Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 7,816 až 7,830 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    lara
    Účastník (Participant)

Ano ked už kupujete gitaru  takto mate zahrať na MDž

kingston
    Účastník (Participant)

Timko, SK predajca 20E, CZ predajca necelych 12E zas rozdiel veľký ako bécsi kapu (viedenská brána).

Ešteže máš len 2 sviečky (alebo 4?).

Papi neskoro si vypísal výjazd – bol by som sa k vám pridal 😶 , teraz som sa vrátil okolokomínových 235km – aj cez Révkomárom som šiel 🙂 a potom v Gabčíkove dole pri Dunaji jedna Topokofola a cigaretka. Marhadobré počasie bolo. 

Pozerám že aké prilby si kúpil a prečo ku Gizike a potom som si dal okulláre a vidím ku Guzinke 😁 .

Hog
    Účastník (Participant)

Ahoj Kavis !

Teď tady čtu o tvých problémech . 🙂  Mluvil jsem s klukem tady od nás (dlouholetý Harykář), a ten Ti vzkazuje !
    Ser na všechny NGK , Lodge a ostatní píčoviny, vlítni do krámu pro eqvivalent tvojí svíčky
    od  BRISKU a uvidíš , že Ti to bude jezdit ještě líp než s originálama !! 🙂  😛

kavis
    Účastník (Participant)

Hogu ďakujem za radu. Ja som si na tejto stránke našiel eqvivalenty sviečok na Twin Cam 88″

http://www.harley-performance.com/harley-spark-plug.html

a teraz som brúzdam po internete a hľadám a zatiaľ som rozhodnutý pre DENSO priamo od predajcu z Japonska. 

Ak ti to nebude robiť problém tak sa skús spýtať toho kluka aký eqvivalent od BRISKU je na Twin Cam 88″ ročník 2002.

bobolak
    Účastník (Participant)

Ahoj,,kavis len si nedaj radiť od toho hogoveho kamoša 😛 ,ten aj zadný blatník na fatboyovi drbol ekvivalent,, 😶 😶 ,,plastový blatník….stačííí?????že aký šetrílek 😛 😁

krampus
    Účastník (Participant)

Zdeno, veľký omyl, náhodou tie Brisky (PAL-ky) sú dobré sviečky. 😉

kavis – daj tam také isté (značka+ označenie) aké sú tam teraz a máš pokoj na ďaľších 38 000 mil.

🙂 

Mlhos
    Účastník (Participant)

Timo ziadne ryzacke sviecky si tam nedavaj hadzu iskru nasikmo musis origos harlejacke z usa  priamo z fabriky 😁 uz 70 rokov vyrabaju stale ten isty typ  😁 ani rozmer na nas kluc nepasuje  😁 http://www.harley-davidson.com/shop/motorcycle-spark-plugs

bobolak
    Účastník (Participant)

Krampus nesser…tie neboli dobré ani za komančov,ale iné neboli kavis daj tam isolator ja som ich daval do wartburga a išli jak mlhošove delo!!! 😁  😁 5x papiky

kavis
    Účastník (Participant)

krampus neviem aké sú tam bo nedá sa pozrieť a keď ich raz vyberiem už ich späť nechcem dávať ale typujem že to budú origoš HD. A šak počkám čo povie japončík ohľadom poštovného bo na 99% som rozhodnutý na tvoje prvé odporučenie  😉 a šak aj predné tlmiče mali štítok made in japan  😈  len tie mi poslali z USA

bobolak
    Účastník (Participant)

A timo tiež načo si dáš radiť,,šak papi ti poradil a ma ozaj najlepší prehľad …“Do Harleya pokojne môžeš dať aj takú voskovú, čo šlohneš z kostola“ a harík bude šlapať jak šafhausenky šak je to poránna motorka kuafix!!! 👍 

VANUCCI
    Účastník (Participant)

INFO ku KAPORTOUR 2014

Dnes sa stalo, že pri objednávaní ubytka bolo volajúcim povedané, že to je ešte skoro, nech volajú v apríli.
    Keď som sa to dozvedel, skoro ma porazilo. 

Volal som okamžite prevadzkárku, ktorá patrične zdrbala barmana, ktorý preberal telefonáty. /pošul som to v telefone, ako ho  zbabrala/
    Neviem ši sa to stalo viacerým, /viem o dvoch/. Prevadzkárka sa Vám ospravedlňuje, okamžite spracovala plachtu na mesiac máj s tým, že môžete volať, už by problém nemal nastať.
    Pokiaľ by ešte niekto mal nejaký problém, prosím okamžite ma informujte, dám to do poriadku.
    Ospravedlňujem sa Vám aj ja, za lenivého barmana. /nakoľko si nesplnil svoju povinnosť – vyjadrenie prevadzkárky/

Ešte raz prepáčte problém. Tešíme sa na Vás všetkých.

Mlhos
    Účastník (Participant)

Bopsik ja som mal iba spanielku v case ked sa este hravalo v parku na lavicke to je uz nejakych 35 rokov a sice Papi hovori ze to je ako bicykel tak to nie je pravda iba denny niekolkohodinovy trening robi majstra normalne je problem zahrat na gitare ked mas makke bruska na prstoch ale par durovych molovych sedmickovych akordov si este pametam tie dalsie s ukazovakom cez hmatnik nebudem pisat lebo bobos by si to mylil s miestom kde sa nalieva  😁 clovek mohol vediet vselico aj lietadla som staval aj lode (modely) ale ako ide cas tak sa zabuda a menia sa priority ale Goldwinga si raz kupim ak dozijem  😁 

bobolak
    Účastník (Participant)

Hmlhoš 👍  👍 že iskru na šikmo!!!! 😁  😁 

kavis
    Účastník (Participant)

Miloš amíkom začalo drbcovať z poštovným, ak si to mám kupovať napriamo tak to si to môžem zrovna kúpiť aj na slovensku bo je to lacnejšie v globále.

Zdeno ano papiho rada bola dobrá ale tak ako napísal zadný valec hreje viacej tak asi tam by sa tá sviečka topila  😈

skuterdrak
    Účastník (Participant)

Mlhoš goldwinga si kúp neskutočne dobré -perfektné vozenie nemal som takéhoto ako je na foto mal som o niečo staršie ale doporučujem 👍

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 7,816 až 7,830 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri