TA Rh+ stretnutia
- This topic has 219 odpovedí, 21 hlasov, and was last updated pred 10 years, 11 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › TA Rh+ stretnutia
Práve mi volal zorro7…pride so mnou pozriet…na otočku. Ale kolok prinesie – to je zaklad 😈
Kedže sa prek***tila strana, prosím veľactených priateľov, nech čítajú aj predošlú, sú tam nejaké informácie….. 👋
Jééééééj, toto je inteligentná stránka, moje takmer neslušné slovo vyhviezdičkovala do úplne slušného 🤣
týmto vítam aj Zorra7 🤣
Krivoklate, pozvanie stale plati?
Helmutko, ved Ty sa vypytuješ stále to isté… 🤣 🤣
ved napíš, kedy prídeš, či chceš aj spať, či máš vlastný stan, alebo budeš na spacáku niekde vo vnútri, ved vidíš, kolko ľudí je už prihlásených
jasné, ked máš chuť tak prídi, nejaké motorky tu budú
No ja nevim, som tu novy, a nejak sa mi tu nezobrazuju prispevky, spat asi nebudem, ale dosiel by som pozret asi v sobotu.. 😁
OK, v sobotu, čakám Ťa, aj s gulášikom teda asi, asi, asi… 🤣 🤣 🤣
S gulasikom si hlavu nerob som vegán 😛
a prave som sa docital ze to zacina od zajtra?? co to co to?
Jaj, ved píšem každému, že nech čítajú všetko……aj predošlé strany
pre vegánov mám len to, čo pre prasiatka, zeleninu v zahrade, dostaneš rýľ a misku a čo si najdeš môžeš zjesť
Priatelia, vyzývam všetkých, čítajte celú diskusiu, aspoň tu na motocykli a kúsok snáď aj na Awiaride, aby ste vedeli, do čoho idete a vyhli sa tak prekvapeniu a prípadnému sklamaniu…….
Klátik, také veľké stretnutie si mal už do Hondy zahlásiť,veď to už by sa patrilo aj sponzorské od nich obdržať. Od Hondy za Ta, od Colemana za spacáky…porozmýšľaj 🙂 Možno pošlú reklamné pútače a balóniky 😁
Priatelia pre spestrenie v nedalekej obci Vlčany je jesenny jarmok, kto ma naladu moze ist v sobotu alebo v nedelu kuken..
Vanilka: mam taky vodojem ze tam bude tolko krumpliakov, ze vypytame spozorske od bawora…aj ked nevím…ked to uz s autami zabalili, ci by nebolo na case zabalit to aj s tymi hrkalkami 😈
helmutko: ked príde Heňušik…môžte sa spolu pásť v klatikovej záhrade, on je tiež podobne "postihnutý"/Heňúšik, nie klátik/…
Ladvinky su vitane tiez? 😈
Nie…TA Rh+ je krycí názov pre gay párty.. 😘
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |