Connect with us

Ninja 1100SX

Odpoveď na: 40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme Odpoveď na: 40+ – tu sme

maguma
Účastník (Participant)

Vážené GTX, už sme konečne doma zo školenia v Žiline, kde sme sa dozvedeli, 😶 😶 že z výplaty sa dá strhávať 5 až 10 centov za hudbu, 😶 😶 je to vraj predplatné na pohrebnú kapelu v prípade smrti zamestnanca, 🤣 🤣 šme še pobavili, 😀 😀 lebo ak nastúpi niekto po škole a vydrží v jednej firme do dôchodku, tak mu asi objednajú Elán 🙂 🙂 🙂

po školení sme išli do muničného skladu nafasovať náboje do pukálu, dostal som ich toľko, že asi prirobím k pukálu zásobník a prerobím ho na samopukál, 🤣 🤣 🤣 bude strieľať dávkami 200 rán/min 🙂 🙂 😀 😀

pri fasovaní munície som mal telefonát z jedným našim umelcom, 😶 ktorému hrozila smrť hladom z nedostaku chleba, 😟 lepšie povedané kvasníc, 😕 lebo ostatné suroviny mal, iba mu chýbali kvasnice a keďže ho zasypalo 20 centi snehu, 🤣 nevládal ho od hladu ani odhádzať 😟 a bol by skončil hroznou smrťou, 😇 lebo mäsa mal dosť, iba chlieb mu k nemu chýbal a bez toho mäso nemôže. 😟 Ihneď sme zorganizovali záchrannú akciu 🙂 a žiadané kvasnice promptne dodali, 😉 neveril vlastným očiam, 🤣 že niečo také sa dá tak rýchlo zorganizovať a preto si od radosti, že už môže začať piecť ihneď hrkol 3 (slovom tri) fernety a hrozno dostala tri frťany trnkovice z jeho vlastnej výroby, zaujímave, doteraz vidí

aby ste videli ako ťažko sme sa k nemu dostali a aké množstvá snehu sme museli prekonávať, doteraz banujem, že som nezobral mjr. Ronyslava, mohol ťahať kvasnice na saniach 😁 😀 😀 👋 👋

[linka]

a teraz otázka, koho sme zachránili od hladu???????? víťazovi patrí obligátna cena 😈 😈 😈 👋 👋 👋

Partneri