SILVESTER 2008 !!!!
- Toto téma obsahuje 123 odpovedí, 31 hlasov, a bola naposledny upravená pred 17 rokmi, 6 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › SILVESTER 2008 !!!!
Hehe Jéééj, ja mám krásny titul, že H.V.D. 😘 Som veľmi rada, že som ho dosiahla bez nejakého siahodlhého štúdia, hoci štúdium hovadských zvykov zaberie tiež dosť času… a hlavy bolenia. 👋 Už sa veeeľmi tešíme so Šanim na piatok, v kalendári má poznačené : GITARU a OHŇOSTROJE !!! 🙂
doctor: Neboj sa, podľa mňa colníci nerozoznajú trávu od javorového listu… 🤣 🤣 🤣
Doctore, myslím, že najprv by si mal vziať kolegov ku Bubovi 😁
doctor …. pohulíme …uvidíme….. 🤣 🤣 🤣
P.S. ..ohňostroje za vynikajúcu cemu majú v METRE…. 🙂
tešííííííím sa ……
Tesíme, tesíme, tesíme 👋 👋 👋
Reťaze už mám zbalené, zajtra šmyky trénujem v pachfurthe, v piatok na tajov dondeme 😈 Monty drž sneh , psy už sa tešia 😘
Monty ,kedy máme prísť, radi ti pomôžeme 👋
Budte prichystany ze asi bude treba doctorka tlacit hore kopcom lebo nemam retaze a ani ich kupovat nebudem.Kto bude najviac opity ten bude najviac tlacit aby bol cerstvucky!
doctor: Ak chceš, tak sa môžeš zviesť so mnou na gáziku… 🙂
Bubo – neboj sa moja felda zvladne vsetko! ale nezabudni cigary!
Takdecká my už sme domenka , fasa víkendík sme to mali 😈
Doctor tvoja felda to nezvládla 😁
Bolo super, akože ináč u Montyho štandart.Norbi+Katka+Monika
Šecko dobréé do nového roku… 😘
Pripájam aj gratuláciu otca toho Španiela. Vraj nezamrzol a pešo došiel v zdraví až do Sevilly… 😁
[linka]
Vážené Hovadá…. chcel by som sa Vám týmto poďakovať za super víkend a samozrejme Vám prajem do Nového roku všetko naj…… howg. …… ved ma poznáte…. 😁
Monty 👋 Ty neďakuj nám, veď my ďakujeme Tebe!!! Za všetko, za všetko… 🙄 Skvelá organizácia, skvelý turnaj ( to nevadí, že som vyhrala až 3.miesto 😠 ), skvelá zábava 😁
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |