Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 691 až 705 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    theo
    Účastník (Participant)

Yoffo, aj keby nahodou nie v prilbe, ale tak ako minule, tak na Čule budeme aj ked motobabka orlovi otoci motorku 😈 😈 😁 😁 🤣

Mlhos
    Účastník (Participant)

Theo to tam varis pretlak ? 😁 Kavis dik kedze na otazku nebola ziadna odozva a na motorajde to v kalendari neni tak som si to uz davno nasiel na stranke mesta 🙂 fcul prudko rozmyslam ci ako geriatrik sa mam vyhrievat pred barakom na lavicke alebo mam pustat prievan na stare kosti pri jazde na motorke

kavis
    Účastník (Participant)

Ako správny geriatrik by si mal obhánať čučoriedky ……… 🤣

bobolak
    Účastník (Participant)

čaute,mlhy ja som za tu prvú verziu, 👍 👍 kam sa budeš trajdákať a benzín míňať nie?? 😟 😟 😟

theo
    Účastník (Participant)

Bobo, kedy vidis termin zakompotovania?, ci este stihneme theotour? /mam pre teba kapore tricko/, ked bude bobove leto, tak by to este slo, ta ne… 🙄 😁 😁

aj szlonove kalbasze by som expeduval, 😁 , co si clovek sam nespravi to nema… 👍

Mlhos
    Účastník (Participant)

Zdeno hadaj ako sa povie analny vybrator na dve pismena 🤣

Mlhos
    Účastník (Participant)

Kavis cucoriedky v akejkolvek forme nechavam timto 😁 [linka]

kavis
    Účastník (Participant)

No ja som mal na mysli tie čo často spomínal Julo Satinský 😛

WIKINO
    Účastník (Participant)

KUa dnes jutrom len 3 stupníky celziusa. V Liptovskej stolici asi aj ded moroz. Aj hríbova slivovica zamrzla.

Oszkár začal svietiť. Dnes si idem trošku ešte zašúchať a fas/áda/ naberie už finiš na 80%. Poobede do Fraštáku. Kačačína a lokšíky mňam. 😛

Náčelník zatknutý v ťurme, Musíme napísať nótu na MZV Lajčákovi , lebo tu bez neho Ronyslav pobehuje ako bezdomovec 😀

AIR
    Účastník (Participant)

Tak v Žiline rano o 6,00 bolo teda uz zimnejsie, gradusiusmeter ukazoval 1 st 😶 😶 😶

dobre ranko vsetkym a dnes slnecne kilometre prajem jazdcom osedlavajucim svoje tatose 👍 👍 👍

Goldy
    Účastník (Participant)

Že v Zámkoch hmla a 4 slovom štyri ☹️ stupne celziových a moja prevádzková teplota je min. 12 grádusov. No o 10 hod. skúsim vyštartovať a prinajhoršom v Šali na kruháči si dám čestné kolečko a vrátim sa rozmrznúť do tepla domova 😠

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Goldy , nebuď fajn-offka, tu tak isto.

Ale veď natiahneme si bombarďáky nad kombošky a je(li)to 😀

Holíč okolo obeda 16 °C, accu dokonca udáva pocitových 20 °C. Kua, však cestou budeme musieť zastaviť na zmrzlinu 😀 👍

[linka]

Už vám nestačí ani to, že nesneží? 😁

Goldy
    Účastník (Participant)

Holíč je v porádečku! 👍 👍 Len sa tam dostať 😕

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Pýtam sa štvrtinky, či chce s nami, lebo bude zima. Ona, že no a čo, veď sa viem obliecť. 🙂

Asi nahodím bočné kufre a tam si potom odložíme zimné doplnky, Golďas, ponúkam 40 litrov úložnej kapacity aj tebe. 😉

yoffo
    Účastník (Participant)

🙂 Dobrô ráno 😈

V Szabad Királyi Várossi je +6 °Celsiusowych, ale nahreje Vás pocit ….taký oný….že 40+ ??? 🤣 🤣 🤣

Idem kosiť marichujánu, dotriasť sliwowicu a strihať stromy.

A nech Vás f tom Holičovi oholia na správnu fičúrsku frizúru. 😘 😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 691 až 705 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri