Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 8,041 až 8,055 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    Mlhos
    Účastník (Participant)

V tom momente, ak nosenie loga bude niečím podmienené (členské príspevky, schôdze, termíny,…) logo polejem benzínom, spálim, a zadupem v blate, v tomto súhlasím s papi-jom.
    👍

papikam to nie je o odvahe ale o tom ze dnes nie je kedysi v 50 rokoch minuleho storocia cize v dobe v ktorej zamrzli dnes ma kazdy mobil ktorym si dokaze privolat ucinnu pomoc aj ked v ziadnom klube nieje, okrem toho uz skoro kazdy ma na motorke aj kameru takze identifikacia pripadnych utocnikov nie je nic nemozne a tiez to ze v pripade ze by odo mna cokolvek chceli pod hrozbou nasilia  sa to normalne nazyva lupezne prepadnutie a ako clenovia organizovanej skupiny to maju na sude + 100 %  pravna nevedomost a strach  ludi je to co tito ludkovia vyuzivaju , 1400 ccm v motore ani kerka na cele telo ani 100 kilo sadla ani kozenna vesta z nikoho chlapa nespravia a nikde okrem zrazu sa nenachadzaju v takom pocte ktory by som pripadne nedokazal zvladnut aj sam oni mozu vyskakovat iba tam kde sa im to toleruje a proti tomu kto im to bude tolerovat ja urcite nie nikdy a v ziadnom pripade 

Mlhos
    Účastník (Participant)

A ked sa k tomu tak postavia vsetci aj ti co sa boja tak si emsi svoje pravidla mozu zasulat a zasunut do zadnej casti tela

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Mlhoš, ja som kua-sebec, hľadím len svoje záujmy.
    Čo považujem za pre mňa ukradnuté chujoviny, o tom sa s nikým naťahovať nebudem. Ani s tebou, ani s MC. 
    Polopate: Všetci máte pravdu, len ja to mám celé v p.či… 😈 

maguma
    Účastník (Participant)

2841dodo
    Účastník (Participant)

Som rád, že som tu rozbúril pokujnú hladinu tohto fóra .. keď sa na to tak pozerám, tak 100 ľudí a 100 chutí. Všetci máme nejaký názor … uvidíme, že ako sa to vystříbří   🙂 .
    Neberte to ako, že to tak má byť, ja som sa len v nedeľu nudil, tak som tvoril …. 😎
    Ja tiež nechcem patriť do žiadneho klubu (v jednom Zvolenskom som už bol … stačilo .. ďakujem) len som si myslel, že by sme sa mohli touto formou nejako zviditeľniť …
    SOLIM  počul som, že sa nedá vyšiť tieň  😁  to ti kto nahúkal takúto blbosť  😶  .. aha  …

2841dodo
    Účastník (Participant)

Alebo  aha  ….

2841dodo
    Účastník (Participant)

A hľa tu je logo , ale upravené len tak narýchlo  …..  😇 
    keby som sa do toho pustil vážne, tak by to bola vyššia kvalita …

FRCO
    Účastník (Participant)

WIKINO – skorodochodca, ved ta udalost sa stala vo Visnovom pri Novom Meste nad Vahom, takze ja si budem musiet pockat na starostovanie do nastavajucich volieb 😟 

WANUCCI – ten pozitok popijat s Tebou zeleny caj si nemozem nechat ujst, aj keby som mal prist len na zadnom kolese, ak by mi ukradli predne 🙂  👍

solim
    Účastník (Participant)

2841dodo:   Super 👍    Ja si určite objednám. 😉 

píšem ti SS

WIKA
    Účastník (Participant)

Dodo super snaha. Dobrý pokus, ale náčelník má rozhodne pravdu. Toto logo je naše, a keby bola taká nášivka, ako si dal do fóra 11.44 je to super. Určite si s Wikinom objednáme. Príjemný deň.

kavis
    Účastník (Participant)

2841dodo a ty vieš aj nášivky vyrobiť bo ja už som oslovil písomne dvoch výrobcov čo vyrábajú motorkárske nášivky a vedeli by to urobiť podľa nášho návrhu a mohli by to byť nášivky ako aj priamo vyšité na tričká

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Nejak sa to pohlo. Myslím si, keď už, že by bolo vhodné ale určiť či dohodnúť sa, kto bude navonok zastupovať to „voľné združenie“.

Pochybujem, že by náčelník mal o to záujem (stratil už aj o to, o čo mal…), alebo mu to chcete len tak bez opýtania prišiť? Vilo, čo ty na to?  😎

Alebo to veľavážená komisía IT GTX zobere komplet na seba?  😈

2841dodo
    Účastník (Participant)

Ja si myslím, že všetko je možné , som skôr zástancom jednotlivých výšiviek (menej kusov), ako hromadného šialenstva ….
    Viac sa mi páči keď má niekto výšivku, ako jednotlivý originál, napr. vodič a ľadvinka, vyrobené konkrétne pre určitý druh osoby a moto
    Mám síce výkonný stroj, ale je poloprofesionálny, nie je to veľmi na hromadné vyšívanie … no do 20 ks nevidím v tom  problém, na to kapacity mám.
    ….. samozrejme pre našu GTX guberniu  nevidím v ničom žiadny problém ….  🙂 

Stručne : zatiaľ to robím ako hobby … a to ma baví  😇

kavis
    Účastník (Participant)

2841dodo správne nech každý má originál ja som už dostal odpoveď z čiech čo mi dal kontakt Hog  a cenu mi dali iba za jeden kus ak by som chcel že 600českých za veľkú na chrbát tak si počkám až mi Ayco pošle ten origoš návrh a dám si urobiť  😇 a aby mali ľudia predstavu tak tú čo mám na chrbáte ma vyšla na 20€

2841dodo
    Účastník (Participant)

kavis presne, ceny sa hýbu od kvality nití, náročnosti grafiky a pod. No hýbu sa v rozmedzí medzi 0,40 – 0,55 Eur / 1000 stehov.
    Výšivka o rozmeroch  200 x 150 mm je nejakých 15 – 17 Eur.  😉

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 8,041 až 8,055 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri