Exebatovica – Amazonkovica
- This topic has 188 odpovedí, 43 hlasov, and was last updated pred 18 years, 4 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Exebatovica – Amazonkovica
😠 zas som nestihal – darmo je, premoceny po 500km… 😠 Smutim, ale nabuduce…
milan3232 skutocne mozes lutovat. akcia aj za poslende drobne.. s exebatakmi pojdem vzdy a hocikam..
ospravedlnujem sa za svoj odchod ale bal som sa ze ked ma zacnete prehovarat tak zostanem a ozerem sa 🙄 F!
moja prva akcia a fakt super akcia….:)vydarilo sa:)dakujem mojej maminke co tak rada organizuje ze to zorganizovala…MAMUS SI BEZVA!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
🙄 🙄 🙄 baba jedna, kde si 😠 😠 😘 a z kade 😘 😘 😠 😘 😁 😁 😁 Sani ako dávate fotky do albumov moje sú len v novinkách a ani 😠 😘 😠 😘 za nič nejdú 😉 😉 cez iné 🤐 🤐 🤐 som pako,či čo? 🙄 😘 😠 🙄
ano mamka si pako 😀 [pzdravuje ta dceeera
😟 😟 😟 to som sa nepýtala teba 😕 😕 hoviadko moje 😘 a nauč sa písať 😁 😁 😁
ja viem pisat..ale je tu tma 😀 a nie som hoviadko!!!ja som hovado 😀
cute 😟 cute tak teba nepoznavam 😁
😁 aka matka taka cute..
Už som sa z toho zhovadil 😀 … Cute?? Evička to je Tvoja dcéra, čo som ju prehováral 😁 😁 (aby ostala) 🤐 😀 ??
🙂 🙂 🙂 anooo 😉 😀 je to ona 🙂 🙂 🙂 to my len tak 🙄 asi jej chýbam,či čo 😀 😀 🙄
ste podarené 😀 … a nebojíš sa, že z nej vyrastie hovado ?? 😁
🙂 🙂 🙂 ako si zariadi, tak bude mať 🙂 🙂 🙂
vivat HOVADO 😀 , vivat HOVADO 😁 , vivat HOVADO 😁 😀 😀 😀
neboj, pri nás sa nestratí 😎
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |