Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,811 až 6,825 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    Mlhos
    Účastník (Participant)

To akoze ten prelis je pokrcenie? co nevedia trubky ohybat ?

bobolak
    Účastník (Participant)

Mlhoš rozober tu čaine mašinu s kokodrilom a uvidíš či su tam prelisy tie prelisy su na kable do vypinačov,kua fix struny si vyšponoval na zberačoch?? 😁 😈 😈

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Maguma   náčelníku s tým Ronyslavom by sme to mali dať do poriadku, lebo niektorí radoví nevzorní vojaci si mília jeho hodnosť. Nemal by som oficiálne zverejniť, jeho povíšenie?

bobolak
    Účastník (Participant)

Vanucci a nie je už podgenerál???šak sa uš o tom šušká, že fiko s kalinom o tom rokujú😈 😈 

VANUCCI
    Účastník (Participant)

bobo Ronyslav má špecifickú hodnosť a aj certifikát o povýšení, len na mažole bol taký frmol, že na Ronyslava nezostal čas. 😠

kavis
    Účastník (Participant)

bobo máš pravdu že prelisi sa robia na káble ale aj ak je tenkostenná trubka a je ostrejšie zahnutie tak tam urobia prelis aby sa trubka neharmanikovatela ak je tenkostenná. Ja som mal ten prelis na prvých vysokých rajdách čo boli cólové a preto som ich vymenil za tieto čo mám teraz bo sa mi to tam nepáčilo 😇

maguma
    Účastník (Participant)

Kavis, ale to je len zlá technológia ohýbania, viem aký prelis myslíš a tento spôsob ohýbania sa používa najviac v Číne, ale aj tenkostenná rúrka sa dá ohnuť bez harmoniky, je to len vec použitej technológie 🙂  🙂

VANUCCI
    Účastník (Participant)

maguma   sú halsím s tebou aj keď vieš, že nerád.  Ja som si vyrábal aj padáky aj nosič na zadný kufor a všetko bez prelisov, treba to vedieť a mať aj dobrú ohýbačku. Dá sa to urobiť pekne.

WIKINO
    Účastník (Participant)

Dobré ránko  ohýbači. Čo sa nevykašlete na to vo vašom veku. Nielen vám ale aj mne sa ohol.
    Nesúhlasím že to treba vedieť , ale už je to tak 😈 😁 😁
    Vanucci , ten kaprov túr asi nestihnem . Veť to budem prvý deň na Rente a to nevieš, ráno vstaneš a máš zarobené.Potom sa ti už nič nesce. 😠

VANUCCI
    Účastník (Participant)

WIKINO  len pekne dobehneš naložiť do seba ňamoku, lebo ešte nemvieš kedy ti rentu priznajú, a či sa ti vôbec nejaká ujde, tak daj na istotu 😁

kingston
    Účastník (Participant)

Gutenmorgen, Wili toto je tá taká malá točňa? Otvorili sa mi nové obzory využitia 🙂  😁 

maguma
    Účastník (Participant)

Presne, to je ona, točňa 😈  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Ale aj toto (viď text):

maguma
    Účastník (Participant)

Papi, na Ronyslava stačí aj typ Kingston, keby som mal bernardína, bral by som tvoju točňu 😈  😈  😁 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Reku, keď ho už toľko povyšujete, stane sa najväčším psom – a či mu bude vôbec aj tá veľká stačiť…  😈

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,811 až 6,825 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri