Connect with us

Stvorkolky

Domov Diskusné Fóra Kaviareň Stvorkolky

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 16 až 30 (z celkového počtu 95 )
  • Autor
    andoo
    Účastník (Participant)

No mne sa raz podarilo tie 8 hodin ked som isiel v tych najvacsich mrazoch na kolibu bol tam aj renzor takze moze potvrdit, no nebolo to v kuse 8 hodin lebo som mu ju pozical na par jazd ale vacsinu casu teda dajme tomu ze tych 7 hod som stravil na nej ja.. bola to ta najkrutejsia zima v BA ked bolo – 16 c ale ja som sa potil jak prasa ked som sa chcel vystverat po lade az tam hore.. no zvladol som to 😉

kxbibo
    Účastník (Participant)

yagiza mali by mi prejsť ATVčkári sú tiež bahniaci. 😉

yagiza
    Účastník (Participant)

andoo ty si uz vcera v noci halucingoval? 7 hodin, do kopca, po lade pri teplote -16. to si ju tlacil tych sedem hodin? este keby si povedal ze si na nej tych sedem hodin sedel kym bola na stojane to by som este uverila, keby si bahnak profik, i ked je to nepravdepodobne… pockaj ked sa MajLanKoSK zobudi vsak on ti to detajlnejsie vytmavi… 😀

kxbibo vidis bibo, len dobre som a uz sa to rynie… 😀

andoo
    Účastník (Participant)

nie nehalucinogoval som.. miestami som jej pomahal miestami som jazdil a si pis ze to tych 7 hodin bolo 😉

PADRE
    Účastník (Participant)

ja som jazdil 8 hodin mozno viac je to vacsi relax ako na krose jaydili sme aj na maguru aj na lysec aj martinske hole velmi krasne vyhliadkove jazdy dokonca som nasiel trasu od strecna vrchom ay na martinske hole ale to sme schadzali na karvasa blahovca ku kempu ono to nie je az tak o rychlom jazdeni ale viac o technike jazdy a prekonavani roznych prekazok na trase a na to tahanie z bahna sa da pouzit predsa navyjak 😁 takze ziadna namaha len sledovat prirodu a krasu slovenska aspon pre mna 😀

yagiza
    Účastník (Participant)

andoo ja si nic pisat nemusis a ani nebudem. ja sa do toho prd rozumim. ja som len tak od brucha trepla ze 8 hod a aj to som trepla zle. MajLanKoSK je ale iny expert. vsak on ti to vytmavi, len kde tolko je… asi rozdava rozumy niekde inde 😁

PADRE
    Účastník (Participant)

kxbibo neboj zatial africku nepredavam ale stvorkolka je stvorkolka 😁 a motka je motka kazda ma cosi do seba 😉 a niektora uz aj za sebou 😀

asoki
    Účastník (Participant)

mne osobne sa pacia aj dve aj styri kolesa ale na krose by som sa us asi bal jazdit??

PADRE
    Účastník (Participant)

ja sa neviem docklat ked nasnezi a vyskusam to v snehu len dufam ze nebudem sklamany lebo taha len zadna naprava a to chceme este skusat radlicu na predok 😁 na odhrnanie snehu

andoo
    Účastník (Participant)

padre v snehu je najvacsia prca 😀 a o lade ani nehovorim.. a klidek ten zadok to zvlada v pohode

PADRE
    Účastník (Participant)

andoo a co to hovori na hlboky sneh 😁

andoo
    Účastník (Participant)

mno z hlbokeho ju musis vytiahnut uz ty ale neboj srandy si na tom uzijes 🙂

cbr900
    Účastník (Participant)

andoo normálne si ťa viem predstaviť, niekde na jazere a tenkom ľade 😁 … tam musí byť kopec srandy 😀 😁 😁

andoo
    Účastník (Participant)

opytaj sa majlanka ako sa datel „okupal“ s LTzkou 😁

cbr900
    Účastník (Participant)

andoo 😀 😁 😁

výzva pre MajLanKoSK-a … nože podeľ sa o skúsenosť 🙄

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 16 až 30 (z celkového počtu 95 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri