40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
2. novembra 2019 o 8:56 #103194RetroÚčastník (Participant)
Už som reagoval😀
3. novembra 2019 o 15:47 #103195przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Nachystajte veľa-veľa dreva na zimu, lebo prastaré ľudové pranostiky hovoria, že keď na tretieho novembra sa vyrojí veľa motorkárov, bude dlhá a krutá zima!
A dnes ich bolo pkkt…
😈 Ena ňešná torta podopretá:
3. novembra 2019 o 21:02 #103196BielyorolÚčastník (Participant)To na ktorom moste postavili?
4. novembra 2019 o 7:15 #103197przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Na moste SNP v Japonsku.
4. novembra 2019 o 17:22 #103198BielyorolÚčastník (Participant)Aha.
7. novembra 2019 o 20:01 #103199RetroÚčastník (Participant)Papi veď aj tu technicky poučuj ľudí, nie len vo svete 😛 To sa nikto bežne v dnešných článkoch nedočíta. Určite to starcov bude zaujímať minimálne ako most SNP v Tokyu či v akej riti 🙂
Tu máš jednu raritku z prvých Bimot a la Tesi. Rok 1983 véčkový motor Honda 750.7. novembra 2019 o 20:32 #103200przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Tu nikoho nezaujíma ani most SNP, nie to ešte systém riadenia HCS … 😁
Šeckých cca dvoch ĺudí čo sem občas páchnu, HCS len odplaší a s tebou si môžem vymieňať múdra aj cez e-maily… 😁
Ani tam som nepoučoval, len ma prekvapili niektorí nechápavci, akože načo Bimota pre Kawasaki bude a ako to riadenie nebude fungovať a blablabla. 😈Tak som musel napísať, že je to stará vec, čo má viac, ako 100 rokov, funguje to a je v tom taký potenciál, že sa oplatí systém zdokonalovať a nevyhodiť do koša.
Kawasaki je obrovský koncern, má nekonečné finančné aj výrobné rezervy a podľa mňa touto investíciou spravil úžasný ťah.
A vôbec, aj keby na tom Kawasaki nezarobil ani halier, Bimota si zaslúži záchranu.
Ale som si istý, že Kawa z tejto investície bude bohate ťažiť.😈 Ale tebe to asi nemusím vysvetlovať…
7. novembra 2019 o 20:49 #103201RetroÚčastník (Participant)Pre Bimotu to je len e len dobre a myslím si že už pod Kawou ostanú na „furt“.
Ale to Miláno ma teraz celkom upútalo, ani neviem prečo. Dokonca aj ten Harley. Polohnusný, ale zaujímavý.17. novembra 2019 o 17:20 #103202przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Nejak to tu zdechlo…
Asi preto, lebo nikto nedáva žiadne japonské mosty.
Tak návrat z dnešného výjazdu, moc už nechýba. Nasleduje posledný pár závesných káblov,Evel Knievel už ako dorastenec preskakoval takéto vzdialenosti na bicygli…
(My sme to ale zatiaľ radšej neskúšali 😁 ).
17. novembra 2019 o 17:41 #103203RetroÚčastník (Participant)Papi zase to ženieš do zamrznutia, lebo možno nikto nevie kto je Evel Knievel…😀
Sranda je, že to čo preskakovať on kostrbato a s odrenými ušami, teraz šarkani preskakujú v salte (fontána vo Vegas)17. novembra 2019 o 18:57 #103204przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Len sa ty neboj, šak každému je jedno, či to bol argentínsky prezident alebo polovnícky pes.
A keby, tak Mlhoš hravo vygúgli, že to bol tristotricciatyvôsmi dalajláma. 😁Keby naši cigáni vedeli, kto to bol, už by dávno vykradli jeho hrob kvôli pár kíl titanu, čo Evelovo telo obsahovalo… 😈17. novembra 2019 o 19:06 #103205RetroÚčastník (Participant)Len nedávno som pozeral jeho videá a bol to dobrý dilino. A vlastne ani neviem či uskutočnil preskok Grand Canyonu. Vlastne prelet, lebo to už bola raketa a dopadnúť mal padákom. Ale to celé jeho počínaním bol taký biznis-cirkus a polodebilita😀
18. novembra 2019 o 16:27 #103206przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😁 Našiel som ťa, chuligán, v Gilbertovom dnešnom článku …
Na Pionieri s tým traktorovým svetlom… 😈18. novembra 2019 o 16:44 #103207RetroÚčastník (Participant)Aj ja som sa našiel🙂 Len si neviem predstaviť kde zobral tú fotku. Je to asi jediná moja fotka na Pekáči ktorá existuje. Pôvodne na ňom bola nádrž z NSU 250 OSL, ale s touto to vyzeralo športovejšie. Farba fialová metalíza. Tzn. pozlievané všetky farby čo sa dali zohnať a vydalo to ten odtieň. Do toho sa nasypal hiníkový prášok. Taký používali aj pyrotechnici samouci do delobuchov a bômb😀
18. novembra 2019 o 18:49 #103208przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Veď tú fotku si dal kedysi sám na motoride, mám ju aj ja stiahnutú a skladujem v „Retro-archíve“ – preto mi bola hneď povedomá…
Zaujímavé že Gilbert (kerý tak vehementne moralizuje, že mu niekde kradnú jeho riadky) len tak posťahuje fotky z netu a napíše na ne, že „Foto: gilbert“ 😈
Má v niektorých článkoch aj moje fotky, čiernobiely papierové originály mám dodnes v zásuvke, sám som ich fotil nejakou Smena 8M alebo Flexaretom. Po prefotení digi-foťákom som ich zavesil kade-tade, ale stretávam ich s nápisom Foto: gilbert 😈
Kedysi bolo dobrým zvykom, že ak neboli fotky vlastné, sa napísalo, že „Foto: archív“…
Nie že by som mal niečo proti použitiu mojich vecí, som dokonca rád, že prispievajú k akej-takej predstave o minulosti – len ma prekvapuje, že práve Gilbert poučuje o novinárskej etike (vo svojom článku o triale pod Babou… 😈 )
Ale to len tak, mám tie články aj motoride hlboko v riti, ja jazdím… 😈
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.