40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
22. októbra 2013 o 17:54 #86318
VANUCCI
Účastník (Participant)krampus to máš pravdu, že podľa vône ma nájdeš rýchlo, teraz po tých koštovkách všetkých dobrôt, keď zájdem na balkón a uvoľním si taký cibuľov-cesnakový atómový hríb, tak je aj hodinu na ulici mŕtvo 🤣 🤣 🤣 🤣
22. októbra 2013 o 18:00 #86319WIKINO
Účastník (Participant)Náčelník bol na inšpekcii ale odišiel. Neviem kde je , možno píše zápisnicu kerá bude mať aj na 5 listov 😀 . Vydržte ono sa to poddá. Ešte že nie je vietor východných smerov inak atomový hríb by doniesol oné až sem 😟 👋
Red Jack to by si už mal vedieť že viac jeme ako jazdíme 🙂 😁22. októbra 2013 o 18:06 #86320krampus
Účastník (Participant)No fasa, to trafíme ľahko, ľudoprázdna ulica= tu býva VANNUCI. 😁 Ja mám len palivo 50+, tak neviem či \“bide vyhovovati\“ 😈
22. októbra 2013 o 18:12 #86321theo
Účastník (Participant)Krampus, to budeme misiet aj prespat, ta ne. Dame IT GTX OGCL /Ost Gubernia Caravan Level 🤣 🤣
22. októbra 2013 o 18:38 #86322krampus
Účastník (Participant)(z)insitny humoristo : Ta normalňe ši me prehutorel. Daj povel a idzeme, 🤣 🤣
22. októbra 2013 o 18:43 #86323przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😀 Kúpim prasa, qa… 😀
22. októbra 2013 o 19:00 #86324WIKINO
Účastník (Participant)Papi to je inzerát? 😶 😁
22. októbra 2013 o 19:07 #86325maguma
Účastník (Participant)úúúž sóóm túúúúú 👋
22. októbra 2013 o 19:22 #86326VANUCCI
Účastník (Participant)krampus v pohode, zvládneme aj palivo 50+ preložíme ho aj údenou klobásou 🙂
theo štartuj 👍
papi predám, šviňu zn. treba ju poskladac je rozobraná 😁 😁
maguma bratm ta jak zohnal ši jaternice? 😶
wikino otvorim tunel, žeby zacahlo od východu? 🤣 🤣
a kde je kmotr /yoffo/ aj on zháňa prasa?
22. októbra 2013 o 20:40 #86327motobabka
Účastník (Participant)Magura, neukradol iná a bolo super 👍 vozili sme sa v Renólte… Ozajstnom 😁
22. októbra 2013 o 20:41 #86328motobabka
Účastník (Participant)Sorry preklepy na telefóne 🙂
23. októbra 2013 o 5:49 #86329theo
Účastník (Participant)Dobre ranko. 👋
Kde ste pomeristi, rentieri /ti este asi chrapu, bobuju na žobraka/, co vas zaludočne šťavy uspali?? 😶 🤣 🤣 🤣 👋
magura /pardon preklep/ podaj to hlasenie, no pises ze tu si a asi si oslintal klavesy ci co 😁 🤣 🤣
23. októbra 2013 o 6:01 #86330yoffo
Účastník (Participant)🙂 Dobré ráno 😈
Pomeristi: \“ Na pánské\“ 🙂
Veľavážený stav rentiérsky:\“ \“ešte móžete \“duchnovať\“\“ 🙂 🙂 🙂
Názvoslovná komisia pri IT GTX (áno, aj také máme 😁 ) sa rozhodla takto:
Na návrh J.E.našej arabskej Veľvyslankyne je týmto premenovaná
Oravská Maguma na Motobapkinu Maguru (žiadny preklep) 🤣VANUCCI , tu som, chodím spávať zo sliepkami aby som veľmi skoro ráno (8,30 ZULU)
bol pripravený na šeccko. 😉 😀23. októbra 2013 o 6:38 #86331ahojko
Účastník (Participant)Dostal som E-mailom slovensky plot cez ktory sa vraj k vam muslimovia nedostanu! No ale ako tak pozeram na vas, vy by ste ten plot zinhalovali skor ako by sa ti muslimovia rozhodli na cestu na Slovensko,…🙂…🙂…
[linka]23. októbra 2013 o 6:51 #86332VANUCCI
Účastník (Participant)yoffo to potom aj wikina musíme naučiť skoro ráno vstávať, aby si nezvykol drichmať doobeda, ja keď skoro ráno vstanem,zapnem rádio, ide zákruta, tak viem, že vstávam včas 🤣 🤣 🤣
len ten natschelnik mi robí starosti, alebo zohnal tie jaternice a zabehlo mu, tak nemmôže písať, alebo nemzohnal a teraz dusí sajdu smer ostgubernia rovno ku mne a preto nie je na príjmovi 😁 😁
ahojko keď budem dávať dolu svi%nu nabudúce, tak si vyrobím taký plot, ale okolo neho budem musieť popstaviť činsky múr, pod neho škorpionov, nad neho kobry, aby trochen vydržal 😀 🤣 👍
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji