Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › HAYABUSA
Pripájam sa názoru zo severného potrubia 👍
Stratilo sa písmenko "k" 🙄
riki1 ďakujem neprosím, ak sa budem chcieť odviezť rýchlo na vagóne, tak použijem rýchlovlak. 😛
Tiez si myslim ze je skoda ze wing sa stiahol z diskusii…
Riki skus sa zmierit s tym ze po buse na tomto portali ani pes nestekne 😀
a to iste je viac menej aj v reali, bolo velke halo okolo toho ked vysla ale maly strom sa predaval furt daleko lepsie jak autobusa
riki1 tu ti nepisu ani tak "internetovy hrdinovia" ale ludia čo maju prax a skusenosti s mašinami.
Ty mi tu teraz pripadas ako keby si tu buznu kupil predvčerom a bola to prva tvoja motorka (mozno ze mam aj pravdu)
Papirove vykony su neni vsetko,mozno si si zle prečital Wingov prispevok ,tak to skus znova 😉
Moja motorka je najlepsia, a pipikam ma tiez najvacsieho 😁
riki, nic v zlom, ale pripada mi, ze forest bol oproti tebe atomovy fyzik 😕
bezdooo nie nie. ja docikám najďalej … 😁
Ak si odmyslim predimenzovany motor tak motorku s parametrami hayabusy ma dnes v ponuke kazdy tradicny japonsky aj europsky vyrobca… busa neni supersport a neni to ani turista
k tomu jazdeniu a la skuter …na starsej FJR ktora samozrejme motoricky na na novu busu nema som na 5 podtocil motor na 2000 otaciek s tym ze po zaknedleni som cakal cukanie… a prd barani.. krasne hladko zacala "naberat vysku"
bezdoo dost zle prirovnanie, forrest gump bol sice v detsve postihnuty rovnatkami na nohy a cely zivot diagnozou dobreho srdca … co mi v konecnom dosledku ako postihnutie nepride 😎
p.s. martiner možno doští najdalej …ale ja o polnoci podla sluchu zo zaviazanymi ocami chrachlom letiacej sove oko vybijem na 200 metrov z otočky.. do je vác?! 😈 .. okrem hovapredsedu 😎
A ja docikám aj tam aj späť, hlavne pri stene 😈
riki1 Blackbird bol už dávno opotrebovaný, keď Haraburda prišla. Takže to porovnanie asi nič moc.
Mne sa Busa páči a ešte viac B-King, je mi to u prdele, či mám, alebo nemám "dosť" skúseností s motorkami, kašlem na papierové údaje a blablabla… proste sa mi tie motky páčia, tak ako vyzerajú a vybavené.
Heavy predseda ty prevít, zas to tu antitechnicky zľahčuješ 😁
Páč sa mi zdá pánové, že na to doHájaBusa fórum chodia iba dvaja ľudia, tak snáď si voľakto myslel, že osvetou sa hádam rozširi členská základňa… Nezištná to myšlienka, nehodno ňou opovrhovať.
Ducati rulez 😛 😛
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |