Oldies vo Zvolene
- Toto téma obsahuje 21 odpovedí, 14 hlasov, a bola naposledny upravená pred 18 rokmi, 3 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Oldies vo Zvolene
V sobotu, 17.3 sa narychlo zorganizovalo male stretko vo ZV – Klub Ministry (oldies party).
Zatial potvrdili ucast :
Monty
Blueeyes
Furby
Puma
Lanie
mozno dojde aj CBR900 a Sothar.
Radi uvidime aj dalsie hovada a zakrepcime spolu na muziku nášho mládí … 🙂
😁 neprideme
Takze vraj ide aj Siuzen.
Dalsie prihlasky a info tu, alebo na 0903 39 25 39.
preco nemas orindz 😁
🙄 preco sa taketo akcie organizuju 200km odo mna?
andoo prečo 200 km od teba?? 😀 …. spomeň si na Bojnice, Bojnú, Nedožery, Amazonkovicu…čo si myslíš, koľko som to mal ja domov??? … a predsa som dobehol… takže milý pán vodič, naštartuj toho tvojho chrobáka (myslím FIAT 😁 ) a dobehnite 😀 …
MartineR … ešte ti neviem povedať ako budem v sobotu večer…ale ozvem sa ti…. menší detail…aj Puma ( 😘 ) má nabitú sobotu, tak ani ona ešte nie je istá …. ale uvidíme 😉
Rad by som ale musel by som mat sukromnu cerpaciu stanicu. a nove pneumatiky, bez nich by som sa BA bal opustit. Uvidime mozno motoparky v TN vydaju
andoo OK, tak dufam, ze aspon do TN sa dotrepete …
Issa mam aj ten, no nie je zrovna sukromny, takze ho tu nebudem zverejnovat … kto ho chcel, ten ho ma
cbr900 OK, dufam, ze sa vidime. Puma vravela, ze ma nejaky program vo ZV, ale ze sa potom podla vsetkeho ukaze…
MartineR … áno má celodenné sústredenie spojené s večerou a programom….tak ani sama sa ešte nevie sľúbiť…uvidíme…
andoo ale kým by si prišiel, tak to by bol už dávno utorok 😀
so mnou pocitaj ja urcite idem 😉
cbr900……dufam, ze prides tesim sa……..
a vlastne na vas vsetkych sa tesim 😘
a to sa nemozme ist nasuskat niekde kde je vacsi klud? 🙂 😕
Ani ja nemozem jazdit kazdy vikend tak daleko jak aj anodoo spominal.Takze ak vyda tak asi az tie motoparky.
Smola, ale musím na svatbu. Asi nabudúce, 😕 😠
fiha, ja som uz prihlaseny a ani o tom neviem. tak to aby som prisiel 😁
dedko nerob blbosti a nezen sa 😉 😁
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |