Hlasovanie za zrušenie registrácie Mlhosa
Domov › Diskusné Fóra › Ring › Hlasovanie za zrušenie registrácie Mlhosa
- This topic has 106 odpovedí, 30 hlasov, and was last updated pred 1 years, 9 months by Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
30. marca 2014 o 18:57 #96007yoffoÚčastník (Participant)
Ako účastník „sporu“ píšem: NIE.
Nikoho netreba odtiaľto vyhadzovať, sú občania,
ktorí sa vyfaulujú aj sami.Mishko: popísal našu skúsenosť, je to tak.
Súhlasím s individuálne nastaviteľným Ignore Listom.
Papi: aj 28.3 ….20,27 súhlasím
Bobolak:…áno…aj….29.3. …..20,32
Až na drobné výnimky sa dá súhlasiť s názormi kolegov na túto osobu
tu uverejnených.Bolo by veľmi užitočné, pre prehľad kolegov, aby sa zozbierali a zverejnili
jednotlivé príspevky a reakcie na ne.
Dal by sa z nich celkom dobre vyskladať psychiatrický profil účastníkov „sporu“.Za všetky spomeniem iba jeden ilustratívny:
Na motorke zahynul v marci t.r. kolega.
Všimnite si prosím reakciu tohto občana…….pokora? pieta? …nuž veď čítajte.To, čo napíše on, je údajne sranda, to čo napíšu iní, je urážka.
Na jeho termíne „chuj z notbúkom“ sa rehlíme dodnes
(pre nezainteresovaných, to som ja)„Spor“ vygradoval, keď sa mi vyhrážal fyzickou inzultáciou.
Odpísal som: daj, že kedy a kde, prídem.
Prečítajte si jeho odpoveď………………………………….31. marca 2014 o 8:05 #96009MlhosÚčastník (Participant)31. marca 2014 o 18:48 #96010egres2Účastník (Participant)Je dokonané.
31. marca 2014 o 19:01 #96012Hruso25Účastník (Participant)Nie.
31. marca 2014 o 21:04 #96014yoffoÚčastník (Participant)Yes, je to DOKONAVÉ.
1. apríla 2014 o 5:22 #96016BopsikÚčastník (Participant)Je to dokonalé.
1. apríla 2014 o 6:02 #96018bobolakÚčastník (Participant)Mlhy po zdolaní sveta a vesmíru si zapisuje ďalší uspech nad GTX 😛 😁 😶 🙂
1. apríla 2014 o 7:52 #96019przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)1. apríla 2014 o 16:00 #96021MlhosÚčastník (Participant)Každý má právě tolik ješitnosti, kolik mu chybí rozumu.“ tvrdil německý filozof Friedrich Nietzsche.
Spisovatelka a dramatička Françoise Sagan o ješitnosti řekla: „Ješitná žena potřebuje zrcadlo. Ješitný muž je svým vlastním zrcadlem.Je zahleděný sám do sebe a nesnese, když si z něj někdo tropí žerty. Problém ješitných mužů je jejich nedostatek kritičnosti. Povězte ješitovi, že něco neumí, a sledujte, co to s ním udělá. Jen málokterý muž přejde vaše slova s úsměvem.
Ješitní muži, a potažmo ješitní lidé, skutečně trpí nedostatkem kritičnosti. Málokdy jsou si ochotni připustit, že něco udělali špatně.Pokud chcete vyzrát na mužskou ješitnost, jediný správný přístup je nevěnovat jí mnoho pozornosti a přistupovat k ní s nadhledem.
1. apríla 2014 o 16:37 #96023krivoklatÚčastník (Participant)No, vidíš, že sa dá nájsť citát, ktorý presne vystihuje Tvoj problém…. 👍
1. apríla 2014 o 19:29 #960252841dodoÚčastník (Participant)Nie …. kto ste bez viny …. nech hodí kameňom ….. 😟
2. apríla 2014 o 6:07 #96028BopsikÚčastník (Participant)Mlhoš,
spomeň si, ako si zareagoval, keď Tvoju fotku „niekto“ zkolážoval na supermana.
2. apríla 2014 o 16:47 #96030MlhosÚčastník (Participant)A kde som ja spravil nieco take?
2. apríla 2014 o 17:24 #96032krivoklatÚčastník (Participant)No ved v kuse:
– veľa ješitnosti, málo rozumu
– bez zrkadla
– čo žart, to vyhrážanie sa násilím, alebo tretstným oznámením
– bez úsmevu
– píšešp***viny a nikdy neuznáš, že je to blbosť….stačí? 😈 😈 😈
2. apríla 2014 o 18:10 #96034MlhosÚčastník (Participant)Vazne ? par dni neskor tu fotku sem dal aj bobolak a reakcia odo mna ziadna je totiz rozdiel kto si robi srandu ci som s tym clovekom kamarat alebo ho nemusim alebo vobec nepoznam a ani ja si nerobim srandu s kazdeho ale iba z toho o ktorom viem ze to prejde s usmevom ja viem boli ste zvyknuti z motorajdu sa mi vysmievat a vulgarne nadavat ved co Mlhos to stravi nic sa nedeje a ked si Mlhos dovoli upozornit ze to z nadavkami prehanate aby ste vazili slova tak odrazu som ja ten zly ja sa vyhrazam atd… ja som nikoho nikam nevolal kedy a kde ja som iba upozornil co sa moze stat ak sa s tym neprestane , ked si ma chcel niekto zablokovat na rajdoch tak ma mal zablokovat bez zbytocnych urazok tak ako niektori dalsi
ten citat nie je o mne ja vobec nie som jesitny ja som vynimocny ja sa ku kazdemu spravam tak ako on ku mne, zial mozete sa k ludom spravat akokolvek dobre vzdy sa budu k vam spravat podla nalady
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.