40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
25. januára 2014 o 12:24 #912252841dodoÚčastník (Participant)
Ale aj toto je Tocsnya …. vid obr. 😁
25. januára 2014 o 14:16 #91226kavisÚčastník (Participant)Vilo máš pravdu a beriem to že čína. Môj otec keď ohýbal dával piesok dovnútra a nahrieval autogénom a v rukách ohýbal bo nemal ohýbačku. Videl som ohýbať za studena na ohýbačke ale zase dnuka bol ľad – dychové hudobné nástroje. No a hrubostenné trubky bezproblémov na ohýbačke 🙂
25. januára 2014 o 14:32 #91227magumaÚčastník (Participant)My sme na lietadla ohýbali v ohýbačke pod tlakom, jeden koniec trubky sa zaslepil, na druhý sa navarila rýchlospojka, natlakoval sa olej a potom sa pod neustálym tlakom oleja ohýbalo, po ohnutí sa trubka skrátila na požadovanú veľkosť a tak pekne ohnuté trubky je málokde vidieť, len je to trochu náročnejšia technológia na zariadenia a aj čas 🙂
25. januára 2014 o 14:45 #91228solimÚčastník (Participant)Ja ohýbam za studena tak, že trubku naplním pieskom a konce uzavriem (štuple alebo pevnou páskou) . 😁
Ohyb je potom ako org.2841dodo: Vyzerá to dobre. Vypíš mi ingrediencie z toho videa. 😉 Vďaka.
25. januára 2014 o 14:50 #91229laraÚčastník (Participant)Solim to su jednoduche placky 😉
25. januára 2014 o 15:01 #91230przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Machrujete tu, že sa vým občas podarí ohnúť trubku – a Číňania majú ohýbanie dokonale pod palcom, nezáleží, aká tenká je stena, aký je rádius, naťuká to do počítača a na konci mu vyjde takáto motorka, aj s kormánom, padacím rámom, nosičom a aj štyrmi tlmičmi na jeden valec. 😈 Ľahučké, tenkostenné, ako papier, no, nekúp to… 😈
P.S. Solim, ty fakt nevieš robiť zemiakové placky? Tak sme už dvaja… 😁
25. januára 2014 o 15:06 #91231VANUCCIÚčastník (Participant)Ja som použil tenkostenné za studená ťahané bezšvové trubky.
Piesok sme dávali do krubých pri výrobe rámu na motokrosovú buginu, ale nedarí sa mi sem dať foto na tento bicykel.sk 😁25. januára 2014 o 15:07 #91232magumaÚčastník (Participant)Solim a papi, ingrediencie – rezeň v cestíčku a nastrúhany syr, jó étváďat 😈 😁
25. januára 2014 o 15:09 #91233solimÚčastník (Participant)Placky viem, len som chcel vedieť, čo tam dávali navyše z toho kelímka. My také nič tam nedávame. Je to kyslá smotana alebo čo? 😈
25. januára 2014 o 15:16 #91234ahojkoÚčastník (Participant)Len tak…
Pozdrav vsetkym z Janskej Doliny!
Včera som kupil baľičok kondomov. Dnuka buli tri kusy.
Čitam na baliku: Spotrebujte do maja 2016.
Ta za boha neznam pochopic, čom na mne robia taky natlak !!!25. januára 2014 o 15:22 #91235kavisÚčastník (Participant)Papi že číňania a ohýbanie cha cha cha síce oni to dajú do počítača ale ten je pripojený na 3D tlačiareň a z toho im výde potom taký stroj ale to je plast a nie poctivé železo že bobo a majitelia takých plastov sa potom sťažujú že na inteligentných semaforoch potom nedostanú zelenú 😈 😈 😇 😇 😇
25. januára 2014 o 15:34 #91236przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Kavis, ty o čom píšeš? Ktiré z tých dielov, čo som tam vymenoval, sú plastové? 😈
Nie, že by som obhajoval čínu, ale zas je všeobecne známe, že imidž Harleyov sa vylepšuje nadávkami na ostatné motorky (volá sa to marketing… 😁 ) – v priamom porovnaní so svetom ale vždy im ostanú len výhovorky…
V Amerike sa Harleye pretekajú len s Harleymi, lebo hocaké cudzie sa tam objaví, HD nemá šancu… 😈 😈 😈 (to sa zas volá „tradícia“ – ako keby sa ešte stále vyrábal imidžový Pěrák… 😁 )25. januára 2014 o 15:41 #91237kavisÚčastník (Participant)Papi je vydzet ze si nejazdil na HD ale iba na štvrtinke 😈 lebo by si nanho nebol taký zlý 😁 použijem výrok Cibulky “ lepšé jako sex “ 😈 😈
25. januára 2014 o 16:13 #91238przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Kavis, ty si začal. 😁
Jazdil som FatBoya, skoro som vyvalil vráta na motozraze, lebo to nebrzdí ani zaboha… 😈
Motorky začínajú u mňa u Moto Guzzi, tiež ich drží pri živote už len vlastenectvo, ale aspoň brzdia. Brémbo je Brémbo, ámígo… 😈Ale neber to tak, veď ja proti HD nemám nič, dokonca si myslím, že kto práve takú moterku chce, nech si ju kúpi. Vraj aj Pán Boh jezdí na Harley, tak mu treba… 😁
25. januára 2014 o 16:29 #91239kavisÚčastník (Participant)Papi zase klameš že nebrzdí šak keď si si orgažmuš užíval tak si ho čo najdlhšie chcel vychutnávať že nejaké vráta ťa nemali šancu vyrušiť 😈 😇
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.