvalitnými gumovými pásmi“ na svoj autobus, potom sa v tých zrkadlách obzri za seba a uvidíš dizajn, jak hovado… 😁
2. júla 2018 o 12:05 #100953przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)
2. júla 2018 o 17:18 #100954cocodrill
Účastník (Participant)Kto ma fotil… 😶 😈 😛
Ahojte, mototeoretici. 😇
2. júla 2018 o 17:32 #100955przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Ahoj, motopraktik.
Ešte sa hneváš? 😁
2. júla 2018 o 19:30 #100956Retro
Účastník (Participant)Tak, dám jednu výjazdovú, ako čestný doprovod jeho veličenstva Vincenta.
2. júla 2018 o 20:45 #100957ahojko
Účastník (Participant)…Kto ma fotil…
Ale vsak ty mas fotku tu, aha:

Daj si ju ako avatar.. 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji