Stvorkolky
- Toto téma obsahuje 94 odpovedí, 10 hlasov, a bola naposledny upravená pred 19 rokmi, 4 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Stvorkolky
andoo no to si toho moc nenajazdil 😀 nebud smutny ani ja 😕
andoo 😉
co padre? uz si jazdil? lebo ja stale este nie 🙄
andoo vcera sa mi podarilo namontovat navijaky na obe stvorkolky este musime dorobit prednu radlicu na sneh a zima moze prist mame navijaky do 700 kg za 3900sk celkom dobra cena nie. 😉
No ved dobre vies ze mna lakaju sportove a nie tazne, cize navijaky mi nic moc nehovoria..ale zajtra ak sa podari by som mal ist s yamaxxom povozit sa a on ma taznu tak ti poviem potom na ne moj nazor 😉
andoo ta moja tazna tu tvoju sportovu vynahana ako nic 😁 uvidis 😀
padre posli mi pls este raz ten link na tu co to ty mas
andoo http://www.linhai.sk klikni potom na jorneman.cz alebo v googl si daj linhai 😁
andoo vcera som si konecne poriadne zajazdil po dlhsej dobe dokonca bolo treba aj navyjak 😁 kurna musim kupit fotak potom sem dam dake foto 😉 a co ty ako uz si jazdil
PADRE: no mne sa stala taka osemetna vec 😀 v garazi kde parkujem stvorkolku je auto s odlomenou napravou.. musim pockat kym mu ju vymenia lebo bez toho nevyleziem zo stvorkolkou.. uz to malo ale tyzden byt.. no nervy mam 😁
andoo no to by ma asi jebslo 😁 ja by som ho vytlacil pred stvorkolkou a potom zatlacil potichu naspet 😁 ale blata je neurekom no super bahnenie 😉
chlapci … ako som si všimol, že si tu píšete román…môžem sa do toho aj ja zapojiť??
“ BU “ 😀
… dík 😁
cbr900 to je jasne pokecaj nam aj ty nieco o stvorkokach 😁
PADRE … noooo videl som ich 😀
… ale nie…do toho nie som nejaký maník…ale v našom meste sa to tiež pekne rozbehlo…pre jednu kawu som aj bol…ale presné označenie ti nepoviem…viem, že to bola 750 kubatúra ale automat… no a včul buc múdry 😀 … aká to bola ??
s automatom nezazijes taku srandu ako s manualom. a vacsiu srandu zazijes na sportovej stvorkolke ako na uzitkovej 🙂 ale to uz zalezi na cloveku ci stym chce tahat drevo z lesa alebo ist skakat na drahu
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |