Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 14,581 až 14,595 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Som predsa abstinet, šak pijem len pivo. 😁 

Dám jednu od kamoša prefotenú, z našich začiatkov.

Jedna podobná s tou ČSĽA-dymovnicou už niekde koluje…

Ižan banda, nič moc mašiny, iné ale moc ani neboli a my sme boli šťastní, jak blchy, že aspoň tieto máme. 😈 

Chýba tam jeden Jožo (Bizon 350) a jeden Tichomír (350-634), no a mohol tam byť aj náš JoškoCatman so svojou triapolkou, ale oni mali furt nejaké rande, či čo… 😁 

(2T-jednovalce sme nerešpektovali… 😈  )

Retro
    Účastník (Participant)

Na bazbeg…😀
    Vidno že treba začínať na silnej motorke😀 Vlastne tu si už bol pokročilý jazdec. To si už mal jazdiť na silnejšej 28-koňovej pollitrovej OHC rakete😀

Goldy
    Účastník (Participant)

Správa: Malajzia
    1. Marček
    2. Rins (Suzuki) 👍
    3.Zarco
    Honda Majster Konštruktérov. Geriatrik Doctor vyučoval omladinu od štartu, ale 5 kôl pred koncom neustál tlak Marčeka a v 62° náklone to prehnal s plynom a porúčal sa k zemi, skončil bez bodu. Abaju to prestalo baviť (alebo jeho motky) asi v 5. kole a zamieril do boxu. Usporiadatelia posunuli štart o 2 hod. skôr pre hroziaci dážď, takže som prespal malorážky, kde sa rozhodovalo o tituloch. Kanec hláseňá.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Goldy, ešte že ťa máme. 👍 

Ja som zaspal. až teraz som sa zobudil, kua. 😁 

Aspoň ma tak nesere, že Rossi sa ešte stále nenaučil jazdiť. Nemal začať, kkt, na malých motorkách, mal ísť rovno aspoň do SBK. 😈 

Retro, ja som vyrastal v bahne na najrôznejších „podomo-edvenčr-dvojtaktoch“, v drvivej väčšine bez ŠPZ. Počet svojich pádov ani neviem, bolo ich veľa, ale v bahne sa to predsa neráta. Na asfalte už ich bolo o niečo menej, ale stále cca o päť či šesť viac, ako by malo… 😈 

Ja som už vtedy sníval o japoncoch, OHC-čko ma nešponovalo, mal ho napr. strýko, ale furt sa mu to kazilo. Jeden náš známy mal tiež, s komárňanskými triapolkármi sa vydal na dovolenku, ale po 30 kilometroch sa mu rozsypal motor… No, endurance-mašiny to neboli, navyše bolo ich málo a boli drahé.

Ale veď dnes je ich viac, ako sa kedy vyrobili… 😁

Retro
    Účastník (Participant)

Papi čo sa teraz s nimi deje ma vôbec netankuje, lebo… škoda to rozoberať.
    A drahé neboli. Ani za jednu z piatich čo som mal som nedal viac ako 4500 Kčs. To bola cena kývačky v dobrom stave. Ja som si vybral štvortakty. Vlastne po kratučkej epizóde s pekáčom som skočil hneď na Nortona (2500 Kčs) Vlastne som začínal na silných motorkách!!!😀 V pätnástich…
    Počiatočný kapitál som mal z predaja bicykla, lyží, korčúľ a zbierky plagátov Led Zeppelin, Deep Purple a Rolling Stones (kus za 80-100 Kčs)😀
    Kto by dnes toľko kvôli motorke obetoval?😀😀😀

Hog
    Účastník (Participant)

Neobětoval by se nikdo ! 😠 

A dnešní -náctiletí?¨Ani na kole to pořádně neumí ! Natož na motorce ! 🙂 

U nás v Chrasti jezdí na 125-ce HONDA  jeden, ještě jednou- jeden !
    Motorkářský dorost jaksi nebude. 👎 

VANUCCI
    Účastník (Participant)

😎 Jirko to je prúser, to hrozí nedostatkom orgánov  😈

Hog
    Účastník (Participant)

No jo, no !  Co naděláš?_ 😛  😁

apa
    Účastník (Participant)

Je to tak – mladých motorky zaujímajú čoraz menej.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Starých zas dnes bolo na cestách pokkt.

Čo sa na dvoch kolesách dalo naštartovať alebo aspoň roztlačiť, šecko jazdilo. 👍  🙂 

Kto nešiel s nami, šiel proti nám. 😁 

Ale bolo to v pohode, šak gdo by už len chcel napr. ten môj orgán ? 😁 

Síce postávali nejakí orgáni aj popri ceste, doknca sme po stopäťdesiaty krát pozreli aj toho veľkého tvrdého ftáka, ale nám ho nik nedaroval.

Zato sanitky lietali, davajte bacha na podvodné masti… 😈 

apa
    Účastník (Participant)

Papi na tej bazmek foto sa mýliš  😛 🙂 😁 , v roku 1977 som motorku nemal – prvá v rodine (ani to nebola moja) bola v roku pána  1981 a aj to bola len Jawa Mustang a nie 350-634.

veru.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Apa, aha, tak to si potom ty na tej fotke, kerú som dal na stranu 290 (tá s tou veľkou vrtuľou do TURBA).

To je totiž práve ten Attila z tej starej fotky dnes. 😈

Konečne dospel do štádia dnešného začiatočníka, čerstvého absolventa autoškoly, totiž vlani vymenil svoju GSXR 750 a konečne si kúpil Fazera 1000…  😁

Nedá mi to:
    Spýtal by som sa Czodyho, prečo nekúpil dcére hneď tisícku a nútil ju radšej jazdiť na nudnej a smiešnej 125-ke?

Jááááj, že predpisy to nedovolia?

Ale choďte už, však všetci vieme, že predpisy vrátane ich tvorcov sú blbci, riadia sa skúsenosťami a štatistikami získanými v pralesoch. Nevedia, že dnešná mládež je neomylná a už sa už narodí so schopnosťami a znalosťami vycvičených pilotov US AIR FORCE s dlhoročnou praxou… 😁

To nie, ako my, kktkovia z praveku… 😈 

apa
    Účastník (Participant)

papi – pozerám že som sa na strane 290 tam mi nejako scvrkol – alebo si ma v photošope upravil 👎  😟 

Bopsik
    Účastník (Participant)

Nehovor že dnešná mládež je neskúsená.

Vieš koľko 1000 km majú najazdené na počítačových hrách?
    … a kolená sčuchané od silónového koberca
    😇

ahojko
    Účastník (Participant)

…Vieš koľko 1000 km majú najazdené na počítačových hrách?…

Bopsik 

asi mas pravdu, ja mam 2 dcery a tie Super Maria preteky

na motokarach zboznovali.. Jasneze uz dnes su skoro

realisticke videohry… okrem toho ze ta ten silon koberec

nehadze este z lava do prava, ale verim ze okrem videohernii

sa to coskoro dostane aj do domu…  (tie sedla ci stolicky a

plne simulatory)

Ak to uz nie je….

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 14,581 až 14,595 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri