Stvorkolky
- Toto téma obsahuje 94 odpovedí, 10 hlasov, a bola naposledny upravená pred 19 rokmi, 4 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Stvorkolky
Andoo ,syn ma 125 Yamahu Grizzly variator….vacsiu pasiu som nezazil…radenie nepotrebujes …a pokial sa nevyzivas z toho ze si cely zasr…od blata je nesportopva lepsia…si cisty,nemaju ti kam padnut nohy…moj nazor,ale kolko ludi tolko chuti…Az na Bibatora ktory to aj ked chape nikdy neprizna 😀
yamaxx všetko vidím. 😀 😀 😀
P.S. v kostolnom oblečení na štvorkolku 😀 😀 😀
No ved prave, a kto chce zazit na stvorkolke konzervativnu jazdu? yamaxx a PADRE 😀
andoo šéf…má problém s chodením preto zvolil alternatívu automatu 😉 … a je to športová…. zistím presný názov
andoo no vies to nie je len o tom tlacit plny knedlik hlava nehlava ono je to aj o nahanani adrenalinu extremnou jazdou za pomoci macety a navyjaku a kamaratov 😁 prekonavat vodne brody a skalnate stesky horou a nie len jazdit do kolecka na trati ako na autodrahe 😀 ale je to vec kazdeho co sa komu paci 😉
yamaxx cista nezablatena pravda 😀
PADRE pridavam sa. automat nie je podla mna o drahach a o rychlosti ale o prejazdnosti:)
presne ako uz bolo spomenute 100 ludi 100 chuti.. no mna by jazda na ucitkovej asi nudila.. 🙄
andoo TREBA TO VYSKUSAT tiez som tomu moc nevedel prist na chut a teraz ked mas plne ruky prace v extremnom terene tak je to dobry pomocnik nemackas spojku jednodducho sa bavis len z plinom a o nic sa nestaras variator to roby za teba a zrychlenie to ma tiez perfis 😀
andoo no co ako to vypada s tou strankou ako si mi tam nic neslo daj vediet 😉
padre dockaj casu ako hus klasu, vsetko bude.. neboj uz je to cele naplanovane.
caute vsetci,hlasi sa dalsi 4kolkar.mam dobru skusenost s jazdenim na quade, je to fakt zabava. kazdemu doporucujem…je to viac relax ako adrenalin.az bude nejaky zraz, dajte vediet
billy zdravim ta konecne dalsi stvorkolkar co mas za masinku. 😁
andoo ako mas co je nove vo svete stvorkoliek 😁
No ja idem predat.. musim 🤐
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |