HAYABUSA
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › HAYABUSA
- This topic has 59 odpovedí, 15 hlasov, and was last updated pred 15 years by
raptor.
-
AutorPríspevky
-
18. februára 2010 o 20:16 #83061
CBR900RR
Účastník (Participant)riki1 normalny človek tu nebude ostatnych zatazovat s blbostou "ktora motorka je najlepsia na svete" čo ma v tvojom pripade a veku dost zarazilo,prihlasim ti sem mojho maleho 9ročneho syna a ani ten takuto hovadinu s huby nevypusti. Aj ten uz ma natolko rozumu ze povie "ta je najlepsia ktoru mam a vlastnim" a nebude tu ospevovat svoju krosku ako to robys ty tu teraz z buznou 😉
18. februára 2010 o 20:41 #83062raptor
Účastník (Participant)Riki co myslis dokedy sa vyrabal blackbird? hmmm
(pomocka: to ze u nas uz dhlsiu dobu nebol k dostaniu neznamena ze sa nevyrabal a nepredaval v inych krajinach 🙂 )
vykon a krutak ti bude dobry leda tak na rovinke kde vie otocit plynom kazdy , ak si precitas zopar testov zistis ze blekac prave koli ovladatelnosti podvozku a brzdam daval buse v technickych pasazach pravidelne nafrak, busa bola oproti nemu hodnotena ako tazkopadnejsia a tazsia motorka
apropo vykon a krutak, nad 300 sa na buse v seriovom stave nedostanes a 300 ti da aj stary blekac… otazka? kto dnes potrebuje chodit 300?
18. februára 2010 o 20:50 #83063ogard
Účastník (Participant)Reklama vlastneho fora?
18. februára 2010 o 20:54 #83064Wing
Účastník (Participant)Cit " Vidim, ze to tu chce poriadnu osvetu s , su tu sami truhlici , co nevedia, co je riadna motorka "
No nebudu se opakovat co jsem napsal kdysi na motorajd so školky, a uvádět zásadní chyby tu ospěvovaného stroje či o nich polemizovat. Na běžné silnici je vždy !, XX rychlejší nežli Suzuki. Vždy. A to díky zprofanému heslu "podvozek nadřazen motoru". Co jsou platné koně, krouťáky, když ta motorka má nesmyslnou geometrii, rozložení váhy a naprosto nevyhovující brzdy. Měl jsem obě současně…..s dovolením.
Opakuji ,XX to natře jakékoliv Buze, jakéhokoliv ročníku. Tečka. Kydy o tom, jak to má stavitelné tlumiče nic nemění na faktu, že se vyhovující setup nepodaří nikdy nalézt, brzdy vadnou a sekají i s pancéřáky a jakýmikoliv destičkami. Vyzkoušeno a diskutovat o tom nehodlám, ale nevylučuji že majitel co jezdí seriový setup a turisticky a píše o spotřebě pod 5litrú to nikdy nezjistí. To je možné.
Závěr k první větě : Nejlepší motorka? No podle mě byla Buza nejhorší motorka co jsem kdy vlastnil a myslím si, že před ní i po ní jsem jich pár měl . 😉 Do další diskuze se dále s prominutím nezapojím a zařazuji se nadále mezi mlčící "truhlíky co nevědí co je to riadna motorka ". Děkuji za pochopení a hezký večer všem a jejich nejlepším motorkám na světě.Vśechny zdraví Wing.18. februára 2010 o 20:55 #83065riki1
Účastník (Participant)raptor myslim, ze Honda vzdala suboj so Suzuki v tejto kategorii , ak mas ine informacie daj odkaz, ci sa aspon v roku 2008 vyrabal niekde (neverim) . Co sa tyka 300, tak , kedze je Busa v serii obmedzena na 300 tak viac neda, (bez obmedzenia najekych 310) a ze kto to potrebuje ? Kazdy koho to zaujima 😈 Ale nikoho nezaujima plazit sa k tej 300ke pomaly (a ani to nestihnes ak nie si na letisku) a na to aby to tak nebolo potrebujes poriadny krutak a vykon. A ani tych 200 (na zadnom kolese len nejakych 170) koni nie je bohvieco, hlavne medzi 200 a 300.
A ze na rovinke vie tocit plynom kazdy (co v praxi vobec nie je pravda) , mna vobec nezaujima, lebo mna zaujima hlavne zrychlenie.
18. februára 2010 o 20:58 #83066CBR900RR
Účastník (Participant)Wing krasne napisane,tak vitaj medzi nami nevzdelanimy truhlikmy 😁
18. februára 2010 o 20:59 #83067riki1
Účastník (Participant)Wing dakujem Ti za nazor, podal si to slusne 👍 a kedze sa uz nemienis dalej vyjadrovat, tak ani ja s k tvojmu prispevku nebudem .
18. februára 2010 o 21:02 #83068riki1
Účastník (Participant)ogard > naco by mi bola ta reklama , ved ja si tym nezarabam .
18. februára 2010 o 21:26 #83069raptor
Účastník (Participant)Riki pomaly si prestavam mysliet ze to s tou glorifikaciou busy myslis zo srandy 😶 😶
18. februára 2010 o 21:31 #83070CBR900RR
Účastník (Participant)raptor …ty si též "truhlik nevzdelany" a nerozumis tomu 😁
18. februára 2010 o 21:47 #83071raptor
Účastník (Participant)Jasne ze som truhlik nevzdelany… pre mna bola najlepsia motorka varadero (lebo bola prva) potom afrika lebo som sa do nej zalubil a teraz lubim uz dlhsi cas 1150 GS adventure 🤣 🤣 🤣
18. februára 2010 o 21:51 #83072CBR900RR
Účastník (Participant)raptor ale zabudol si dodat "NAJLEPSIA NA SVETE" 😁
18. februára 2010 o 22:23 #83073riki1
Účastník (Participant)raptor pre mna je Busa urcite naj motorka, ale samozrejme ze som to myslel mierne provokacne, ako aj na motoride zvyknem a ked som sem prisiel a napisal som do vyhladavania HAYABUSA, tak mi v podstate nenaslo nic , len same reci, zed aka je to zla moto, tak to mi nedalo nazapojit sa aj na toto polomrtve forum, ale sa to tu aj kusok zobudilo 😁
Uz len dodam : Hayabusa je najlepsia motorka !
a idem spat 👋
18. februára 2010 o 23:06 #83074kankoXF
Účastník (Participant)Nooo… Sice len precital, ale cital som dost o 1100XX a Sokolikovi. A musim suhlasit s Wingom.
riki1 a neuveris, aj ja mam najlepsiu moto na svete. Ale je zatial najlepsia iba pre mna. 😉19. februára 2010 o 1:20 #83075slobo
Účastník (Participant)👍
……..
…….. motoride je uz tak sprovokovane,
ze ked dofrci Savia z Lombardie, …….. bude musiet -na nas, tam- "" hodit siet ""
( ako pred 2hod. napisal, Chooki )WINGu, tve mlceni, …….. je ke skode, vsem moto-priznivcum. Tot, muj nazor.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Výstava Motocykel 2025: Sledujte naše exkluzívne video rozhovory!

Pozvánka KAWASAKI na Motocykel 2025

Moto Guzzi V7 Sport: športová klasika ide do predaja

TEST Aprilia SR GT 125 Replica: všestranný športovec

TEST BMW F800GS & F900GS 2024: Mini GS, maxi radosť

Prekvapivá prvá jazda: Morbidelli a Benda

Airbagová vesta: technika zachraňuje životy!

TEST Suzuki V-Strom 800 SE – Vyvážený spoločník na cesty aj do terénu

TEST: TRIUMPH STREET TRIPLE R VS. YAMAHA MT-09

Ducati XDiavel V4 2025: Evolúcia športového cruisera

TEST Suzuki V-Strom 800 SE – Vyvážený spoločník na cesty aj do terénu

Airbagová vesta: technika zachraňuje životy!

TEST: TRIUMPH STREET TRIPLE R VS. YAMAHA MT-09

TEST BMW F800GS & F900GS 2024: Mini GS, maxi radosť

Pozvánka KAWASAKI na Motocykel 2025

Prekvapivá prvá jazda: Morbidelli a Benda

Moto Guzzi V7 Sport: športová klasika ide do predaja

Výstava Motocykel 2025: Sledujte naše exkluzívne video rozhovory!