Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 7,801 až 7,815 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    bobolak
    Účastník (Participant)

Papi neni si sám,,,kvetinu som donesol,ale žena už chrápe tak čouž idemaj ja 🤐

Bopsik
    Účastník (Participant)

Zobud ju kuzlom: 
    Pritul sa k NGST, a povedz: 
    ‚Citis ten prst medzi nohami? ‚
    ‚Aha, a ruky su tu…‘ 😇

Mlhos
    Účastník (Participant)

Papikam nebudes nasraty ked ti poviem ze aj na gitare som vedel hrat kedysi  😁 ?

WIKINO
    Účastník (Participant)

Bobolák , tá kvetina asi bola uvednutá, tak nestálo za reč oslavovať 😈  😁  😁

Ale nezúfaj , takých je nás viac. 🙂 
    Bopsík  , nemá chybu. 👍 .Tam u vás sú ale huncúti. 😁 
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Fiha! 😶 

Mlhoš, fakt by ma prekvapilo, keby si ty niečo nevedel. Samozrejme ti verím, aj keď formulácia aj na gitare som vedel hrat kedysi vzbudzuje určité podozrenia. 😈 

Ale Angličania hovoria, že „A puding próbája az evés“ ( 😁  ) – tak začni na gitare trénovať. Ono sa totiž hovorí, že gitara je, ako bicygľovanie, ak sa raz naučíš, nikdy nezabudneš.

Tak nezačni tu ohurovať vygugelovanými citátmi, že prečo je veľká septima veľká a kedy je malá, ani že koľko poltónov vojde do kvintu alebo do duodecimy… 😈 

Lebo pri prvej vhodnej príležitosti ti strčíme do ruky gitaru, gugel prestane platiť a príde hodina pravdy. 😉

😘  Ale aby sa nepovedalo, budeš to mať uľahčené:
    – Môžeš používať noty
    – Ak chceš spievať, môžeš pritom čítať napísaný text

Mlhos
    Účastník (Participant)

Podla not samozrejme ako kazdy samouk nie ale par zakladn6ch akordov si este pametam

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Tak natrénujeme nejaké GRAND DUETTO

Posledné lístky po určení termínu a miesta budú u mňa v predpredaji, cez SS. Ale hotely na okolí sú už teraz beznádejne vypredané. 😁

kavis
    Účastník (Participant)

Oil a filter vymenený a teraz dilema že aké sviečky dať. Bol som v obchode a že Bosch a predavač že na huja šak to robia Rumuni a kvalita v perdeli tak že radšej NGK. Tak som pozeral a našiel NGK DCPR7E alebo NGK Iridium DCPR7EIX. Tak teda znalci čo vy na to hovoríte, poradte aj tak sa rozhodnem ako papi poradí  😈  😇

krampus
    Účastník (Participant)

Prašť jak uhoď,
    NGK sa robia v Honkongu, daj DENSO a máš vystarané. 😈 

Iridiové – podľa mňa, zbytočný „luxus“.

kavis
    Účastník (Participant)
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Kavis, neblázni, irídiové ti zdvojnásobia výkon a radikálne znížia spotrebu! Budeš jazdiť furt po zadnom a navyše zadarmo.
    Tak teraz úprimne:
    Potrebuješ to?
    Do Harleya pokojne môžeš dať aj takú voskovú, čo šlohneš z kostola 😁 
    Ale tú zaolejovanejšiu daj vždy do zadného valca, ten sa furt prehrieva, tam sa to opáli pekne do tehlova… 😉 Harley má totiž zle zabudovaný motor.
    Zato také Moto Guzzi, to je ňamóka. Ale zas kamoš mi nechcel veriť, že aj u Guzzinky je jeden z valcov „zadný“. A veruže je…  😁 

No, a jedna dnešná MöDöŽácka:

kavis
    Účastník (Participant)

papi šak to netreba do toho rýpať keď to ide ale ste ma nakazili že treba tak som sa rozhodol kedže už tú baterku som vymenil po siedmych rokoch a dnes po troch rokoch som vymenil olej a filter tak som sa pozrel na tacháč a zistil som že ja už som najazdil 18.000 míl a neviem kedy tam boli vymenené sviečky – ja som nemenil a možnože sú pôvodné tak môžu mať potom nabehaných 38.000míl a to by sa patrilo vymeniť 😇 a že irídiové šak neviem nič lacnejšie zohnať a to tie densá som našiel lacné u japončíkov a vyzerá to že ani poštovné nebude nejak prehnané – musím zistiť váhu 😈

kavis
    Účastník (Participant)
    kavis
    Účastník (Participant)

A ešte som zabudol pre porovnanie:

Slovenský predajca
    http://www.sjcompany.sk/index.php?main_page=product_info&products_id=1136

Český predajca
    http://nahradni-dily.speedmoto.cz/11392/denso-ixu22-iridium-power.html

5 x plačúci smajlík  😈

Bopsik
    Účastník (Participant)

Ja si tiež myslím, že sviečky sa lepsšie menia v garáži ako na ceste. Keď najú interval, lepšie vymeniť.

Fčera som si kúpil novú hračku:

Keď nebude čo čítať na motorcajkli.

Hmlistý, takú si kúp!

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 7,801 až 7,815 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri