Vodičák
- Toto téma obsahuje 16 odpovedí, 12 hlasov, a bola naposledny upravená pred 19 rokmi, 10 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Vodičák
neviete niekto nahovou kolko by stal vodicak do 350kubikov?moc toho okolo vodicaku na motorku nevim tak sa cem infomovat.diks 🙂
Skus najblizsiu autoskolu pri tvojom bydlisku, alebo praci. Pomoze ti aj telefonny zoznam, ci internet. A potom… uz iba volat a pytat sa.
dusinko3 ono to neni do kubatury ale je to do vykonu a ceny to je rozne naozaj treba zbehnut do autoskoly sa opytat… a ked nemas 21 tak na velku motorku zabudni …. 😟
racer8 ja mam len 18 a aj keby som chcel daku riadnu masinu tak by som ani neodvazil zatim na to sadnut a ni kešky nie su..zatim len na jawu350/638.. 😁 …diks ze ste mi poradili
odkedy sa môže robiť vodičák na veľkú moto?
V odbornej tlaci som cital, ze sa chysta nove obmedzenie na vykonne moto – od 24 rokov. Dalsie presne udaje neboli…
ivano – ziskanie odpovede na tvoju otazku mi trvalo 7 sekund :
[linka]
Kolko by to trvalo tebe, ak by si pouzil vyhladavac na nete?
dusinko3Opýtaj sa Exeho. On má teraz tuším celkom presný prehľad o cenách vodičákov. 😀
psisko: ty svinka zakerna 😁
Čaute ja by som sa chcel spýtať ohladom vodičáku či je potrebný aj na skutre 49cm? a či potrebuju obidvaja prilbu? fakt dik 😎
Handli
Je potrebný vodičský preukaz a samozrejme aj prilby.
Česť. Chcel by som sa opýtať že či sa može jazdiť aj na žiadost na vodičák alebo nie? Dakujem
Tomas222 ja viem o tom ze ano ale podla toho o aku ziadost ide.. ja ked som si vymienal vodicak za novy tak mi dali ten papier a povedali ze mozem ale niesom si isty ci to plati aj vtedy ked ti vodicak vydavaju prvy krat… 😕
DOTAZ !!!Prosim mam syna 13rokov a od kedy moze mat vodicak hoci ma male moto do 50 ccm.Dakujem Sparatko peterth(z)pobox.sk
http://www.tham.sk
Podľa zákona od 15rokov, ak sa nemýlim 😀
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |