Odpoveď na: 40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme › Odpoveď na: 40+ – tu sme
Fokus, myslím, že sme v prvom rade motorkári, to nás spája.
Vek nie je až tak podstatný, pár mladých si tiež veľmi vážim, a to niektorí nemajú ani 20… 😉 Raz z nich budú geriatrici, prajem to každému motorkárovi z celého srdca… 😉
Teda nemyslím si, že geriatrici by sa mali nejak nasilu oddeliť od ostatnej moto-pospolitosti, motorkárskych serverov je predsa viacej aj u nás a je kde sa uchýliť. Ostatne ani na mr nič nezaniklo… 👋
Sám som po odhlásení z mr špekuloval aj nad českými, aj nad maďarskými (tam som kedysi dokonca bol aj registrovaný…) – no ale prečo by sme liezli s týmto von? Momentálne som rád, že som tu, veď môžeme tu aj pomôcť a asi sme aj schopní rozhýbať trochu niektoré spiace vlákna…
Netvrdím, že spravíme dieru do sveta, ale veď čo nám tu chýba? Dobré zázemie, vyšpecifikovaný server, polla mňa bohate stačí. 😉
P.S. – nik ma tu inak neplatí a vymyslel to tu navyše maguma… 😉
TEST Honda CB500F E-Clutch vs. CB750 Hornet E-Clutch: Pre koho má zmysel automatická spojka od Hondy?
Triumph Trident 660 vs. Honda CB650R: Veľký súboj dvoch odlišných koncepcií
TEST Moto Guzzi V7 Special (2026): Talianska klasika s novým elektronickým plynom a nefalšovanou dušou
Triumph Speed Twin 1200 TFC (2027) – Britská custom dokonalosť v limitovanej edícii 750 kusov
TEST Ducati Monster Plus (6. generácia): Nečakané rande s naháčom, ktorý vám okamžite ukradne srdce
DUEL (2026): Honda PCX 125 DX vs. Honda CUV e: – Oplatí sa už presedlať na mestskú elektriku?
Revolučný trojvalec V3R s elektrickým kompresorom mieri do výroby. Honda ním chce preplniť aj ďalšie modely!
TEST Moto Morini X-Cape 1200 (2026): Charizmatické talianske véčko s čínskym pasom a skvelou cenou
TEST Ducati Hypermotard V2 (2026): Ostrý chuligán bez desma, ktorý ťa vyzlečie z trenírok
AKTUALIZOVANÉ: Predá koncern Volkswagen taliansku Ducati? Na stole je obria reštrukturalizácia!
TEST Ducati Monster Plus (6. generácia): Nečakané rande s naháčom, ktorý vám okamžite ukradne srdce
Triumph Speed Twin 1200 TFC (2027) – Britská custom dokonalosť v limitovanej edícii 750 kusov
TEST Moto Guzzi V7 Special (2026): Talianska klasika s novým elektronickým plynom a nefalšovanou dušou
Triumph Trident 660 vs. Honda CB650R: Veľký súboj dvoch odlišných koncepcií