Exebatovica – Amazonkovica
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Exebatovica – Amazonkovica
- This topic has 188 odpovedí, 43 hlasov, and was last updated pred 18 years, 4 months by cbr900.
-
AutorPríspevky
-
1. augusta 2006 o 0:21 #68110MontyÚčastník (Participant)
Lanie teoreticky ano.ak sa dozadu spracú 3 osoby. Bude to sranda.
1. augusta 2006 o 11:16 #68111LanieÚčastník (Participant)Monty: ok tak mozno nas bude o jedneho menej. Jasne, ze bude zabava o to sa postarame 😁. A z kade chces vyrazat?
1. augusta 2006 o 15:53 #68112doctorÚčastník (Participant)Kurva sa mi to posralo.V piatok mam nocnu a neviem ci v sobotu mi to vide lebo musim este nieco porobit doma.
Sere ma to lebo vidim ze partia by bola velmi dobra co zarucuje dobru zabavu a ako som tu uz spominal tak v sobotu bude kazdy zase rozbity a nebude nikto stihat alebo pojdu vecer vsetci spat s babikami.
Jarro neser lebo ked zavitam do Ruzomberka tak sa smiechu nezdrzis.Ukazem ti jak sa jazdi na motorke a ake ma byt tempo ked jazdis.1. augusta 2006 o 16:12 #68113evickaÚčastník (Participant)😠 sme radi, že vsetko stíhate, fakt je ho škoda, teraz , keď si mal užívať život v novom dome tak toto, 😠 😟 kedy asi dorazíte do Nedožier? a kto vlastne prídete 🙂 tešíme sa
1. augusta 2006 o 16:58 #68114jaRRoÚčastník (Participant)no vyzera to tak ze ja asi v sobotu aj s polovickou asi aj šimon 🙄
1. augusta 2006 o 17:09 #68115andooÚčastník (Participant)jaRRo sak dones njake baby…
1. augusta 2006 o 21:28 #68116MontyÚčastník (Participant)doctor Kua zmeň si službu a dondy 😀
Lanie budem odchádzať o 13.00 z čerpačky ESSO pri TESCU /čakám do 13,05/ Kto zaváha …… , tak mu treba.1. augusta 2006 o 22:08 #68117SaniÚčastník (Participant)Na piatok sa mi nahlásili Rakúšania, na poludnie. Musím sa im venovať a pôjdem až poobede.Veď objednávajú a platia.
Nabudúce môžem skôr, lebo vláda mi zvyšuje dane pri vyšších príjmoch a tak začnem obchodných partnerov posielať do prdele, lebo nemám záujem zvyšovať zisk a teda 😉 aj platbu daní, ak mojej rodine z toho málo nezostane. Nech žijú naši penzisti z daní našich pomocných robotníkov. Hurá, budeme mať viac voľného času. 😁2. augusta 2006 o 0:36 #68118andooÚčastník (Participant)v piatok sa stretavame o 14 00 pri tescu na zlatych pieskoch, kto este ide z BA a vyhovuje mu tato hodina moze sa kludne pridat.. zatial ideme ja, Norbi, a yamaxx
2. augusta 2006 o 7:16 #68119pedrosÚčastník (Participant)Tak sa to aj nám trochu skomplikovalo, Erik musí odohrať v sobotu hokejový zápas proti Slovanu, takže sa ukážeme až v sobotu poobede. Večer to hádam doženieme. A taaak som sa tešil kua.
2. augusta 2006 o 7:38 #68120raptorÚčastník (Participant)pedros natrite to tym paštikárom 😁 😀
2. augusta 2006 o 8:24 #68121andooÚčastník (Participant)veru veru pastikarskej zberbe 🙂
2. augusta 2006 o 8:44 #68122chorcheÚčastník (Participant)andoo: termin odchodu beriem na vedomie
2. augusta 2006 o 10:25 #68123evickaÚčastník (Participant)🙂 😁 ahoj všetci, ktorí idete od Banskej Bystrice skratka do Nedožier je smer prievidza, posledná dedina pred Prievidzou je Čausa odbočenie do prava Malá Čausa pozor prechod cez železničné priecestie a prejdete dedinu po mestský úrad po hlavnej krčma , a potom idete stále rovno na konci dediny horáreň a stálerovno na rázcestie smer do ľava a už len po tej ceste až k nám nikde neodbočiť je to skratka my chodíme len tade kto si trúfne prípadne osloviť na mobil Evičku naviguje Vás? telefón mám na prvej strane…. 🙄 😀 🙂
2. augusta 2006 o 10:32 #68124evickaÚčastník (Participant)😕 držíme ti päste, aby si 😀 Rakušákovcov 🤐 odbavil a s nami sa dobre zabavil, prácu všetku prenechaj im a pobaľ, zhasni svetlo a prídi za nami zober si len dobrú náladu, Vierku a zubnú kefku 😟 s tými plavkami 😘 no neviem, neviem 😉 😟 Eva a Vlado
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.