Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › HAYABUSA
Ta FMX od hondicky bola tusim ovela sympatickejsia a hlavne skromnejsia ako da nadute suzukisko najlepsienasvete
musi byt urcite rozdiel v motorke lebo majitel je rovnaky 😀 😀
Bibo mam pocit ze XXa sa zacala robit len o malo skor ako vybehla prva busa takze urcite nebol zastarany
mne osobne je blekac silno sympaticka motorka 👍 👍
Neviem to na 100% ale XX je od 1995 myslím a Haraburda 1999. Štyri roky rozdiel v honbe za hranicu 300 je dosť. 😁
Bibo ak ma pamat neklame tak prvy blekac vybehol v 1997 ale busu si povedal spravne.. ze 1999
busa bola odpoved suzuki na blackbirda rovnako ako TL na VTR
(v oboch pripadoch si myslim hondu netromfli)
Aj ja mam pohodlie autobusu a tiez sa prdkam za 5 litrov.
Aj moja je ta naj? 🤣
raptor nebola nahodou TL odpoved na ducati? 🙄
Nie maly mirec, tuto pasaz motocyklovej historie ovladam uplne presne
honda vybehla zo svojou VTR a vsetci z tej motorky boli v tom case v dobrom zmysle slova "dosrany"
a suzuki predcasne vybehla s TL ktora mala kopu zasadnych technickych nedostatkov (oi komplikovany zadny tlmic ktory sposobil par smrtakov)
stare VTR dodnes jazdia, TL je malo … a taka SP2 hmmm 👍
Co som sa ja docital vo vsetkych clankoch, obe motorky boli (vraj) odpovedou na Ducduc 916. Obe vysli v ten isty rok (1997). O tomto by sme mohli prediskutovat niekde pri pivku 🙄
Ci bola VTR odpoved na 916 neviem.. ale TL bola (unahlena) odpoved na VTR to viem
pivko moze byt 🙂
raptor citaj, dozvies sa viac. 😉
A to, ze to honde vyslo a suzuki nie, nemusim snad ani pisat 😁
raptor ja som s tej VTR SP1 dosrany este aj dnes 🤣
raptor no dík za opravenie.
Ale aj tak si myslím, že Blackbird je starší [linka] a nejaký trápny sokolík ho nedobehne. 😁
Najlepsia motorka na svete je ta moja teda tie moje 😁
ZOMBY páči sa mi, že klameš sám seba 😁
Tak tak.. ..sila sebaklamu nema hranic …a zombak dava tomuto slovenmu spojeniu nove dimenzie 😈 😈
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |