40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
26. júla 2018 o 8:32 #101108bobolakÚčastník (Participant)
Lebo som jazdil so slimákmi a dôchodcami z GTX.,,,Kua Papi,že oký ty si tínedžér… 😁 😛
26. júla 2018 o 11:47 #101109przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Dobre, no, Bobo, musím uznať, že na inkvizičný trubinál nemám.
Šak tvoj šéf po týždeň trvajúcich debatách dokázal, že ste dali BB-BA za hodinu 20.
Samozrejme neklamal, šak Kecky dal zaňho ruku do ohňa. 😈Tak môžem ja rátať, keľo stem, na takých mega-gerójov nemám … 😁 😁 😁
Ale zas keď človek jazdí veľa a občas niečo aj preráta, už po druhej vete prípadného pochybného tvrdenia vie, že to je klamstvo.
Stačí jazdiť a takto byť v obraze cca 50 rokov a potom je friško jasné, pa čém búkvy…
A môže dávať ruku do ohňa, kto len chce.
Šak mu zhorí, čo už. Ňi moja ruka … 😁Že sa chválim?
Jasne. 😈
Keď laici, neznalci a truľovia sa môžu chváliť, tak sa môžem aj ja. 😈26. júla 2018 o 16:29 #101110VANUCCIÚčastník (Participant)ONLY FOR PAPI 😁
😎 papi beriem to tak, že máš dobré znalosti, ale tú ruštinu si posral “ očeň plocho“ nie “ po čem bukvy “ ale “ za čem bukvy, vsjo jasno “ 🙂
aspoň niečo v čom sa ti môžem rovnať /ruština/ ty chodiaca encikloédia /aspoň ja ťa tak beriem a iní nech si myslia čo chcú/
Inak invertor je doma a ide kua jenna, len s tou mojou papučou som ho veľmi neotestoval, stihol som iba jednu elektródu 2,5, ide slušne, len sa s ním musím zoznámiť, lebo pracuje to trochen inakšie jak to moje 74,523 kg trafo 😁26. júla 2018 o 17:28 #101111przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Nie som žiadna bicyklopédia, kua, nerob si z dôchodcov srandu. 😁
Samozrejme ďakujem za opravu, aspoň ma nik neobviní, že som rusofil.
Šak ani nie som.
Ani vlkofil… 😁
Zato ani USA-fil, ani Angels-fil.Ale politiku neriešim, dám radšej jednu kvízovú.Upratoval som za garážou a hrable mi vylovili takúto nádobku zo zeme. Tá zemina vlastne pochádza dávno zbúranej a rozplanírovanej zadnej steny niekdajšej dedovej šopy.
Podľa tvaru sa pravdepodobne jedná o nádobku z obdobia Rimanov, ale to nie je isté. Viem však isto, čomu tá nádobka pôvodne slúžila.
Zápalky tam sú k porovnaniu veľkosti relikvie, tie som nevykopal… 😈Teda kvízová otázka znie:
Čomu tá nádobka slúžila ?
Kto správne vylúšti, môže si kúpiť, čo len chce, ak má na to… 😈
26. júla 2018 o 19:01 #101112przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Čakal som odpoveď do dvoch minút, šak ste to mali skoro všetci doma.
Ale radšej to urýchlim, kým ma nezačnete naháňať po republike… 😁26. júla 2018 o 19:14 #101113RetroÚčastník (Participant)Nemal si skryť tú dieru. No, to bola hádanka… prisábohu…😀
26. júla 2018 o 20:13 #101114przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Keď som to našiel, tá diera bola zaslepená tvrdou suchou hlinou a veru, aj mne svitlo, až keď tá „záslepka“ vypadla …
Tak „ako som kúpil, tak som to predal“ – a nach je sranda, bez diery.
26. júla 2018 o 20:29 #101115RetroÚčastník (Participant)Ukážkový alibizmus😀 Keď ešte niečo vytiahneš zo šopy, nezabudni sa pochváliť😀
26. júla 2018 o 20:58 #101116przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Žiadny alibizmus, šak nemôžem sem dávať napr. TITANIC s veľkým nápisom TITANIC, lebo Mlhoš hneď vygúgli a následne uhádne, že to je TITANIC. 😁
Vidíš, toto nevygúglil nikto… 😁27. júla 2018 o 6:23 #101117VANUCCIÚčastník (Participant)😎 papi vieš, že ťa mám rád, ale retro má pravdu, toto bol zákerný bezdierový odrb 😈 😁 😁
27. júla 2018 o 6:47 #101118przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😁 👍 Všetci máte pravdu, preto som dal riešenie už včera.
Však celú noc by ste nespali a dnes by ste po mne strielali. 😈
😁 Idem to napraviť, nech máte novú šancu:Čo je toto?
(indícia č. 1: Nie je to rímska nádobka)27. júla 2018 o 7:44 #101119VANUCCIÚčastník (Participant)😎 doprdele keby tam nebola tá diera tak by som tipoval na „rímsku nádobku“ 😶 ale s tou dierou neviem 😠
😁 👍28. júla 2018 o 11:38 #101120bacaonoÚčastník (Participant)Keby tam nebola tá diera so závitom, tak by som to v spojitosti s tými zápalkami použil ako popolník. 😈 😁
30. júla 2018 o 6:58 #101121apaÚčastník (Participant)No cez víkend som nemal možnosť ísť na internet a vidím, že nad papiho kvízovou otázkou všetci len tápete pritom to je jasné ako facka – sú to zápalky. Veď dajte si do google že Safety Matches a je to.
30. júla 2018 o 10:29 #101122RetroÚčastník (Participant)Ja som si to dal rovno do prekladača a vyšlo mi že safety matches – bezpečnostné zápasy. Takže žiadne zápalky:-)))
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.