Connect with us

Stvorkolky

Domov Diskusné Fóra Kaviareň Stvorkolky

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 61 až 75 (z celkového počtu 95 )
  • Autor
    PADRE
    Účastník (Participant)

andoo no to si toho moc nenajazdil 😀 nebud smutny ani ja 😕

PADRE
    Účastník (Participant)

andoo 😉

andoo
    Účastník (Participant)

co padre? uz si jazdil? lebo ja stale este nie 🙄

PADRE
    Účastník (Participant)

andoo vcera sa mi podarilo namontovat navijaky na obe stvorkolky este musime dorobit prednu radlicu na sneh a zima moze prist mame navijaky do 700 kg za 3900sk celkom dobra cena nie. 😉

andoo
    Účastník (Participant)

No ved dobre vies ze mna lakaju sportove a nie tazne, cize navijaky mi nic moc nehovoria..ale zajtra ak sa podari by som mal ist s yamaxxom povozit sa a on ma taznu tak ti poviem potom na ne moj nazor 😉

PADRE
    Účastník (Participant)

andoo ta moja tazna tu tvoju sportovu vynahana ako nic 😁 uvidis 😀

andoo
    Účastník (Participant)

padre posli mi pls este raz ten link na tu co to ty mas

PADRE
    Účastník (Participant)

andoo http://www.linhai.sk klikni potom na jorneman.cz alebo v googl si daj linhai 😁

PADRE
    Účastník (Participant)

andoo vcera som si konecne poriadne zajazdil po dlhsej dobe dokonca bolo treba aj navyjak 😁 kurna musim kupit fotak potom sem dam dake foto 😉 a co ty ako uz si jazdil

andoo
    Účastník (Participant)

PADRE: no mne sa stala taka osemetna vec 😀 v garazi kde parkujem stvorkolku je auto s odlomenou napravou.. musim pockat kym mu ju vymenia lebo bez toho nevyleziem zo stvorkolkou.. uz to malo ale tyzden byt.. no nervy mam 😁

PADRE
    Účastník (Participant)

andoo no to by ma asi jebslo 😁 ja by som ho vytlacil pred stvorkolkou a potom zatlacil potichu naspet 😁 ale blata je neurekom no super bahnenie 😉

cbr900
    Účastník (Participant)

chlapci … ako som si všimol, že si tu píšete román…môžem sa do toho aj ja zapojiť??

“ BU “ 😀

… dík 😁

PADRE
    Účastník (Participant)

cbr900 to je jasne pokecaj nam aj ty nieco o stvorkokach 😁

cbr900
    Účastník (Participant)

PADRE … noooo videl som ich 😀

… ale nie…do toho nie som nejaký maník…ale v našom meste sa to tiež pekne rozbehlo…pre jednu kawu som aj bol…ale presné označenie ti nepoviem…viem, že to bola 750 kubatúra ale automat… no a včul buc múdry 😀 … aká to bola ??

andoo
    Účastník (Participant)

s automatom nezazijes taku srandu ako s manualom. a vacsiu srandu zazijes na sportovej stvorkolke ako na uzitkovej 🙂 ale to uz zalezi na cloveku ci stym chce tahat drevo z lesa alebo ist skakat na drahu

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 61 až 75 (z celkového počtu 95 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri