40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
16. januára 2014 o 18:34 #90700amperÚčastník (Participant)
18.4.-21.4. Akcia tématicky zameraná na vodu /Veľká noc/ – napr. Brígáda na ČULe
Vanuci 👍 , máš pravdu, ak nebude treba do betónu glykol, tak to je super termín na čunderbetonakciu- trojdňovú 🙂
Majanko, veľmi dobrý inlineár sviatkov 👍
16. januára 2014 o 18:45 #90701magumaÚčastník (Participant)Amper, najprv sa bude lepiť, zbíjať a šróbovať drevo, teraz mi napadá a nemohol by to robiť drotár Drótik, nech sa rekvalifikuje 😈 😁 😁
ja viem iba kedy mám robiť a ten habakuk majanko má prehľad o každom voľne 😈 😁
16. januára 2014 o 18:54 #90702theoÚčastník (Participant)Naco kalendar, ved ajtak vsetko bude inak. 😁
staci ze bude dlho sneh alebo pridu monzunove dazde a sa to poposuva. Ale zase je stara pravda, ze plan musi byt aby sa mohol menit. 😈
16. januára 2014 o 18:54 #90703yoffoÚčastník (Participant)Natschelniku:
Ako szamozwaný precceda IT GTX Ťa žiadam (to znie arrogantne) prossím
o premenovanie hentoho f Magyarországhu na ČUHU
(pre Bopsika ČUnder HUngary…….) 😁Jó Wan ???
Lebo já sa stepných náyazdníkoff bojím nahowado. 😇
Lebo inak sme s Yazíčkovým Zákonom f ….p.r.d.é.l.i. 😈
Lebo iste zase neprídem. 😠
Lebo, alebo čo. 😁
CHÁÁÁ……….
16. januára 2014 o 19:02 #90704amperÚčastník (Participant)Minulý rok som bol na otvorení Lozjkového Ranču (Peťko ahój),a každý riešil termín, nikdo neveril, že to DÁMÉ 😁 , a dali sme, počko bolo cez deň pekné, ako na jar a v noci prituhlo, ááléé…… 😉 tekutý psychyater to našťastie dal do porádečku a ráno sme s Mlhošom (ahoj Miloš) mali úsmef na tvári. Z toho vyplýva, že nebáť sa, treba dať termínus-technikus a podplatiť Lapajka, potom už len zdravas a otčenáš a príde aj kúzelník. Betón bude tvrdnúť ako v stredu 😁 😁 prirodzenie 👍
16. januára 2014 o 19:03 #90705magumaÚčastník (Participant)Yoffo, ak nemprídeš na ČuHu nemlátoduješ mááárha naď ozrutný barlang, de igen mááááááááááárha ozrutný 😶 😶 😶 😁 😁
16. januára 2014 o 19:04 #90706amperÚčastník (Participant)Sorry za preklep, oprava tekutý psychiater, ale tomu je to aj tak jedno, je len tekutý, čím viac dáš, tým viac osmelí 😁
16. januára 2014 o 19:06 #90707magumaÚčastník (Participant)Megkaptam aha, tu je kemp http://anp.nemzetipark.gov.hu/index.php?pg=media2096_hu
16. januára 2014 o 19:37 #90708przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Všimli ste si, ako pekne by sme sa na všetkom dohodli, keby nebolo Mlhoša a Yoffa?
16. januára 2014 o 20:15 #90709zefotothÚčastník (Participant)Čo ste dohodli, či čo, abo čičo abo jak.
Dohodli sme sa že sa dohodneme. 😉16. januára 2014 o 20:19 #90710przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Inak SZAMOZWANÝ PRDCEDA mi občas pripomína kráľa Džuliena:
16. januára 2014 o 20:37 #90711BopsikÚčastník (Participant)Nes som deň venoval vode.
Menil som v kúpelni umývadlovú baktériu, bo rúra mala na boku dierku (kua, taký odliatok som ešte nevidel) a striekalo aj bokom.Mery som nakázal strážiť a šiel som pustiť hlavný uzáver.
Kričí zhora: „Strieka, zastav.“
Kým som zastavil – nastriekalo pol kúpelne.V ďalšej etape som už používal len umývadlové ventilky. Nakoniec som zistil, že drbla flexi hadička, ale kým som to našiel, vytopil som kúpelňu. Sviňa opletená, vnútri gumka jak z prezervatívu.
Ale dospel som k víťaznému konečníku. (Montérky sa sušia)
16. januára 2014 o 20:38 #90712BopsikÚčastník (Participant)P.S. A bohový prístup – jak GO motora cez výfuk.
16. januára 2014 o 20:55 #90713theoÚčastník (Participant)Bopsik, takze akuuuapark toho roku asi vypustis z programu 😈 , ale do barlangu zober prcky cely pakel, strieka to tam všade 😁
16. januára 2014 o 21:04 #90714magumaÚčastník (Participant)Bopsik, myslím si, že som možno jediný z tohoto ansáblu prečudesných indivíduííí, ktorý bol u teba doma na návšteve a preto si dovolím potvrdiť, že naozaj máš v Snine pekný dom, klobúk dole,🙂 🙂 🙂 ALE, pri každej oprave niečoho u teba doma sa udeje nejaká katastrofa, 😈 😈 čo by ešte nebolo nič divné 😟 😟 iba nám všetkym ostatným vysvetli, že ty, Mery, vaše deti a vaši susedia, ste ešte stále nažive 😶 😶 😶 a tvoj dom a domy susedov tiež ešte stoja na svojich miestach 😈 😈 😈 😈 😈 😁 😁 😁 už sa bojím toho, čo sa vám pokazí nabudúce 😠 😠 😠 😁 😁 ale sa zase teším na správu o oprave 😁 😁
p.s. opýtaj sa wikina ako zatváral dekal na povalu a čo pri tom videl 😈 😈 😁 😁 počítam, že minimálne dve galaxie 😈 😁 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.