Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,906 až 1,920 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    kingston
    Účastník (Participant)

WIKINO 🤣 to až zajtra, dnes je len utorrok .

Eštežer sa mi tu v pomere nedajú obrázky otvoriť ☹️ . Lebo by som oslintal klávesnicu. Aj myš. 🙂 😀

kingston
    Účastník (Participant)

Kua to r tam nemalo pôvodne čo hľadať ☹️ .

Ale presne vystihlo Vanuccivírus zabíjačkový 😛 ☹️ 😁

RedJack
    Účastník (Participant)

No už som sa obudil, nejde niekto okolo komína pri NMnV o pol hodky vyrážam. 😁

VANUCCI
    Účastník (Participant)

kingston máš pravdu, ešte žerem 😀 koštnul som tlačenku a ešte dobre, že je utorok, lebo keby bola streda, tak neviem čo by vyhralo, či streda, alebo tlačenka 🤣 🤣 🤣

[linka]
    [linka]

yoffo
    Účastník (Participant)

Sa mi nezdá, že z takého čierneho spáleného hrocha môžu byť také pekné,

chutnučičké a voňňavuččké ňamóóóóó´ky 😟 😟 😟 😟

Výhodňárska propaganda…..šag len ho zabilíííííííí hneď ho spálilíííííííí, čo ten čuňo bol na exkurzii v krematóriu??? 😶 😶 😶 🤣

A ten šumný \“personál\“……. 👍 👍 👍 ……. 😘 😘 😘 …..až na toho pupkatého brusiča. 😶 🙂 😀

😛 😈 🤣

yoffo
    Účastník (Participant)

Do riti…….. 🤐 😶 😈 és kočoňa je de, Ty provokatérovič……. 🙂 😕 😛 😛 😛

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😀 VANUCCI aplikoval môj starý trik: treba veľa fotiť, nedostaneš sa takto k robote – a kým dofotíš, všetko spravia ostatní. 😁

Potom už treba len papať, a nato sa predsa čas už nájde. 🤣 👋

VANUCCI
    Účastník (Participant)

yoffo kočoňa až neskôr, šak už ani na motorku nevylezem od toľkej žranice 😀

papi ja som robil len tie direktorské roboty ochucoval, troška mlel a tak, mám na to lidi 🤣

VANUCCI
    Účastník (Participant)

yoffo poslal som ti emila a ten brúsič nempupkatý, to sú ochranné pomôcky volá sa to AIR BAG 🙂

kingston
    Účastník (Participant)

Ten personál je 👍 👍 👍 .

Vanucci, nabudúce daj dcére do ruky pevnejší lis cesnakový 👋 , nám sa hentaké zlomili 3.

Potom sme kúpili tento a je pokoj:

[linka]
    [linka]

A ten érbek sa nafúkol prečo háá?? 🤣

Kurňa tá tlačenka s cibuľou to je ňamóóka…

RedJack
    Účastník (Participant)

Kua ked nejazdíte tak len žerete,to by ma moja Hondička neuviezla,ešteče sa mám tak zle v tomto štáte a nemusím držať šlang líniu ono to ide samo ,ale aspoň počasíčko na jednotku niečo som pojazdil po kopaniciach a ešte som navečer naštartoval dvojručného minikirovca-dve ruky rýl a 5štamperlikov hrušky a mám aj poorané. 🤣 🤣 🤣

krampus
    Účastník (Participant)

Kua, tak toto ma dostalo! (silno slintajúci smajl) theo , nejdeme zajtra do \“Szécsu\“ v \“gósti\“?? 😈

👋 👋 👋

theo
    Účastník (Participant)

Krampus , mozme urobit nejaky kobylkovsky najazd, nie som proti, len ci mäsokombinátnik VANUCCI sa nezakopal aj so zasobami.. 😀 😶 🤣 🤣

a ja este mam udeneho oného, len tu nedam foto, ved nebudem sa chvalit cudzim oným – tlstým bykom 🤣

krampus
    Účastník (Participant)

Neboj, nájdeme ho podľa … vône. 😀 😁

VANUCCI
    Účastník (Participant)

kingston a ten čo máš teraz, je kvalitná oceľ? aspoň abrazit, a ešte zosilnený, inak to nevydrží 🙂

krampus nezabudnite na palivo 40+, ja dodám ňamoku a ideme na to 😁

maguma sa niiekde zadrbal v nejakom sklade, alebo pašoval jaternice cez hranice, keď ho stále niet 🙄 🙄

theo, keď ho nájdete, zoberte ho so sebou, šak je to môj pokrvný brat, ta nedám aj jemu falat jaternice a tlačenky, no ta ne bratm?

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,906 až 1,920 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri