Mlhos kontra cely Vesmir
Domov › Diskusné Fóra › Ring › Mlhos kontra cely Vesmir
- This topic has 197 odpovedí, 26 hlasov, and was last updated pred 8 years, 11 months by apa.
-
AutorPríspevky
-
16. októbra 2013 o 13:39 #93457MlhosÚčastník (Participant)
1. Když muž mlčí, přemýšlí. Když mlčí žena, je nasraná.
2. Strč mobil do čaje a máš T-mobile. Strč ho do vody a máš Vodafone. Rozlom ho a máš: Óóó dva!
3. Facebook je jako lednička. Chodíš tam každejch 10 minut, i když víš, že tam nic není.
4. Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
5.Když tě rodiče přistihnou při lži, koukni se jim hluboko do očí a chladnokrevně řekni: „Mikuláš, Ježíšek, čápi…“
6. Baví se dvě vlaštovky a jedna povídá tý druhý: „Bude chcát.“ „Jak to poznáš?“ „Lidi na nás čumí.“
7. Proč stvořil bůh Evu? Aby měl Vašek s kým zpívat.
8. Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
9. Život není zlej, to lidi jsou k***y.
10. Děvka… to je povolání. Kurva… to je nátura.
11. Zkoušky jsou jako ženy. Nemůžete je udělat všechny a už vůbec ne na poprvý.
12. Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
13. Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy16. októbra 2013 o 17:44 #93458BopsikÚčastník (Participant)Mlasu, Mlasu , ten link s tym mozgom nie je spravne.
Mozog ma kazdy,
Rozum nie.Vies preco je Chuck Noris taky frajer?
Lebo este nestretol Mlhosa. 😎16. októbra 2013 o 18:11 #93460yoffoÚčastník (Participant)🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
16. októbra 2013 o 18:42 #93462MlhosÚčastník (Participant)Človek bez priateľov: Nemajúci žiadne výhody na rozdeľovanie. Nemajetný. Navyknutý vyslovovať pravdu a názory podľa zdravého rozumu. BIERCE Ambrose Gwinnett
Len srdcom vidí človek správne, podstatné je očiam neviditeľné.\“
Antoine de Saint ExupéryInteligentní ľudia sa snažia problémy riešiť, geniálni ľudia sa ich snažia nerobiť ! Albert Einstein
Dnešný človek – hrdý suverén, hrame sa na niečo čo chceme byť ale niesme. Klameme sami seba, a myslime si aký sme chytrý, napokon pride pravda a povie svoje. Nieje všetko čo vidíme dvoma očami je pravda. Treba mať aj tretie oko, rozum,inteligenciu, spoznať toho druheho nielen slepo veriť.
Naivita a hluposť je dobra cesta k problemom.
Ten kto sa tvári dokonalo, ako uplný suverén je zvyčajne najväčši klamar. Veľky herec vie presvedčiť aj o hluposti že je to dobré. Netreba sa nechať klamať..
Mnohý sa odžubali na tom, že niekto bol napokon niekto iný. Potom to aj tak vyzerá medzi ľudmi a vo vzťahoch. Do človeka nevidíš.Je iba jedna možnosť. Byť normálny a nerobiť druhému čo sam nechceš…
Zlo,všetko zle, si často privoláva človek na seba sám, tým s kým sa baví,s kým žije. Tým ako zmýšľa určitých ľudí priťahuje a iných odpudzuje. Všetko sa začina v hlave.
Je dôležite ako myslíš, ako žiješ, to je tvoj osud.Čo je vlastne normálne?
Na prvé zamyslenie mi z toho vychádza, že normálne je to, čím sa riadi a žije väčšina. Lenže vzápätí tam nachádzam plno háčikov. Normálne správanie (v zmysle väčšinové) sa totiž často vzpiera zdravému rozumu.
Napr. zdravý rozum mi vraví, že je normálne, ak sa dospelí ľudia k sebe chovajú ako dospelí (t.j. bez urážok a urážania sa, bez naschválov/podrazov/intríg, bez \“oplácania\“ \“krívd\“, bez hrania rôznych hier… a mohol by som ešte dlho pokračovať).
16. októbra 2013 o 22:17 #93464MishkoÚčastník (Participant)17. októbra 2013 o 6:17 #93466przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😀 To akože chceme tu Mlhoša o niečom presvedčiť? 😀 To nemyslíte vážne… 😈
Mlhos kontra cely Vesmir
Autor: Mlhoš
Zdroj: [linka]17. októbra 2013 o 14:52 #93468MlhosÚčastník (Participant)Taxikar sa asi na stanovisku nudi uz sa neda pocitat kolko kto napisal prispevkov lebo je tu pocitadlo tak sa patra odkial sa co nakopirovalo myslim ze nikde tam nepisem ani v jednom prispevku ze ja som autor toho co tam je okrem toho ze som v Dubnici byval 7 rokov a poznam tam mnozstvo ludi ale taxikara je po tom hovno aj ked si sem nakopirujem Husakov prejav
17. októbra 2013 o 18:22 #93470bobolakÚčastník (Participant)Mlhoš 👍 👍 👍 😶 😶 😶 papi nie je taxikar to 100%viem a ty si predsa z PX nye? čo si bol v dubnici tam preca troflaky niye sú či?teraz si ma uplne doboboval kuafix a jebni sem husakov prejav 😈 😈 😈 😈 😈
17. októbra 2013 o 18:59 #93472yoffoÚčastník (Participant)Bobo ebén ci, a Ty de sa zabobovávaš, a nejsi tam, de máš (byt) (byť)(biť) márha jenna. 😁
Dám pokyn, aby si sa sám odvolal ??? (tzv. samoodvolanie) 🤣
17. októbra 2013 o 19:42 #93474MlhosÚčastník (Participant)Zdeno nepisem o Papim ale o cloveku ktory sa strka do kazdej riti jak keby bol nanho niekto zvedavy
17. októbra 2013 o 19:50 #93476magumaÚčastník (Participant)😶 😶 😶 😶 😶 😶 😶 😶 😶 😶 😶 😶 😶 😶 😶 😶 😶 😶 😶 😶 😶 😶 😶 😶 😶 😶
17. októbra 2013 o 20:03 #93478MlhosÚčastník (Participant)Natchelnik nezizaj Bobo chcel prejav tak ho tu ma a taxikar moze zistovat odkial som ho skopiroval
17. októbra 2013 o 20:05 #93481theoÚčastník (Participant)A ja dilino som myslel ze vesmir je nekonecny… 🤣 🤣 👋
17. októbra 2013 o 20:20 #93482przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😀 Mlhoš. preboha, hocičo chce Bobo, ale komplet Leninove spisy UŽ NIEEEE !!! 🤣
17. októbra 2013 o 20:37 #93485yoffoÚčastník (Participant)🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.