40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
11. februára 2014 o 18:09 #91765krampusÚčastník (Participant)
Bopsík, nebo si ty v minulom živote učiteľom? 😈
👍 👍 👍
11. februára 2014 o 18:10 #91766bobolakÚčastník (Participant)Bopsik čo tu miešaš trolejbus ,,ten mlhoš pozna do šrófika,a troflak mu štartuje na brnk,asi ma dobru baterku aj štartér. 😁
11. februára 2014 o 18:29 #91767BopsikÚčastník (Participant)Manžel vysvetľuje žene:
„Pri reinkarnácii musíš byť v nasledujúcom živote niečo iné,
už nikdy nie to, čo si bola.“„Ja by som chcela byť krava.“
„Ty si ma vôbec nepochopila…“
Krampus,
je pravda, že na vojne som robil učiteľa, Vojenské letecké učilište Prešov. Ale iba 10 mesiacov.A mám aj zážitky:
Jeden žiak sa volal: Skočdopole, druhý Nejezchleba.
Napísomke som dostal odpoveď, že obvody typu MASTER-SLADE
A že BOSPOR a GARGAMELYA jeden sa volal Štvrták. Bol tretiak. Ja vravím, že Štvrták je tretiak, a žiaci že Tretiak je brankár.
Najviac sa mi páčilo, keď som bol dozorca na bráne a ráno, keď plukovníci a generáli nastupovali do kasína, musel som poradovým krokom nadupať a podať hlásenie. Čím som hlasnejšie na nich reval, tým ma viac chválili – to je vojak (aspoň zarevať vie). A mne sa páčilo, že sa môžem na nich beztrestne vyvrešťať, rovno do zeleného ksichtu.
A jedna civilná zamestnankina nosila pod bielymi obtiahnutými nohavicami čierne gaťky a opačne, pod čiernymi nohavicami biele gaťky – agent provokatér. Vojaci a lampy tiekli.
Jéééj, dalo by sa romány popísať…
11. februára 2014 o 18:32 #91768BopsikÚčastník (Participant)A jak dozorca muničného skladu polial benzínom potkana, a ten horiaci jak fakľa vbehol rovno do muničného skladu,… uff, ale nič nebuchlo…
11. februára 2014 o 18:39 #91769kingstonÚčastník (Participant)Bopsik, papi 😁 👍
JE Bohunice majú výkon 1740MW (1 740 000 000 W) božemoj 😶 .
Ako som mohol doteraz pripojiť na sieť môj nogbug so spotrebou 40 W ?
Mám obavy, nezhorí?
11. februára 2014 o 18:54 #91770MlhosÚčastník (Participant)Si robte prdel prud z 12 V baterky pri skrate dokaze odpalit srobovak original 16ah baterka nalievacia do intrudera ma startovaci prud 160 A henta 18 ah banerka ma startovaci prud 280A a videl som uz aj zhorene startere tak pytam ci tam netreba dat nejaky odpor
ziarovka ma vlakno v ochrannej atmosfere preto nezhori
trolejbus so slabou bateriou sa neda nastartovat lebo nezopne stykace11. februára 2014 o 18:58 #91771MlhosÚčastník (Participant)Co neni vidiet ze aj Mlhos s Google vsetko nevie ? 😁 jak nastavim predny karburator ked nema nastavovacie srobiky ha?
11. februára 2014 o 19:03 #91772yoffoÚčastník (Participant)Mně zajímá, zdali hoří hovno.
11. februára 2014 o 19:03 #91773MlhosÚčastník (Participant)Jak tam nieco take vidite napiste ktore to je
11. februára 2014 o 19:05 #91774przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😁 Mlhoš, ak máš 12 V štartér a 12 V batériu, nič štartéru nehrozí. Nech dáš aj 500 Ah batériu, so 1900 Ampérovým štartovacím prúdom. A nevypáli sa ti ani 2 W žiarovka.
Preto ti písal Bopsik, že odber v Ampéroch určuje spotrebič (jeho odpor).Ako je možné, že na ten istý akumulátor ide v pohode aj štartér, aj motorček chladiča, aj kempový kompresor so zásuvky? Keď má všetko 12 V, v pohode.
Daj do nejakej PAV-ky akumulátor z Avie, zapoj to – a neboj sa, nič sa nestane… 😉
A to myslím teraz výnimočne vážne. Ja CBF-ku doma štartujem z autoakumulátoru, lebo pôvodná Yuasa už je na vyhodenie, tak ju šetrím pre štarty po ceste. Lebo novú kupujem až v marci. 😉11. februára 2014 o 19:12 #91775MlhosÚčastník (Participant)No dik z fyziky som mal vzdy 4 lebo ma to nebavilo o elektrike viem iba tolko ze kope a pri vymene zasuviek doma som nezapojil uzemnovacie koliky ved naco ze ked mam vetsinou iba vidlicove zastrcky 😁 len som sa divil preco vsetko kope 😁
11. februára 2014 o 19:12 #91776yoffoÚčastník (Participant)Ampér je iste rád, že ho furt máte f hube.
11. februára 2014 o 19:27 #91777przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Ale my jeho deda tu spomíname 😶
11. februára 2014 o 19:31 #91778WIKINOÚčastník (Participant)Očujte klapci. Potrebujem ak má niekto prerušovač smeroviek na starú Škodu 100. Mal som jeden ešte zo starej ale bliká rýchlo a už sa nedá srutkou doštelovať. Pozrite niekde v šope alebo po šuflíkoch. A ešte ak by sa našiel ventil ozatvárania prívodu benzínu do karbeca tiež do menovanej škodovice. Ten čo mám sa zasekuje. Niekedy spáli benzín v karbeci a neotvorí prívod musím buchnúť šrobovákom a potom otvorí. Budem povďačný ak sa niekde nájde ako archívna vec. 🙂
11. februára 2014 o 19:36 #91779BopsikÚčastník (Participant)Wikino,
sa som mal na jawe mechanický prerušovač smeroviek – zdroj neskutočných problémov, neviem či ho predchádzajúci majiteľ zle zapojil, ale iná to nešlo vôbec. Dal som elektronický z Fabie a paráda – doporučujem. Ušetríš si nervy. -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.