Connect with us

Exebatovica – Amazonkovica

Domov Diskusné Fóra Zrazy a akcie Exebatovica – Amazonkovica

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 121 až 135 (z celkového počtu 189 )
  • Autor
    cbr900
    Účastník (Participant)

Ešte odkaz pre Krstného … Exe … určite Ti bolo super na dovolenke, ale aby si vedel, môžeš ľutovať … verím, že sa poučíš a nabudúce prídeš 😀 …

neby
    Účastník (Participant)

🙂

kacatko
    Účastník (Participant)

fotky su squelle perfektus

evicka a spol respect dufam ze dokonca prazdnin sa stihnu este aspon dve 🙂 🙂

neby teba sa kcem opytat co si mi posielal cez blutut rano ten song , ribitibi a didla tudla loitudla mula… vies? kcem cele CD co to je zac? bohova hudba 😁

evicka
    Účastník (Participant)

🙄 🙄 fotky sú na svete, keď som ich dávala do fotoalbumu som si myslela, že nás tam bolo 😘 🙄 😛 😉 najmenej tisíc 😁 😁 🙂 dúfam, že sa tam každý nájde ,Kuriatko a ty čo? 🤐 😎 🙄 žiješ? 😀 😉 🙄 pozri fotky a uvidíš, že Remata bola proti tejto 🤐 🤐 narodeninovej akcii NIČ 🙄 🙂 🙂 určite mi dajú za pravdu všetky hovadá 🙄 🤐 ľúbim Vás takých akí ste,lebo ste suuuuper všetci 🙄 🙄 🤐

mirolc
    Účastník (Participant)

Tak aj ja ak možem. Bolo velmi dobre. Skvela partia , príjemne prostredie, ubytovanie na urovni za akciovu cenu, nonstop bar.

A aj ja by som bol rád ak by ešte niečo bolo tento rok. Napriklad niekedy v oktobri aby sme boli dobre zazimovaný 😁

andoo
    Účastník (Participant)

v oktobri?? ti hrabee? co budem robit do oktobra.. jednu v auguste, dve v septembri a potom sa rozhodne kao dalej

evicka
    Účastník (Participant)

😁 😁 a keď sa zazimujete, prídite si zalyžovať na Rematu motorkári majú u Vladka v požičovni 🙄 🙄 ZLAVU 🙂 🙂 aj Sani to potvrdííí 🙄 🙂 🙄 Tí, čo boli vlani v zime vedia svoje 😁 😁

rowl
    Účastník (Participant)

Bibo: dobre fotky a komentare 😁

Sani
    Účastník (Participant)

Stále sa s Vierkou uchechtávame na tých historických momentoch.

Kamoš Bibo, fotečky sú pekné. 😁

Paráda. 🙂

amazonka
    Účastník (Participant)

Ešte že máme tie fotky 😀 😀 😀 …tajnička sa doplňa 🤐

Kedže môjmu foťáku bolo dobre v ruksaku a ani nebolo kedy fotiť 😎 , chcem vás všetkých čo ste fotili poprosiť o CD nech mám nejaké spomienky 🙄

Ďakujem, že ste prišli, ľúbim vás 😘

MartineR
    Účastník (Participant)

Fakt krasne fotky a este krajsia akcia (dovolim si povedat, ze asi najlepsia na akej som bol, skoda len, ze z urciteho obdobia stale neviem doplnit tajnicku, no…co uz 😁 ). hned ako sa podari, pridam nejake fotky aj ja a snad tu tajnicku nejak podoplname 😁

Som velmi rad, ze som Vas zas po nejakej dobe videl a spoznal zase novych skvelych ludi.

PS: stretneme sa v Bojniciach.

cbr900
    Účastník (Participant)

Ozaj ma napadlo…čo je s fotkami z min. akcií?? ako pokračujeme s pirátstvom?? 😀 páli to už niekto na CD??

cbr900
    Účastník (Participant)

Bibo, to si kedy všetko stihol fotiť?? 😀 kua o nás je tam hotový román … a o titulkách ani nehovorím 😀

kxbibo
    Účastník (Participant)

Bolo super páčilo sa mi kopec srandy bolo. Teším sa na ďalšiu podobnú akciu. Fotky robím s radosťou dík ale aj ostatný pekne pofotili. 😁

cbr900
    Účastník (Participant)

áno pekne 🙂 … ale Ty by si sa tým mohol živiť….videl som jednu foto (dakto nás cvakol) a pekne na nej vidno, ako sa v pozadí chystáš aj Ty…hotový PAPARAZI…. 😀

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 121 až 135 (z celkového počtu 189 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri