Mlhos kontra cely Vesmir
- Toto téma obsahuje 197 odpovedí, 26 hlasov, a bola naposledny upravená pred 10 rokmi, 5 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Ring › Mlhos kontra cely Vesmir
A ja to viem!!!lebo som múdry ako fasbúk odpoveď je jednoduchá na otázku: \“\“takze fcul bud mudry ako nazvat niekoho kto ma vlastny mozog a nepodlieha okoliu a neda si nic nanutit \“\“\“No predsa Miloš Hofierka,alias mlhoš,,čo som vyhral????
Zdeno Knapec alias Bobolak ako zvyčajne 🤣 ale možeš si vybrat chceš velký alebo malý Púchov ? 😁
Papinak ja nie som ziaden recnik a neviem to tak zosuladit preto hladam a kopirujem to co vyjadruje co chcem povedat aby si to aj ty pochopil, ale nedal si odpoved ci tym ze niekomu radis mu pomahas alebo skodis
Neviem odpoveď, ja som pablb. 😀
Som len cakal kedy sa priznas 🤣
Ale ved vies ja ta mam rad aj takeho 😁
Mlhoš a je to!!!!!!ber na papiho ohľad \“ Papinak ja nie som ziaden recnik a neviem to tak zosuladit preto hladam a kopirujem to co vyjadruje co chcem povedat 😶 aby si to aj ty pochopil,!!!! 🤣 🤣 \“
Mila , ked uz pouzivas prekopirovany text, mal by si napisat \“citujem\“ a v hranatych zatvorkach uviest zdroj. Inac si plagiator. 😟
Bopso to nie je ani maturitna ani bakalarska ani absolventska praca zdroj nepoznam zdroj je nick v diskusii ako ja ty a dalsi tazko potom uvadzat autora ked sa tam nepodpise okrem ineho Plagiát je umělecké nebo vědecké dílo, jež někdo jiný než skutečný autor neprávem vydává za své.
nepoznam autora a aj tak to sem dam pretoze to vystihuje moj postoj [linka]
Mlhoš, nič inšie nám neostáva, ako konštatovať, že si dokonalý. 👋
Mlhoš,som pyšný že si moj kamarát,, 👍 👍 hned po yoffovi, 🙄 dufam že to móžem aj verejne ,ale do ladnyčky mi nepolezeš kuafix, papi dobre si skonštatoval mame sa čo učiť 😶 😶 😈 😈 👋 👋
😀 Vesmír prehral, no, čo už … 🤣
papi 😁
Jano , do konečníka, zas si to prehn(r)al. 😈
NIE plagiát……ale…….PLAGÁT 🤣 🤣 🤣
NIE plagiátor…ale…….GLADIÁTOR……a odtiaľ je iba kúščiček k (užitočnému) RADIÁTORU. 🤣 🤣 🤣
Hm ale Pagacik uz na Babe nerobi 😠
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |