40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
3. novembra 2018 o 23:08 #101618przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)
😈 Som predsa abstinet, šak pijem len pivo. 😁
Dám jednu od kamoša prefotenú, z našich začiatkov.Jedna podobná s tou ČSĽA-dymovnicou už niekde koluje…
Ižan banda, nič moc mašiny, iné ale moc ani neboli a my sme boli šťastní, jak blchy, že aspoň tieto máme. 😈
Chýba tam jeden Jožo (Bizon 350) a jeden Tichomír (350-634), no a mohol tam byť aj náš JoškoCatman so svojou triapolkou, ale oni mali furt nejaké rande, či čo… 😁
(2T-jednovalce sme nerešpektovali… 😈 )
4. novembra 2018 o 8:02 #101619RetroÚčastník (Participant)Na bazbeg…😀
Vidno že treba začínať na silnej motorke😀 Vlastne tu si už bol pokročilý jazdec. To si už mal jazdiť na silnejšej 28-koňovej pollitrovej OHC rakete😀4. novembra 2018 o 8:09 #101620GoldyÚčastník (Participant)Správa: Malajzia
1. Marček
2. Rins (Suzuki) 👍
3.Zarco
Honda Majster Konštruktérov. Geriatrik Doctor vyučoval omladinu od štartu, ale 5 kôl pred koncom neustál tlak Marčeka a v 62° náklone to prehnal s plynom a porúčal sa k zemi, skončil bez bodu. Abaju to prestalo baviť (alebo jeho motky) asi v 5. kole a zamieril do boxu. Usporiadatelia posunuli štart o 2 hod. skôr pre hroziaci dážď, takže som prespal malorážky, kde sa rozhodovalo o tituloch. Kanec hláseňá.4. novembra 2018 o 8:41 #101621przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Goldy, ešte že ťa máme. 👍
Ja som zaspal. až teraz som sa zobudil, kua. 😁
Aspoň ma tak nesere, že Rossi sa ešte stále nenaučil jazdiť. Nemal začať, kkt, na malých motorkách, mal ísť rovno aspoň do SBK. 😈
Retro, ja som vyrastal v bahne na najrôznejších „podomo-edvenčr-dvojtaktoch“, v drvivej väčšine bez ŠPZ. Počet svojich pádov ani neviem, bolo ich veľa, ale v bahne sa to predsa neráta. Na asfalte už ich bolo o niečo menej, ale stále cca o päť či šesť viac, ako by malo… 😈
Ja som už vtedy sníval o japoncoch, OHC-čko ma nešponovalo, mal ho napr. strýko, ale furt sa mu to kazilo. Jeden náš známy mal tiež, s komárňanskými triapolkármi sa vydal na dovolenku, ale po 30 kilometroch sa mu rozsypal motor… No, endurance-mašiny to neboli, navyše bolo ich málo a boli drahé.
Ale veď dnes je ich viac, ako sa kedy vyrobili… 😁
4. novembra 2018 o 9:11 #101622RetroÚčastník (Participant)Papi čo sa teraz s nimi deje ma vôbec netankuje, lebo… škoda to rozoberať.
A drahé neboli. Ani za jednu z piatich čo som mal som nedal viac ako 4500 Kčs. To bola cena kývačky v dobrom stave. Ja som si vybral štvortakty. Vlastne po kratučkej epizóde s pekáčom som skočil hneď na Nortona (2500 Kčs) Vlastne som začínal na silných motorkách!!!😀 V pätnástich…
Počiatočný kapitál som mal z predaja bicykla, lyží, korčúľ a zbierky plagátov Led Zeppelin, Deep Purple a Rolling Stones (kus za 80-100 Kčs)😀
Kto by dnes toľko kvôli motorke obetoval?😀😀😀4. novembra 2018 o 12:19 #101623HogÚčastník (Participant)Neobětoval by se nikdo ! 😠
A dnešní -náctiletí?¨Ani na kole to pořádně neumí ! Natož na motorce ! 🙂
U nás v Chrasti jezdí na 125-ce HONDA jeden, ještě jednou- jeden !
Motorkářský dorost jaksi nebude. 👎4. novembra 2018 o 13:13 #101624VANUCCIÚčastník (Participant)😎 Jirko to je prúser, to hrozí nedostatkom orgánov 😈
4. novembra 2018 o 14:54 #101625HogÚčastník (Participant)No jo, no ! Co naděláš?_ 😛 😁
4. novembra 2018 o 16:00 #101626apaÚčastník (Participant)Je to tak – mladých motorky zaujímajú čoraz menej.
4. novembra 2018 o 17:07 #101627przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Starých zas dnes bolo na cestách pokkt.
Čo sa na dvoch kolesách dalo naštartovať alebo aspoň roztlačiť, šecko jazdilo. 👍 🙂
Kto nešiel s nami, šiel proti nám. 😁Ale bolo to v pohode, šak gdo by už len chcel napr. ten môj orgán ? 😁
Síce postávali nejakí orgáni aj popri ceste, doknca sme po stopäťdesiaty krát pozreli aj toho veľkého tvrdého ftáka, ale nám ho nik nedaroval.Zato sanitky lietali, davajte bacha na podvodné masti… 😈
5. novembra 2018 o 6:14 #101628apaÚčastník (Participant)Papi na tej bazmek foto sa mýliš 😛 🙂 😁 , v roku 1977 som motorku nemal – prvá v rodine (ani to nebola moja) bola v roku pána 1981 a aj to bola len Jawa Mustang a nie 350-634.
veru.
5. novembra 2018 o 7:56 #101629przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Apa, aha, tak to si potom ty na tej fotke, kerú som dal na stranu 290 (tá s tou veľkou vrtuľou do TURBA).
To je totiž práve ten Attila z tej starej fotky dnes. 😈
Konečne dospel do štádia dnešného začiatočníka, čerstvého absolventa autoškoly, totiž vlani vymenil svoju GSXR 750 a konečne si kúpil Fazera 1000… 😁Nedá mi to:
Spýtal by som sa Czodyho, prečo nekúpil dcére hneď tisícku a nútil ju radšej jazdiť na nudnej a smiešnej 125-ke?Jááááj, že predpisy to nedovolia?
Ale choďte už, však všetci vieme, že predpisy vrátane ich tvorcov sú blbci, riadia sa skúsenosťami a štatistikami získanými v pralesoch. Nevedia, že dnešná mládež je neomylná a už sa už narodí so schopnosťami a znalosťami vycvičených pilotov US AIR FORCE s dlhoročnou praxou… 😁
To nie, ako my, kktkovia z praveku… 😈5. novembra 2018 o 9:12 #101630apaÚčastník (Participant)papi – pozerám že som sa na strane 290 tam mi nejako scvrkol – alebo si ma v photošope upravil 👎 😟
5. novembra 2018 o 18:45 #101631BopsikÚčastník (Participant)Nehovor že dnešná mládež je neskúsená.
Vieš koľko 1000 km majú najazdené na počítačových hrách?
… a kolená sčuchané od silónového koberca
😇6. novembra 2018 o 19:24 #101632ahojkoÚčastník (Participant)…Vieš koľko 1000 km majú najazdené na počítačových hrách?…
Bopsik
asi mas pravdu, ja mam 2 dcery a tie Super Maria pretekyna motokarach zboznovali.. Jasneze uz dnes su skoro
realisticke videohry… okrem toho ze ta ten silon koberec
nehadze este z lava do prava, ale verim ze okrem videohernii
sa to coskoro dostane aj do domu… (tie sedla ci stolicky a
plne simulatory)
Ak to uz nie je….
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.