Connect with us

Stvorkolky

Domov Diskusné Fóra Kaviareň Stvorkolky

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 76 až 90 (z celkového počtu 95 )
  • Autor
    yamaxx
    Účastník (Participant)

Andoo ,syn ma 125 Yamahu Grizzly variator….vacsiu pasiu som nezazil…radenie nepotrebujes …a pokial sa nevyzivas z toho ze si cely zasr…od blata je nesportopva lepsia…si cisty,nemaju ti kam padnut nohy…moj nazor,ale kolko ludi tolko chuti…Az na Bibatora ktory to aj ked chape nikdy neprizna 😀

kxbibo
    Účastník (Participant)

yamaxx všetko vidím. 😀 😀 😀

P.S. v kostolnom oblečení na štvorkolku 😀 😀 😀

andoo
    Účastník (Participant)

No ved prave, a kto chce zazit na stvorkolke konzervativnu jazdu? yamaxx a PADRE 😀

cbr900
    Účastník (Participant)

andoo šéf…má problém s chodením preto zvolil alternatívu automatu 😉 … a je to športová…. zistím presný názov

PADRE
    Účastník (Participant)

andoo no vies to nie je len o tom tlacit plny knedlik hlava nehlava ono je to aj o nahanani adrenalinu extremnou jazdou za pomoci macety a navyjaku a kamaratov 😁 prekonavat vodne brody a skalnate stesky horou a nie len jazdit do kolecka na trati ako na autodrahe 😀 ale je to vec kazdeho co sa komu paci 😉

PADRE
    Účastník (Participant)

yamaxx cista nezablatena pravda 😀

asoki
    Účastník (Participant)

PADRE pridavam sa. automat nie je podla mna o drahach a o rychlosti ale o prejazdnosti:)

andoo
    Účastník (Participant)

presne ako uz bolo spomenute 100 ludi 100 chuti.. no mna by jazda na ucitkovej asi nudila.. 🙄

PADRE
    Účastník (Participant)

andoo TREBA TO VYSKUSAT tiez som tomu moc nevedel prist na chut a teraz ked mas plne ruky prace v extremnom terene tak je to dobry pomocnik nemackas spojku jednodducho sa bavis len z plinom a o nic sa nestaras variator to roby za teba a zrychlenie to ma tiez perfis 😀

PADRE
    Účastník (Participant)

andoo no co ako to vypada s tou strankou ako si mi tam nic neslo daj vediet 😉

andoo
    Účastník (Participant)

padre dockaj casu ako hus klasu, vsetko bude.. neboj uz je to cele naplanovane.

billy
    Účastník (Participant)

caute vsetci,hlasi sa dalsi 4kolkar.mam dobru skusenost s jazdenim na quade, je to fakt zabava. kazdemu doporucujem…je to viac relax ako adrenalin.az bude nejaky zraz, dajte vediet

PADRE
    Účastník (Participant)

billy zdravim ta konecne dalsi stvorkolkar co mas za masinku. 😁

PADRE
    Účastník (Participant)

andoo ako mas co je nove vo svete stvorkoliek 😁

andoo
    Účastník (Participant)

No ja idem predat.. musim 🤐

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 76 až 90 (z celkového počtu 95 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri