Exebatovica – Amazonkovica
- Toto téma obsahuje 188 odpovedí, 43 hlasov, a bola naposledny upravená pred 19 rokmi, 10 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Exebatovica – Amazonkovica
Monty : O.K. budeme tam 🙂
prajem dobru zabavu…mne to zas nevychadza 😠
a ja te to tu vždy som mal cas no chybali koruny teraz je to presne naopak pracujem od štvrtka do nedela mozem na vas len mysliet prjemnu zabavu 😠
ALL: Ak niekto pôjde v piatok cez Nováky, tak o 20.00 hod máme stretko na Slovnaft pumpe (smer na PD). Cca o 20.15 vyrážame do Nedožier. Komu čas a miesto vyhovujú môže sa pridať… 🙂
PS: Killed by Death
PS:Poj**li kone voz
takze v BA sa stretavame nie pri tescu ale na tej pumpe, tusim je to slovnaftka vedla tesca Zlate piesky o 14 00
Ja prídem tiež a ak bude na p… počasie pridá sa ku mne aj AMIS junior a dôjdeme čisto pragmaticky na plechovke. Amis sa nerád vozí na motorke, lebo mu vraj vždy rozfúka háro 😁
zeby som ja zobral moju sarah? nech ma amis s kym pokecat? a keby chceli nieco viac kludne mozu.. je vykastrovana 😁
dzevi bend… 😉 tak to vyzera ze vas dojdem pozriet aj ja vy zveri… 😛
kto vlastne ide?? uderna dvojka centauro a heno tam budu? 😉))
ps: … aaaa teeeraaz maaaa miiiilaaaaaa…. 😀
Ahoj Amazonka,
neviem či sa pamätáš, ale uňa si do seba kopla zopár kalíškov ohnivej vody, keď si si išla s Pekom do Hamburgu po moto. 🙄
o tvojej akcii som sa dozvedel až v čera, lebo na exebat nechodím moc často. Na motoride spomínali, že organizuješ túto akciu.
Škoda, ale nemôžem prísť, čo mi je strašne ľuto 😠 , lebo to určite bude super žúrka. Želám Ti všetko naj, naj, naj, výborne sa
všetci zabavte a užite si to a nech sa vám vyčasí. 🙄
PS Chystáš sa na besnenie čertov na Kameňák????? 😉
Andoo: obavam sa ze 14,00 nemozem kvoli pracovnym povinnostiam stihnut, nejde niekto neskor, alebo zajtra?
reeko ty si z BA ne? kadial pojdes? az pojdes v piatok a niekde naokolo ZM mozme ist spolu
chorche, raptor.. neskor idem asi ja.. ratam predbezne okolo 3-4.. zatial idem sam pohoda klidek tabacek topolcany partizanske..
neskor este ide napriklad rowl.. tusim okolo 5tej..
reeko: zda sa ze mi to vyjde o nieco skor. Na tu 4 sa nejako dohodneme. Zavolam ti!
Zmena programu, já příddu, já přídu…… 😀 😀 😀 🙄
reeko, rowl, skuste sa nakontaktovat na chorcheho mozno mu bude vyhovovat vas cas.. ja uz padam.
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |