Hlasovanie za zrušenie registrácie Mlhosa
- Toto téma obsahuje 106 odpovedí, 30 hlasov, a bola naposledny upravená pred 2 rokmi, 2 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Ring › Hlasovanie za zrušenie registrácie Mlhosa
B12stka nemrozumiem ako bratislava ide príkladom,,ale politikov tu mame od vás požehnane,,a výsledok je jasný:::šťať, bo gdo neští nie je kamarát ….. 😛 😛
DLHO SOM TU NEBOLA. ALE ĆO SA TU DEJE 😟
😈 Bonz:
Nič sa nedeje, Milhaus kupuje Golďasa ( 👍 ):
papi čo ja viem tak sníval o ňom tak fakt sa nič nedeje iba si konečne splní sen 👍
Bude kolotočar.
Vybral som si henten lebo nema ziadne kolotcove svetielka a podobne vybavenie a ani sa tam nebude montovat 😁 som sa na nom viezol mi aj lepilo to je riadny autobus 😁
Prečo nedáš svetielka?
Šak klapci majú blikačky, húkačky, nápisy, EČV, antény, fľašky, vlajky, líščie chvosty, zajačikov, indiánske strapce, lebky a iné ozdobky…, a niekde to aj pasuje, niekde nie. Každý si tam dá, čo sa mu páči. Jednému je to na smiech, druhý to obdivuje. A tak je to správne, každý podľa svojho vkusu, robme si radosť…
To sa len tak prezývajú Goldvingači že Kolotočare, ale ja by som neodmietol.
Miloš tak to naozaj už bude splnený sen ……. ja som myslel že papi rase rýpe šak normál tu ………
Videl som film o výrobe a tam prezentovali už štartovanie z položenou mincou na hrane a ona nespadla takže pre mňa to nie je motorka 😈 ale myslím že je to vrchol medzi motorkami ….
😈 … že papi rase rýpe šak normál tu …
Kavis:
– Normál nie len tu, ale všade 😁
– Viem, že o tom dlho sníval, spomínal to už viackrát 🙂
– Mám Milhausa aj na viacročnej fotke, jak hrdo vysedáva na Tonyy-ho Golďasovi 😁
– Dal som mu tu predsa palec hore (akože gratulujem), tak jakže rýpem? 😛 😈
– Golďasa by som síce nechcel ani zadarmo (som predsa bahniak, no né?), ale špica vo svojom segmente to je, to treba uznať. Aj Elektry (Glide) sú len chudobní príbuzní z múzea… 😁
– Nech im s Beatkou dlho bez problémov slúži, veď trolejbus či autobus, skoro jedno, né?
P.S. Milhaus, ale kokodrilla nechcem.
Nestraš ma s ním, lebo keď ťa hocikde uvidím, okamžite utečiem! 😈
ze koho mi to pripomina Papi ?big red machine a bila prilba 😁 ja som ti chcel dat T-rexa na blatnik nie na celu motorku 😁 😁 😁 ale ked nechces nechaj tak dam do tomboly 😁 😁 😁
A tym som zrusil vsetky tomboly GTX na nasledujucich najmenej 10 rokov 😁
Ja so žiadnym kokodrillom nemám nič, ani mať nechcem. 😟
Ty si si ho zvolil a už sa ho nikdy nezbavíš, je to tvoja registrovaná ochranná známka.
Darmo ho chceš hocikomu prišiť, v očiach lístia ostaneš chuj s kokodrillom. 😈
Niečo, ako ten s nogbugom.
Rozdiel?
Ano, je:
Dobrý nogbug by som bral… 😈
Nie.
U nás by zavreli toho šoféra…
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |